Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjų 7 tema

QUOTE(Ingada @ 2014 10 29, 13:14)
Radau ir aš vakar bloge Beatos atsakymą.  ax.gif 
Bet man nedera tokie sūreliai ir pyragai (tuo labiau, kad mes tokių net nevalgome vien dėl sudėties). Reikės kažkokį kitą glajų susigalvoti. g.gif


Jei ten tikrai Panemunės pievų sūrelį naudojo, ir man be ryšio atrodo toks sūrelis tokiam kepiny g.gif Man kremui norėtųsi naudoti mascarpone arba riccota. Bet jau taip įtikinamai kalbėjo, kad gal kada pabandysiu ir pagal originalią receptūrą padaryti biggrin.gif

QUOTE(keistuole @ 2014 10 29, 14:18)
apie kokį patiekalą jūs čia kalbat  blush2.gif


Apie pyragą su konservuotais ananasais (ir jo ypatingą, baisiai skanų kremą) iš paskutinės laidos smile.gif
Havajietiška svajonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 29 spalio 2014 - 14:52
QUOTE(Finna @ 2014 10 29, 15:51)

Apie pyragą su konservuotais ananasais (ir jo ypatingą, baisiai skanų kremą) iš paskutinės laidos smile.gif
Havajietiška svajonė 4u.gif


4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 10 29, 13:14)
Radau ir aš vakar bloge Beatos atsakymą.  ax.gif 
Bet man nedera tokie sūreliai ir pyragai (tuo labiau, kad mes tokių net nevalgome vien dėl sudėties). Reikės kažkokį kitą glajų susigalvoti. g.gif

drinks_cheers.gif na mūsų šeima ir tokių derinių nemėgsta,
nemanau, kad aš bandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2014 10 29, 19:07)
drinks_cheers.gif na mūsų šeima ir tokių derinių nemėgsta,
nemanau, kad aš bandysiu  blush2.gif

kepiau as ta Havajietiska svajone nes irgi laida paziurejau o jau isgirtas jis ten buvo, kad visi kas ji paragauja baisiai susizavi ir visom progom ta Renata ji kepa. Na ka as jum pasakysiu - ne pyragas o kazkoks nesusipratimas doh.gif turiu nemaza patirti pyragu kepime taigis tvirtai galiu pasakyti kad viska dariau pagal recepta. Pyragas iskepe ir atrode gana apetitiskai, apliejau ji tuom kremu su Panemunes suriu, o kai atsipjovem paragauti skonis atrode mazu maziausia keistas, na glaistas tai tikrai neblogas, pries ji nieko neturiu bet pats pyragas nenusakomo skonio - sunkus, nepurus, tesla primine net nezinau kaip pasakyti ka, bet ne pyraga tikrai doh.gif doh.gif doh.gif na nei pato kada kepsiu nei kitiems patarsiu, kas ji ragavo, niekam nepatiko, nezinau kaip ten taip ji isgyre toj laidoj.... skonis preskas siaubingai, kazkoks lipnus nuo tu ananasu, na nezinau ka pasakyti bet patariu negadinti produktu, arba kepkit puse normos paragavimui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 02 lapkričio 2014 - 19:33
Išbandžiau ir aš Havajietišką svajonę ir tikrai nusivyliau, man pats pyragas gal skonio ir nieko, bet tekstūra nepatiko, toks slegas, jokio purumo, sunkus.Glajus iš vis neskanus, jei kas tų lydytų sūrių nemėgstat, tai net nebandykit, o Renatos buvo taip išgirtas , kad jį visi nuo kraštų nubėgusį pirštukais suvalgo.Mano vaikai paragavo glajaus puode, ir po to pyrago net neragavo.Manau reiktų daugiau kepimo miltelių dėti ir mažiau skysčio nuo ananasų. Gaila sugadintų produktų, pastovėjęs šaldytuve tas glajus apdžiūvo ir toks pasenęs atrodo tas pyragas...Žodžiu.receptas ne pagal Beatą kai dažniausiai viskas gaunasi gerai.
Atsakyti
Prieš šventes pasirodys Beatos žurnalas bigsmile.gif
Kiek matau kaina nedidelė, įdomu bus pavartyti, tikiuosi nenuvils smile.gif

