QUOTE(dideee @ 2014 12 27, 20:02)
Kepiau ir aš aguonų pyragą pagal laidos receptą. Taip pat iš karto mažinau cukraus kiekį. Tešlai bėriau 200 g., glajui - 100 g. Beto naudojau jau pasaldintas aguonas 'Alvo'.
Bet sekantį kartą tikrai dėsiu mažiau kiaušinių, pvz kokius 4 vnt., ir dar pamažinsiu cukraus kiekį kokiais 50-70 gr.
Nes dabar jis man tikrai labai išpūstas nuo tų kiaušinių gavosi. Ir buvo per saldus, nors ir pamažinau cukraus.
Ir šeip esu pastebėjusi, kad Beata nepagaili cukraus saldiems kepiniams
Bet sekantį kartą tikrai dėsiu mažiau kiaušinių, pvz kokius 4 vnt., ir dar pamažinsiu cukraus kiekį kokiais 50-70 gr.
Nes dabar jis man tikrai labai išpūstas nuo tų kiaušinių gavosi. Ir buvo per saldus, nors ir pamažinau cukraus.
Ir šeip esu pastebėjusi, kad Beata nepagaili cukraus saldiems kepiniams




Glaju dariau maziau saldu, bet vis tiek rezultatas buvo per saldus, nors pats receptas tikrai geras.