
Šypsenėlė (:+2014 11 23, 23:26-->
QUOTE(

Šypsenėlė (: @ 2014 11 23, 23:26)
Gal bandet i Havajietiska svajone deti sviesto? Jatus taip uzsikabinau uz sio recepto,bet supratau,kad reik ji patobulinti. Man kazkaip pyragas be sviesto ne pyragas,del to ir sprangus toks. Skaiciau,kad idejus sviesto,maziau sulciu nuo ananasu,-kaip ir tekstura kepinio tvarkoj turi buti. Noriu paklausti tu,kurios kepe,-kokio dar noretusi skonio? ta prasme,ar kokios citrinos zieveles,ar dar ko? beje, ar sokoladas duoda ta "ataskoni?"man atrodo,kad nuo tokio kiekio sokolado nudazo kepini tik negrazia spalva..Del glajaus,-ar tikrai tas surumas jauciasi? gal pabandyt philadelfija, ar isvis koki apelsinini sugalvot? Buciau labai dekinga
tai kepkit tiesiog jums gerai žinomą šokoladinį pyragą su ananasais ir migdolais - iš principo čia tikrai nieko "blatno" nėra. Dėl glajaus - nieko gero negaliu pasakyti.
Su visa pagarba tikslui, dėl kurio visa tai buvo daryta - negeras tai receptas, tos sultys ten nieko neprideda, iš tiesų pagal sudėtį tai tik keptas ananasų skonio blynas.
Sunku net ką ir pakomentuoti

o šiaip turiu visas Beatos knygas, dažnai pagal jas gaminu, bet kad čia šiuo atveju iškart aišku, kas gausis... O dar ta sūrelio sudėtis - mes tam ir gaminam namie, kepinius kepam, kad išvengti tokių sudėčių