Idomu ar po to leis ir kaip dažnai g.gif

user posted image
Atsakyti
Gal bandet i Havajietiska svajone deti sviesto? Jatus taip uzsikabinau uz sio recepto,bet supratau,kad reik ji patobulinti. Man kazkaip pyragas be sviesto ne pyragas,del to ir sprangus toks. Skaiciau,kad idejus sviesto,maziau sulciu nuo ananasu,-kaip ir tekstura kepinio tvarkoj turi buti. Noriu paklausti tu,kurios kepe,-kokio dar noretusi skonio? ta prasme,ar kokios citrinos zieveles,ar dar ko? beje, ar sokoladas duoda ta "ataskoni?"man atrodo,kad nuo tokio kiekio sokolado nudazo kepini tik negrazia spalva..Del glajaus,-ar tikrai tas surumas jauciasi? gal pabandyt philadelfija, ar isvis koki apelsinini sugalvot? Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 11 23, 23:26-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 11 23, 23:26)
Gal bandet i Havajietiska svajone deti sviesto? Jatus taip uzsikabinau uz sio recepto,bet supratau,kad reik ji patobulinti. Man kazkaip pyragas be sviesto ne pyragas,del to ir sprangus toks. Skaiciau,kad idejus sviesto,maziau sulciu nuo ananasu,-kaip ir tekstura kepinio tvarkoj turi buti. Noriu paklausti tu,kurios kepe,-kokio dar noretusi skonio? ta prasme,ar kokios citrinos zieveles,ar dar ko? beje, ar sokoladas duoda ta "ataskoni?"man atrodo,kad nuo tokio kiekio sokolado  nudazo kepini tik negrazia spalva..Del glajaus,-ar tikrai tas surumas jauciasi? gal pabandyt philadelfija, ar isvis koki apelsinini sugalvot? Buciau labai dekinga ax.gif


tai kepkit tiesiog jums gerai žinomą šokoladinį pyragą su ananasais ir migdolais - iš principo čia tikrai nieko "blatno" nėra. Dėl glajaus - nieko gero negaliu pasakyti.
Su visa pagarba tikslui, dėl kurio visa tai buvo daryta - negeras tai receptas, tos sultys ten nieko neprideda, iš tiesų pagal sudėtį tai tik keptas ananasų skonio blynas.

Sunku net ką ir pakomentuoti g.gif o šiaip turiu visas Beatos knygas, dažnai pagal jas gaminu, bet kad čia šiuo atveju iškart aišku, kas gausis... O dar ta sūrelio sudėtis - mes tam ir gaminam namie, kepinius kepam, kad išvengti tokių sudėčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 26, 15:20)
tai kepkit tiesiog jums gerai žinomą šokoladinį pyragą su ananasais ir migdolais - iš principo čia tikrai nieko "blatno" nėra. Dėl glajaus - nieko gero negaliu pasakyti.
Su visa pagarba tikslui, dėl kurio visa tai buvo daryta - negeras tai receptas, tos sultys ten nieko neprideda, iš tiesų pagal sudėtį tai tik keptas ananasų skonio blynas.

Sunku net ką ir pakomentuoti g.gif o šiaip turiu visas Beatos knygas, dažnai pagal jas gaminu, bet kad čia šiuo atveju iškart aišku, kas gausis... O dar ta sūrelio sudėtis - mes tam ir gaminam namie, kepinius kepam,  kad išvengti tokių sudėčių g.gif

Aciu! Kepsiu Dangiska datuliu pyraga pagal Beata,gal kepet?
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 11 26, 21:27-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 11 26, 21:27)
Aciu! Kepsiu Dangiska datuliu pyraga pagal Beata,gal kepet?



ooohoho kiek kartų kepėm - visada favoritas. Mano tėtis, kuris labai ir labai santūrus saldumynų klausimu, net liepė mamai užrašyti, kad namie keptų lotuliukas.gif tikrai rekomenduoju. Ir glajus gerai išeina pagal knygoje duotą receptą.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 27, 16:53)
ooohoho kiek kartų kepėm - visada favoritas. Mano tėtis, kuris labai ir labai santūrus saldumynų klausimu, net liepė mamai užrašyti, kad namie keptų lotuliukas.gif tikrai rekomenduoju. Ir glajus gerai išeina pagal knygoje duotą receptą.

Vajaatus kaip gerai kad atsiliepet biggrin.gif ,sakykit prasau,-ar is vienos porcijos normaliai gaunasi?nereik dvigubos? mano seimyna "sokoladine",tai manau dar papildysiu skaldytu sokoladu ax.gif manau tiks.P.S.soda nesijaucia?
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 11 27, 21:20-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 11 27, 21:20)
Vajaatus kaip gerai kad atsiliepet biggrin.gif ,sakykit prasau,-ar is vienos porcijos normaliai gaunasi?nereik dvigubos? mano seimyna "sokoladine",tai manau dar papildysiu skaldytu sokoladu ax.gif manau tiks.P.S.soda nesijaucia?


mums penkiems pilnai užtenka viengubos porcijos, dvigubą tik suėjimui darau.
Dėl sodos - aš sodą dedu į vandenį, kai verda datulės, kad suminkštintų datules, kad jos geriau suvirtų, galit jos nedėti. Galutiniame rezultate sodos tikrai tikrai nesijaučia schmoll.gif schmoll.gif

nedėkit ten šokolado - nereikia schmoll.gif , skonis ir taip labai labai geras, pataupykit šokoladą kitiems kepiniams. Gali tik pagadinti ir kartumo priduoti - šiuo atveju čia nebus gerai. Pyragas turi labai labai savitą skonį ir puikų drėgnumą, kvapnumą. Jokio šokolado.
Atsakyti