QUOTE(davaida @ 2014 05 25, 17:04)
Pavydžiu as jums super mamos: viskas žinoma, matyta, gaminti ir niekada fantazijos ne pritrūksta,o man deja, reikia tu knygų, nes ten po kiekvienu receptu yra keli variantai kaip daryti truputi kitaip, nes viskas tikslu ir aišku taip, kad as mėgstu sakyti "gaminti tai as nemoku, bet moku skaityti", ir deja iki siol neradau nieko praktiškai abu uz šias knygas, todėl man labai labai keisti atsiliepimai, kad net kepiniu knyga niekam tikusi....
aš tikrai nesu super mama, o jei tokia būčiau, turbūt man nereikėtų kitų knygų, savas rašyčiau. Visų pirma, prieš pirkdama knygą aš visada įvertinu kiek realiai receptų mane domina. Gal ten patiekalai iš produktų, kurių aš ar mano šeima nemėgsta ar nelabai mėgsta. Antra, receptai kartojasi. Taip atsimeta didžioji dalis pateiktų receptų. Mokėti tokius pinigus dėl kelių receptų neapsimoka. Ir jei teiktų rinktis, aš balsuočiau už jos pirmąsias knygas. Ši knyga nėra prasta, bet prastesnė už jos ankstesnias. Be to, receptus gaminimui pateikia ne viena Beata. Yra kitų autorių knygų, kurie irgi aprašo panašius receptus. Tada tas "kažkur girdėta ir matyta" būtent šioje knygoje labai stipriai jaučiasi. Bet jeigu jums ta knyga naudinga, reikalinga ir t.t., tuomet labai puiku. Ir nieko čia keisto kad kažkam kažkas nepatinka. Mes nesam visi vienodi. Ir patinka mums skirtingi dalykai.
O kepinių knyga vėlgi nėra niekam tikusi. Galbūt man ji atrodo prastesnė, nes ten vien tik kepiniai. Tačiau ją turiu, esu iš jos gaminusi, bet jei žvelgt procentaliai, turbūt pasinaudojau mažesniu kiekiu receptų.
Jos knygos praktiškos, geros ir man patinka. Bet paskutinioji nuvylė, nes mano nuomone, neprilygsta pirmosioms knygoms. O gal aš tikėjausi per daug. gal per greitai ji tas knygas "kepa".