QUOTE(EEmama @ 2013 12 18, 23:00)
sveikutes, norejau paklaust, ar esat kepe kalakuto koja pagaql beatos recepta bloge? man idomu ar ji butu skani salta

galvoju daryt naujiems metams kaip uzkandi vestis i svecius

nes skamba tai itin skaniai
kalakuto koja
Na manau, cia daugiau tinka karstam patiekalui si koja

. Kaip uzkandzius siulyciau issikepti vistienos sparnelius su`medum ir soju padazu is pirmosios beatos knygos

, tikrai labai skanus pakramsnoti
Vistu sparneliai su medumi ir soju padazu
1kg vistu sparneliu
4-5 skilteles cesnako
1 mazas gabalelis imbiero saknies (2 cm)
1 saukstelis malto kumino
1 saukstelis maltos saldzios paprikos
1 citrinos sulciu
1 saukstas kepintu sezamu aliejaus (as pilu jei neturiu paprasta, arba alyvuogiu, bet kepintu sezamu aliejus nepakartojamas

4 saukstai soju padazo
2 kupini saukstai medaus.
Medu pasildome, kad isstirptu ir nebutu kietas, supilam alieju, soju padaza, sudedame visus prieskonius, sutarkuojame imbiera ir cesnaka. Marinata pilame ant sparneliu ir palaikome per nakti saldytuve. Kepame 190 orkaiteje mazdaug valanda kol apskrus.
Beata raso, kad kepa orkaiteje ant groteliu, as kepu skardoje ant kepimo popieriaus, sudedu ant kepimo popieriaus graziai, viena salia kito, uzpilu marinatu ir pabarstau sezamu seklomis. Kepant kelis kartus apverciu.
Tik pagal jos recepta nepamineta druska, bet butinai imeskite sauksteli, nes tikrai truksta jos, nepakanka vien nuo soju surumo