Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(Breira @ 2013 07 03, 15:41)
Planuoju savo suni pradeti maitinti RAW,saziningai perskaiciau senas temas ir neradau sau atsakymo i viena klausima...
mano suniui buvo pasireiskusi alergija vistienai(draskesi akis,ausis),pakeitem maista i kitokio sudeties ir alergija dingo,todel 2metus ir vengem vistienos...
Dabar galvoju ar gali suo alergija vistienai "isaugti",ar vistik maitinant RAW toliau jos vengti?

P.s.atsiprasau uz sveplavima-rasau is tel.

O kaip jūs supratot, kad alergiška vištienai g.gif . Darėtės kokius tyrimus? Nes mūsų irgi jau kokią savaitę draskosi ausis ir akis. Galvoju ką čia tokio naujo uždaviau? Mūsų dar mažutė, nuo pat gimimo valgo mėsytę.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 03, 23:34)
Vilniuje 4lt už skarandžius.. nebent nežinau, kur slepiasi pigesni  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2013 07 03, 23:20)
sveiki,
gal galite pasakyt, kaip dziovinat kepeneles ar plaucius? 4u.gif
ir dar klausimukas, jautienos skrandziu kaina uz kg kiek mokat?
visad pirkdavau tik gerkles po 3.5, o dab ir skrandziu po 4 Lt pasiule, tai cia normali kaina ar turguj pigiau?

Priklauso, kuriam mieste. Aš Šiauliuose perku po 2 litus.
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2013 07 04, 07:16)
O kaip jūs supratot, kad alergiška vištienai  g.gif . Darėtės kokius tyrimus? Nes mūsų irgi jau kokią savaitę  draskosi ausis ir akis. Galvoju ką čia tokio naujo uždaviau? Mūsų dar mažutė, nuo pat gimimo valgo mėsytę.

Na buvo taip,kad pasiemus maza suniuka ji serem pupiu maistu su vistiena.Po kurio laiko siaubingai pradejo kasytis ausytes, trindavo akis(nusigremze iki kraujo).Tuomet pasitare su vet. perejom prie suaugusiu sunu maisto,bet vis dar su vistiena...jokiu pokyciu. Padetis pasikeite,kai pradejom serti maistu su zuvimi,eriena.
Tai todel ir padarem isvadas,kad butent vistiena sausame maiste ji alergizavo.
Bet cia su sausu maistu taip buvo.Po savaites as planuoju irgi pameginti serti mesyte,pradesiu nuo vistienos nugareliu ir tikesiuosi,kad alergijos nebeislys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breira: 04 liepos 2013 - 09:24
Pakartosiu savo klausima, nes niekas neatsake unsure.gif radau pirkti dziovintu jaucio skrandziu, matosi visi sereliai, lyg ir kokios zoles likuciu.ar yra kokia nauda is tokiu dziuveseliu, ta prasme, ar bus nors kiek like tu virskinimo fermentu, ar po dziovinimo nieko naudingo nelieka?
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 07 04, 10:29)
Pakartosiu savo klausima, nes niekas neatsake  unsure.gif radau pirkti dziovintu jaucio skrandziu, matosi visi sereliai, lyg ir kokios zoles likuciu.ar yra kokia nauda is tokiu dziuveseliu, ta prasme, ar bus nors kiek like tu virskinimo fermentu, ar po dziovinimo nieko naudingo nelieka?

Kaip skanukai džiovinti skrandžiai daug geriau, nei singtetiniai kramtalai. O džiovinimas... naudos savo aišku, kad praranda, kaip ir po bet kurio apdirbimo.
Atsakyti
Juo labiau džiovina ten pramoniu būdu, tai ir plius manau chemijos panaudoja
Atsakyti
Šiandien sužinojau ką reiškia kai raw šeriamas šuo paragauja ko nors rūkyto, kepto... Maksis sugebėjo pasivogt vištienos keptos (jau ji netinkama žmogui) ir svarbiausia su popierium suvalgė (aš net nemačiau, akda jis pasivogė iš šiukšlinės). Aptriedė man visas grindis doh.gif Ir gaila vargšiuko, nes matau, kad jam sunku. Sudaviau probiotikų, šiandien ėst negaus, ryt tik kaulų truputuką... Žodžiu sėdžiu namuose ir slaugau ligonį, nes, jei neišvedu kai tik pasiprašo iškart neiškenčia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 04 liepos 2013 - 11:55
QUOTE(*Passion* @ 2013 07 04, 12:55)
Šiandien sužinojau ką reiškia kai raw šeriamas šuo paragauja ko nors rūkyto, kepto... Maksis sugebėjo pasivogt vištienos keptos (jau ji netinkama žmogui) ir svarbiausia su popierium suvalgė (aš net nemačiau, akda jis pasivogė iš šiukšlinės). Aptriedė man visas grindis  doh.gif  Ir gaila vargšiuko, nes matau, kad jam sunku. Sudaviau probiotikų, šiandien ėst negaus, ryt tik kaulų truputuką... Žodžiu sėdžiu namuose ir slaugau ligonį, nes, jei neišvedu kai tik pasiprašo iškart neiškenčia..

4u.gif sausiakinis turbūt jau su angelais kalbėtų
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2013 07 04, 11:55)
Šiandien sužinojau ką reiškia kai raw šeriamas šuo paragauja ko nors....

mano panelyte labai nori mano sausu pusryciu-kai pusryciaunu, tai uzsoka ank keliu ir lenda i lenkste, seiles upeliu teka...daviau viena gruduka, galvojau su visu pirstu griebs.Bet kazin ar tokius dalykus galima duoti, vis tik juose yra cukraus, nosr raso, kad su medum?
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 07 04, 14:55)
mano panelyte labai nori mano sausu pusryciu-kai pusryciaunu, tai uzsoka ank keliu ir lenda i lenkste, seiles upeliu teka...daviau viena gruduka, galvojau su visu pirstu griebs.Bet kazin ar tokius dalykus galima duoti, vis tik juose yra cukraus, nosr raso, kad su medum?

Nuo poros grūdelių nenumirs smile.gif bet jie "nei maistas, nei vaistas" šuniui.
Kita pusė - jei šuniui taip nusileidinėsit, ilgainiui jo iš lėkštės nebeiškrapštysit visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 07 04, 14:55)

as tai pirmiau susimastyciau ne ar galima kazka duot,bet ar galima leist suniui tokiais budais prasinet?
Atsakyti