Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

QUOTE(EEmama @ 2013 12 19, 00:00)
sveikutes, norejau paklaust, ar esat kepe kalakuto koja pagaql beatos recepta bloge? man idomu ar ji butu skani salta  g.gif  galvoju daryt naujiems metams kaip uzkandi vestis i svecius  blush2.gif  nes skamba tai itin skaniai  blush2.gif
kalakuto koja

Žinot čia priklauso ar mėgsta žmogus šaltą paukštieną ar ne, man tiktų, bet va žinau žmonių kurie neįvertintu šalots kalakuto kojos.... Nebent su kažkuo įdomiau patiekta būtų, gal kokiu padažiuku ar salotom g.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2013 12 18, 23:00)
sveikutes, norejau paklaust, ar esat kepe kalakuto koja pagaql beatos recepta bloge? man idomu ar ji butu skani salta  g.gif  galvoju daryt naujiems metams kaip uzkandi vestis i svecius  blush2.gif  nes skamba tai itin skaniai  blush2.gif
kalakuto koja

Na manau, cia daugiau tinka karstam patiekalui si koja smile.gif. Kaip uzkandzius siulyciau issikepti vistienos sparnelius su`medum ir soju padazu is pirmosios beatos knygos 4u.gif , tikrai labai skanus pakramsnoti mirksiukas.gif

Vistu sparneliai su medumi ir soju padazu
1kg vistu sparneliu
4-5 skilteles cesnako
1 mazas gabalelis imbiero saknies (2 cm)
1 saukstelis malto kumino
1 saukstelis maltos saldzios paprikos
1 citrinos sulciu
1 saukstas kepintu sezamu aliejaus (as pilu jei neturiu paprasta, arba alyvuogiu, bet kepintu sezamu aliejus nepakartojamas smile.gif
4 saukstai soju padazo
2 kupini saukstai medaus.
Medu pasildome, kad isstirptu ir nebutu kietas, supilam alieju, soju padaza, sudedame visus prieskonius, sutarkuojame imbiera ir cesnaka. Marinata pilame ant sparneliu ir palaikome per nakti saldytuve. Kepame 190 orkaiteje mazdaug valanda kol apskrus.
Beata raso, kad kepa orkaiteje ant groteliu, as kepu skardoje ant kepimo popieriaus, sudedu ant kepimo popieriaus graziai, viena salia kito, uzpilu marinatu ir pabarstau sezamu seklomis. Kepant kelis kartus apverciu.
Tik pagal jos recepta nepamineta druska, bet butinai imeskite sauksteli, nes tikrai truksta jos, nepakanka vien nuo soju surumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurida: 19 gruodžio 2013 - 09:30
Sveikos, galvoju kepti vištą pagal Beatą, gal kokį padažą rekomenduotumėt? radau komentarų apie "raudono vyno padažas", gal kas pakomentuotumėt 4u.gif ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Noriu paprašyti, gal galite kuri nors parašyti Beatos riešutų sviesto sausainių receptą iš kepinių knygos? Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
nusprendziau isbandyt kalakuto koja per natra kaledu diena, o per naujus bandysim galbut sparnelius g.gif dar laiko daug pagalvosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2013 12 21, 12:09)
Sveikos, galvoju kepti vištą pagal Beatą, gal kokį padažą rekomenduotumėt? radau komentarų apie "raudono vyno padažas", gal kas pakomentuotumėt 4u.gif  ačiū rolleyes.gif

Ar turit omeny padažą, kurį ji virė TV laidoje užpernai? Kur pradžioje ji kepė daržoves su vištų kakliukais, o po to virė sultiny ir raudonam vyne?
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 12 22, 00:17)
Ar turit omeny padažą, kurį ji virė TV laidoje užpernai? Kur pradžioje ji kepė daržoves su vištų kakliukais, o po to virė sultiny ir raudonam vyne?

negaliu atsakyt ar šitas doh.gif tiesiog kepsiu "Kalėdine višta" ir galvoju gal jau kepusios parekomenduotų koks padažas tiktų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar kuri bandėte šį šokoladainį ,,brownie" ar skanus? g.gif Noriu išbandyti, bet galvoju, gal koks naujas ,,paturbintas" receptas yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 12 19, 09:19)
nepakanka vien nuo soju surumo mirksiukas.gif

Ar tikrai apie valandą kepate? Kažkaip ilgokai atrodo.
O jei ant kepimo popieriaus išdėliojate, tai vis viena jie būna traškūs, apskrudę?
Nusprendžiau kaip tik naujiesiems iškept kaip šaltą užkandį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 29 gruodžio 2013 - 23:39
QUOTE(katanelis @ 2013 12 26, 23:41)
Merginos, ar kuri bandėte šį šokoladainį ,,brownie" ar skanus?  g.gif Noriu išbandyti, bet galvoju, gal koks naujas ,,paturbintas" receptas yra lotuliukas.gif

Esu kepusi, man per saldus, kaip ir daugumoje Beatos receptų, aš cukraus dedu beveik per pusę. Šiaip skanus, turtingas.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2013 12 29, 23:38)
Ar tikrai apie valandą kepate? Kažkaip ilgokai atrodo.
O jei ant kepimo popieriaus išdėliojate, tai vis viena jie būna traškūs, apskrudę?
Nusprendžiau kaip tik naujiesiems iškept kaip šaltą užkandį.

As dazniausiai kepu apie 1.5 kg sparneliu tai kepu apie valanda tikrai, taip man jie apskrunda, traskus jie nebuna, nes dedasi medus, jie buna apskrude ir lipnus, nes medus kepdamas karamelizuojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2013 12 30, 12:28)
As dazniausiai kepu apie 1.5 kg sparneliu tai kepu apie valanda tikrai, taip man jie apskrunda, traskus jie nebuna, nes dedasi medus, jie buna apskrude ir lipnus, nes medus kepdamas karamelizuojasi 4u.gif

O sezamų sėklos neapdega apie valandą laiko kepant? Niekad nesu kepusi tai ir klausiu.
Aš kaip tik ir ruošiuosi 1.5kg marinuot bet kažkaip man knieti ant grotelių juos kept, įdomu kaip gausis? Niekad nebandėt?
Na svarbiausia manau, kad nesudegtų, nesinori juodulių valgyt ir kitus jais vaišint biggrin.gif
Atsakyti