Siandien isbandziau lietinius is antrosios knygos, nu pasakiski: elastingi, puikiai iskepa
, o taip vargdavau as su lietiniais
QUOTE(lince23 @ 2013 07 29, 18:43)
Siandien isbandziau lietinius is antrosios knygos, nu pasakiski: elastingi, puikiai iskepa
, o taip vargdavau as su lietiniais 
GAl galėtumėte receptuku pasidalinit? Nes knygos neturiu, o su lietiniais vargo turiu
QUOTE(zivile.simona @ 2013 07 29, 18:55)
GAl galėtumėte receptuku pasidalinit? Nes knygos neturiu, o su lietiniais vargo turiu 
2 kiausinius lengvai paplakti su 2 saukstais aliejaus, vienu saukstu cukraus ir ziupsneliu druskos, pilti 300 ml vandens ir dar paplakti, iberti 350 g. miltu, ismaisyti ir supilti dar 300 ml vandens (as pyliau truputeli daugiau, nes man pasirode per tirsti). Keptuve pries kepant patrinti aliejumi.
Ji knygoje raso, kad pavilgo kempinele i alieju ir patepa keptuve, as taip pat dariau, tik su popieriniu ranksluostuku
QUOTE(ugnieska22 @ 2013 08 19, 19:18)
as uzsisakiau,vakar parase,kad jau supakavo ir issiunte,labai jos laukiu
Nusipirkau naują knygą šiandien. Prieš perkant net nevarčiau apie ką. Mėgstu kulinarines/maisto gaminimo knygas, kaupiu jas, perku nelabai gilindamasi įdomios ar nea, o Beatos dar ir visas iki šiol turėjau, tai kaip čia galvoju dabar tos naujos nenusipirksiu
Jau spėjau visą perversti ir peržiūrėti. Mano akys labiausiai užkliuvo už salotų ir sriubų, o šiaip tai jau supratau, kad daug patiekalų net nebus pabandyta (nebent keisčiau ingridientus), nes nemažai man dalykų jos receptuose pasirodė nevalgoma (nemėgstu patiekaluose kruopų, įv. sėklų ir pan. sveikuoliškų dalykų, ko šitoje knygoje pasirodė didžioji dauguma)
Jau spėjau visą perversti ir peržiūrėti. Mano akys labiausiai užkliuvo už salotų ir sriubų, o šiaip tai jau supratau, kad daug patiekalų net nebus pabandyta (nebent keisčiau ingridientus), nes nemažai man dalykų jos receptuose pasirodė nevalgoma (nemėgstu patiekaluose kruopų, įv. sėklų ir pan. sveikuoliškų dalykų, ko šitoje knygoje pasirodė didžioji dauguma)
Kas mėgsta cukinijas,tai puikios salotos iš naujausios knygos http://www.beatosvir...areliu-salotos/
Man naujoji knyga labai patiko
(kaip ir visos prieš tai buvusios
)
Tik keliuose receptuose radau paminėtas kruopas: bolivinių balandų kruopos. Nesu apie jas anksčiau girdėjusi...
koks jų skonis? kas tai per kruopos? kaip perlinės?
Tik keliuose receptuose radau paminėtas kruopas: bolivinių balandų kruopos. Nesu apie jas anksčiau girdėjusi...
QUOTE(astute_k @ 2013 08 24, 19:21)
koks jų skonis? kas tai per kruopos? kaip perlinės? 
Ne, ne kaip perlinės. Jos dar žinomos kaip kynva. Smulkios tokios sėklos, specifinio skonio. Man labiau patinka jas paslėpti tarp kitų ingredientų, vienos nelabai.
Sveikos.Šiandien kepiau Tarptautinį obuolių pyragą su garbanomis(Kepinių knyga). Kadangi miltų ir sviesto trupinių gavosi nemažai,tai pyragą kepiau pailgoj kepimo formoj,o ne įprastoj tortinėj. Pyragas gavosi tikrai skanus,visiems patiko
Taip pat kepiau Balzaminę vištieną (kalendorius 2013m.),kuri irgi gavosi labai skani.
P.S. Gal kuri galėtumėt parašyt Kišloreno(Prancūziškas kiaušinių,mėsos ir svogūnų pyragas) ir keksiukų su kriaušėmis ir karvutės saldainėm receptą?
P.S. Gal kuri galėtumėt parašyt Kišloreno(Prancūziškas kiaušinių,mėsos ir svogūnų pyragas) ir keksiukų su kriaušėmis ir karvutės saldainėm receptą?
Moterytes, gal kuri galite parasyti "Iskylautoju keksiuku" recepta. Jis yra pirmame beatos kalendoriuje (ten kur kiekviena menesi vis kitas keksiuku receptas buvo). Jie nesaldus... su cukinija, virtu kumpiu, kietu suriu ir t.t. Man uztektu tik ingredientu saraso su kiekiais, ir kepimo laiko su temperaturos....darbo eigos nereikia
Laaaaabai laaaabai reikiaaaaa!
Is anksto dekoju
Laaaaabai laaaabai reikiaaaaa!
Is anksto dekoju