Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

QUOTE(Miranda80 @ 2013 12 16, 11:17)
Didelis dekui! oro_buckis.gif

I sveikatele 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2013 12 16, 21:31)
Pagaliau ir as isigijau pirmaja Beatos knyga  thumbup.gif  thumbup.gif  beprotiskai jos norejau thumbup.gif

drinks_cheers.gif Buvo ir man toks momentas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Turiu jums klausimėlį. Gaminu dovanėles draugams iš antrosios knygos. Viskas gerai gavosi, išskyrus imbierinius sausainukus. Vakar padariau tešlą, padėjau į šaldytuvą, o kai išėmiau, ji buvo kieta kieta. Nei apie minkymą, nei kočiojimą nei kalbos negali būti. Nebent dar aštriu peiliu supjaustyt galėčiau ir iškept. Bet kodėl taip atsitiko? Ką daryt, kad vėl taip nebūtų, nes kaip ir norėčiau aš jų iškepti.

Gal per ilgai šaldytuve laikiau? Bet ten parašyta: minimum valandą. O ga per šilta ta masė buvo kai su miltais ją maišiau?

Būčiau labai dėkinga už patarimus, nes kepti toliau reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2013 12 18, 14:38)
Sveikos, merginos!

Turiu jums klausimėlį. Gaminu dovanėles draugams iš antrosios knygos. Viskas gerai gavosi, išskyrus imbierinius sausainukus. Vakar padariau tešlą, padėjau į šaldytuvą, o kai išėmiau, ji buvo kieta kieta. Nei apie minkymą, nei kočiojimą nei kalbos negali būti. Nebent dar aštriu peiliu supjaustyt galėčiau ir iškept. Bet kodėl taip atsitiko? Ką daryt, kad vėl taip nebūtų, nes kaip ir norėčiau aš jų iškepti.

Gal per ilgai šaldytuve laikiau? Bet ten parašyta: minimum valandą. O ga per šilta ta masė buvo kai su miltais ją maišiau?

Būčiau labai dėkinga už patarimus, nes kepti toliau reikia  4u.gif

Man vakar taip pat buvo.
Įkišau 10 sekundžių į mikrobangų krosnelę ir gražiausiai ji kočiojosi ir sausainiai gardūs gavosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2013 12 18, 13:38)
Sveikos, merginos!

Būčiau labai dėkinga už patarimus, nes kepti toliau reikia  4u.gif

viskas čia gerai, tegu atšyla, tinka ir mikrobangė ar rankose paminkyt
Atsakyti
Ačiū labai, merginos 4u.gif

Bet dabar kita problema pasidarė doh.gif Visiški trupiniai dabar. Kaip sulipdyt į vieną tešlą? Nesigauna visai. Gal kokio vandens šiek tiek? Nesu aš žinovė, tai bijau sugadint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2013 12 18, 16:17)
Ačiū labai, merginos 4u.gif

Bet dabar kita problema pasidarė doh.gif  Visiški trupiniai dabar. Kaip sulipdyt į vieną tešlą? Nesigauna visai. Gal kokio vandens šiek tiek? Nesu aš žinovė, tai bijau sugadint blush2.gif

hmmm g.gif , neturėtų būti trupiniai, bandykite suspausti, paminkyti.. labiau sušildyti, aš dariau jau daug kartų, niekada taip nenutiko. O jūs tešlą darydama gerai ją pakaitinot?
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 12 18, 18:20)
hmmm  g.gif , neturėtų būti trupiniai, bandykite suspausti, paminkyti.. labiau sušildyti, aš dariau jau daug kartų, niekada taip nenutiko. O jūs tešlą darydama gerai ją pakaitinot?

Nepavyksta sulipdyt... O jei pasiklijuoja kažkiek, tai kočiot tikrai neina, iš karto vėl byra...

Turit galvoj tą sirupą? Pavirinau apie 5min. kaip ir rašė ir paskui iš karto su miltais sumaišiau. Gal per karšta buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2013 12 18, 17:25)
Nepavyksta sulipdyt... O jei pasiklijuoja kažkiek, tai kočiot tikrai neina, iš karto vėl byra...

man irgi taip buvo, tai imdavau po nedidelį gabaliuką ir gerai paminkydavai rankose kol sušilo ir susiminkė - tada darėm meduoliukus su formelėm, skonis nenuvylė, bet manyčiau, kad nereiktų tešlos šaldyti ilgai. Tas saldžiarūgštis baltas glaistas pasakiškas (tik mes dėjom visą citriną, nes per saldu) smile.gif
Tuos meduolius ant eglės žadėjom kabinti, bet vis mažėja mažėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2013 12 18, 22:03)
man irgi taip buvo, tai imdavau po nedidelį gabaliuką ir gerai paminkydavai rankose kol sušilo ir susiminkė - tada darėm meduoliukus su formelėm, skonis nenuvylė, bet manyčiau, kad  nereiktų tešlos šaldyti ilgai. Tas saldžiarūgštis baltas glaistas pasakiškas (tik mes dėjom visą citriną, nes per saldu) smile.gif
Tuos meduolius ant eglės žadėjom kabinti, bet vis mažėja mažėja rolleyes.gif

Ačiū! Mėginsiu gaivint. Jei ne, darysiu naują partiją. Manau, kad problema bus ta, kad per ilgai šaldytuve laikiau...
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2013 12 18, 22:35)
Ačiū! Mėginsiu gaivint. Jei ne, darysiu naują partiją. Manau, kad problema bus ta, kad per ilgai šaldytuve laikiau...

Kazin, gal greiciau kad i karsta miltus dejot, as pernai per daug teslos pasidariau, uzsaldziau, ir taip per metus nebuvo kada kepti, tai pries savaite issemiau ir kepiau, buvo is saldiklio kaip plyta kietas gabalas, atsilo ir viskas buvo gerai, nei skonis pakites, nei trupejo.
Atsakyti
sveikutes, norejau paklaust, ar esat kepe kalakuto koja pagaql beatos recepta bloge? man idomu ar ji butu skani salta g.gif galvoju daryt naujiems metams kaip uzkandi vestis i svecius blush2.gif nes skamba tai itin skaniai blush2.gif
kalakuto koja

Atsakyti