QUOTE(Arnolda @ 2013 06 19, 15:16)
na tai jei jums atrodo, kad žalia mėsa dideliais gabalais - gerai, o vaisius ar daržovė taip pat gerai, tai maitinkite tuo metodu tarp RAW ir BARF

juk nebūtina dabar malti mėsos dėl to, kad taip REIKALAUJA barf idealogija, ir nebūtina neduoti obuolio, nes taip REIKALAUJA raw idealogija.
svarbu ne nuodas, jokių dažiklių, jokių druskų, tad ir sąžinėi nėra ko graužti, ar man dabar irgi plaukus rautis, kad nors sakau, jog maitinu RAW, turiu savų išlygų - kad ir tas makaronas, obuolys, morka ar maltas skrandis, juk malti taip ne RAW

bet tai geriausia, ką aš galiu duoti. maitinat tam ir taip, kad šuo būtų sveikas ir laimingas taip, kaip jums atrodo geriausia, o ne tam kad kažkas pagirtų ir per petį paplekšnotų

nors dėl pagyrimų - mes gaunam labai daug pagyrimų šuns išvaizdai iš veto, kuris nusiteikęs prieš RAW. dėl to, kad rūpinamės šunimi, o ne dėl to, kad aklai sekam kokia maitinimo idealogiją
Manyčiau, Jūsų šuns racionas yra daug geresnis, nei vien sausas maistas visą gyvenimą ir dar būna, kad tik vienos rūšies, o dar būna, kad ir prasčiausios kokybės. Va, tada greičiau ir išlenda šuns sveikatos problemos.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2013 06 19, 15:22)
Negalima remtis VBS sektoriumi. Nieko gero iš to nebus. GIRDĖJAU lygmenyje yra daug neteisingų ir net žalingų gandų
Dabar man labiau Jūsų atsakymas patinka, kuriam visiškai pritariu, ir norėčiau dar kartą pabrėžti, kad domiuosi net ir ,,girdėjau...", kad padaryčiau teisingą sprendimą savo šunų racione. Kraujo tirštėjimas, susijęs su girdėjimu, būtent dėl ląstelienos negavimo jau atmestas, nes skystinti gali ir vanduo. BARF sistema turi ir savo minusų, nes, tikrai, šuniui mėsos malti nereikia, bet turi ir tam tikrų pliusų, ir būtent ten yra tos ląstelienos racione.