Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

O man tai patiko pavasarinis numeris. Gal receptų ir mžiau nei pirmająme žurnale, bet tikrai noriai viską perskaičiau smile.gif
Beje mano balandžio mėnesio Beatos kalendoriaus receptukas http://www.karamelin...niu-ir-agurkais
Atsakyti
Naujasis pavasario numeris ir man patiko smile.gif
Ir receptu , ir paskaityti yra ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2015 04 08, 19:54)
<...>
Beje, merginos, ar jau vartet naujaji Beatos virtuves zurnala pavasariui? Kaip jis jum? Mane nuvyle...  unsure.gif  Tikejaus zemiskesniu receptu ir ideju Velykoms, bet neissirinkau nei vieno recepto  schmoll.gif

O kas yra "žemiški" receptai? aš tai būtent Beatos receptus ir apibūdinčiau kaip itin žemiškus g.gif
Aišku matosi kart nuo karto tam tikras jos susidomėjimas tam tikru produktu - miltais, daigais, naujajame žurnale "dievinami" smidrai, bet man regis tai normalu.
Man žurnalas patiko, taip pat galima pagirti, kad storas, gražus ir pigus. Receptų ir teksto tikrai pakankamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 04 09, 13:48)
O kas yra "žemiški" receptai? aš tai būtent Beatos receptus ir apibūdinčiau kaip itin žemiškus  g.gif
Aišku matosi kart nuo karto tam tikras jos susidomėjimas tam tikru produktu - miltais, daigais, naujajame žurnale "dievinami" smidrai, bet man regis tai normalu.
Man žurnalas patiko, taip pat galima pagirti, kad storas, gražus ir pigus. Receptų ir teksto tikrai pakankamai  ax.gif

Pati paklauset, pati atsaket mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 10 balandžio 2015 - 22:08
Guliu ir galvoju, ka seimynai ryt naujo ir skanaus pagaminti ? ax.gif
Atsakyti
Bandau visus receptus is pirmosios beatos knygos, vakar kepiau sokoladinius sausainius (sugalvojau tokiu budu realizuoti visus sokoladinius velykinius kiskius) biggrin.gif deja rezultatas labai nuvyle schmoll.gif
Siandien antra karta darau lazanija, niam niam tikras skanumelis wub.gif rytoj ilsesiuos arba valgysim likucius rolleyes.gif , o va poryt mastau gamingi "vistienos pyraga", ar kas darete, skaniai gaunasi ?
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 15:04)
Bandau visus receptus is pirmosios beatos knygos, vakar kepiau sokoladinius sausainius (sugalvojau tokiu budu realizuoti visus sokoladinius velykinius kiskius)  biggrin.gif  deja rezultatas labai nuvyle  schmoll.gif
Siandien antra karta darau lazanija, niam niam tikras skanumelis  wub.gif  rytoj ilsesiuos arba valgysim likucius  rolleyes.gif  , o va poryt mastau gamingi "vistienos pyraga", ar kas darete, skaniai gaunasi ?

Visi trys skanūs patiekalai. thumbup.gif Velykiniai kiškiai iš prasto šokolado, todėl ir sausainiai nesigavo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 15:04)
o va poryt mastau gamingi "vistienos pyraga", ar kas darete, skaniai gaunasi ?

Gaminau, patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 14:04)
Bandau visus receptus is pirmosios beatos knygos, vakar kepiau sokoladinius sausainius (sugalvojau tokiu budu realizuoti visus sokoladinius velykinius kiskius)  biggrin.gif  deja rezultatas labai nuvyle  schmoll.gif
Siandien antra karta darau lazanija, niam niam tikras skanumelis  wub.gif  rytoj ilsesiuos arba valgysim likucius  rolleyes.gif  , o va poryt mastau gamingi "vistienos pyraga", ar kas darete, skaniai gaunasi ?

Tuos sausainius reikia daryti ne iš prasto šokolado, o iš gero, juodo šokolado. Tada gaunasi nerealiai skanūs, jaučiasi šokolado gabaliukai (o ne susilieja į visumą), kepiau juos daugybę kartų (bet tik su normaliu šokoladu).
Vištienos pyragas irgi labai skanus, o ir darbo su juo nedaug.
Lazaniją irgi dariau ne kartą, tik aš balto padažo visada darau daugiau, nes nurodyto kiekio man neužtenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 balandžio 2015 - 19:27
Na gal tikrai sokoladas kaltas, nors tie mano kiskiai ne maximiniai buvo ax.gif tikriausiai reiks pakartot:)

O koks jusu merginos paskutinis gamintas ar megstamiausias ir dazniausiai naudojamas receptukas?

Dabar maciau maxej knygoms 30 proc, tai galvoju reik paziuret antrosios knygos bigsmile.gif gaminti pagal Beata vienas malonumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2015 04 21, 19:26)
Tuos sausainius reikia daryti ne iš prasto šokolado, o iš gero, juodo šokolado. Tada gaunasi nerealiai skanūs, jaučiasi šokolado gabaliukai (o ne susilieja į visumą), kepiau juos daugybę kartų (bet tik su normaliu šokoladu).
Vištienos pyragas irgi labai skanus, o ir darbo su juo nedaug.
Lazaniją irgi dariau ne kartą, tik aš balto padažo visada darau daugiau, nes nurodyto kiekio man neužtenka.

drinks_cheers.gif

As ir visad daugiau balto padazo pasigaminu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 21, 21:11)
Na gal tikrai sokoladas kaltas, nors tie mano kiskiai ne maximiniai buvo  ax.gif   tikriausiai reiks pakartot:)
---
O koks jusu merginos paskutinis gamintas ar megstamiausias ir dazniausiai naudojamas receptukas?

Nesvarbu, kad ne maximiniai, bet neabejoju, kad jie nebuvo iš tikro, juodo šokolado smile.gif Siūlau kažkada tikrai pakartoti su geru šokoladu ir pamatysit kokie jie skanūs (aišku, jeigu mėgstate tokio tipo sausainius, aš tai kol šitų recepto neturėjau, vis parduotuvėje pirkdavau tokius pačius- traškius šokoladinius sausainius su šokolado gabaliukais rolleyes.gif tik šitie gaunasi pigesni už parduotuvinius, o ir dar kol jie šilti, skonis wub.gif ).
---
Mes dažniausiai gaminame lazaniją, Bolognese mėsos padažą prie makaronų, piemenėlių pyragą, vištienos plovą su abrikosais (šito MB vis prašo smile.gif ), garuose virtus kukuliukus su baltu padažu, kalakutienos guliašą su obuoliais, burokėlių salotas su tunu, burokėlių sriubą iš pirmos knygos (niekad seniau nevirdavau jos su pomidorais), po to dar žieminę kopūstų sriubą iš pirmos knygos (neatsimenu kaip tiksliai vadinasi, irgi su trintais pomidorais, aštri), trintą pomidorų sriubą (irgi žieminę, nes su ja labai mažai darbo smile.gif ), keksiukus įvairius (dažniausiai su bananais ir šokoladu, jogurtinius).
Tai tiek greitai atsiminiau. Nors šiaip labai daug ką gaminam (visas knygas turiu), tik šitie patiekalai jau gaminti po n kartų, jau prigiję senokai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 balandžio 2015 - 14:16