Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

QUOTE(dagli @ 2014 12 10, 09:44)
Taip, tai pirmasis jos žurnalas.

Jau paskaiciau jos izanginiam puslapyje smile.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 10, 20:09)
man mama sakė, kad man jį Kalėdų senis atneš 000054.gif  lotuliukas.gif

Labai sauni dovana thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau, man patiko. Gal receptai iš pirmo žvilgsnio atrodo sudėtingi, bet pasiskaičius ne. Ketinu pasinaudoti ir pagaminti.
Atsakyti
Man žurnalas LABAI LABAI patiko 💖
Turiu klausimą dėl knygų, žinau kad gausiu po eglute. Kokia jūsų nuomonė apie "Mamų knygą "? Kaip daržovių knyga? Apie saldumynų knygą esu girdėjusi daug nusiskundimų...

Pirmą esu sesei padovanojusi, man ji patiko 👍
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2014 12 13, 11:27)
Turiu klausimą dėl knygų, žinau kad gausiu po eglute. Kokia jūsų nuomonė apie "Mamų knygą "? Kaip daržovių knyga? Apie saldumynų knygą esu girdėjusi daug nusiskundimų...

Pirmą esu sesei padovanojusi, man ji patiko 👍

Mamu knygoje labai paprasti receptai. Adaptuoti butent vaikams ir gaminti su vaikais smile.gif Pas mane trys vaiaki, tad daznai naudoju as ja smile.gif
O darzoviu knygoje yra idomesni ir "mandresni" receptai. Bet cia jau reikia labai mylet ir megti darzoves smile.gif
Jei lyginciau is kurios daugiau receptu esu isbandziusi-tai is darzoviu knygos smile.gif
Nes mes darzoviniai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2014 12 13, 12:43)
Mamu knygoje labai paprasti receptai. Adaptuoti butent vaikams ir gaminti su vaikais smile.gif Pas mane trys vaiaki, tad daznai naudoju as ja  smile.gif
O darzoviu knygoje yra idomesni ir "mandresni" receptai. Bet cia jau reikia labai mylet ir megti darzoves smile.gif
Jei lyginciau is kurios daugiau receptu esu isbandziusi-tai is darzoviu knygos smile.gif
Nes mes darzoviniai laugh.gif

Ačiū labai. Supratau, kad abi dėmesio vertos!
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2014 12 13, 13:58)
Ačiū labai. Supratau, kad abi dėmesio vertos!

Man galiu pasakyti, kad abi savotiškai patikoi,
o ir šiaip turiu visas Beatos knygas ir nei vienos nesigailėjau nusipirkus.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2014 12 13, 12:27)

o aš kuo puikiausiai vadovaujuosi kepinių knyga - ji pas mus "einamiausia" thumbup.gif , mažiausiai einamos - daržovių (per mandrai mums ax.gif) ir vaikų knyga. Čia kol kas - kaip bus toliau, pamatysim.

Šiaip irgi turiu viską, mano mažius 2,4 m. sako - paduok Beatą lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano "einamiausia" pirmoji. Nors paskutiniu metu kepinių knyga eina į trasą. O mažiausiai daržovių..
Atsakyti
Ačiū mergaitės už atsakymus! Nuojauta kužda, kad galiu gauti dvi knygutes!!!

Kalbant apie receptus, iš Beatos žurnalo per Kalėdas galvoju kepti antį, obuolius su spanguolėmis, dar žuvies patiekalai įdomūs... Na labai man patiko žurnalas.

Sūnaus gimtadienis gruodžio 31d. Kadangi šiais metais dauguma svečių suaugę žmonės ir jau pabodo užkandžiukų stalas. Galvoju kepti kalakutą. Yra Beatos receptas su prieskoniniu sviestu... Bet esu skaičiusi, kad kalakutą geriau mirkyti sūriame vandenyje tada sultingas būna. Todėl dvejoju.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 13, 20:59)
o aš kuo puikiausiai vadovaujuosi kepinių knyga - ji pas mus "einamiausia" thumbup.gif , mažiausiai einamos - daržovių (per mandrai mums ax.gif) ir vaikų knyga. Čia kol kas - kaip bus toliau, pamatysim.

Šiaip irgi turiu viską, mano mažius 2,4 m. sako - paduok Beatą  lotuliukas.gif

Oj, ne į temą, bet nesusilaikiau-mano mažius irgi 2,4 m ir irgi prašo "paduok Beatą":D Na, o tada jau renkasi-"šito noliu, šito nenoliu"

O į temą-tai aš taip pat turiu visas knygas, nesigailiu nė vienos įsigijusi, einamos visos, taip bangom- šiek tiek už vienos užsikabinam, po kiek laiko už kitos, dar vėliau ant trečios... ir taip sukamės:)
Atsakyti
Aš irgi turiu visas knygas, negaminau kol kas dar iš daržovių knygos ir iš mamų, bet patinkančių receptų ten tikrai yra, reikės kada išbandyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Savaitgalį išbandėme mielinių kūčiukų receptą iš beatos žurnalo. Patiko jų skonis tik ką iškepus (buvo pakankamai minkšti), tiek padžiuvus. Recepas išbandytas, ir tikrai dar kepsim prieš kūčias.

Taip pat kepėm kondensuoto pieno keksiukus (Receptas ) Gavosi labai skanūs, į kelis įdėjome šokolado thumbup.gif
Beja, gerai, kad stebėjome kepant, man jie jau po 15 min parudavo ir buvo iškepę, nors recepte rašoma, kad kepti 25 min.. g.gif
Atsakyti