QUOTE(eglute320 @ 2013 06 20, 18:14)
Tedžiukė labai ačiū
kuo skubiau persirašysiu ir išsisaugosiu
Dar kilo keletas klausimėlių. Kadangi keletas paskutinių atsiliepimų, kad biskvito buvo daugoka, o aš kepsiu 22cm formoj, galvoju, kad būtų tikslinga kepti iš trečdaliu mažesnės normos, ką manote?
Dar klausimas dėl plikyto kremo gamybos 6 punkto, kaip darėte Jūs? ar negalima praleisti šio punkto?

Dar kilo keletas klausimėlių. Kadangi keletas paskutinių atsiliepimų, kad biskvito buvo daugoka, o aš kepsiu 22cm formoj, galvoju, kad būtų tikslinga kepti iš trečdaliu mažesnės normos, ką manote?
Dar klausimas dėl plikyto kremo gamybos 6 punkto, kaip darėte Jūs? ar negalima praleisti šio punkto?
Na jei mažesnėje formoje kepsite, manu, kad tikrai reiktų mažinti normas. O 6 punktą aš praleidau, nes man tikrai jis nebuvo guminis ir tvarkingai su grietinėle plakta susimaišė

Skaniai jūsų torčiukas atrodo
