Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(Agnnyte @ 2013 08 07, 14:51)
Aš asmeniškai duodu strimėles dažniausiai, kartais nuperku, kai gaunu pigiau, lašišos. Dabar draugas prižvejojo ežere kažkokių ešeriukų ar tai karpiukų, tai ir šituos duodu.

O tai ir mūsų ežerų, upių galima duoti?

Maniškė strimėles ėda be problemų, bet šprotais nesidžiaugia. Juos ji suėda, jei būna truputį sušalusias. Ledų neėda, bet ir atšilusių ne.
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2013 08 05, 14:09)
Geriau duoti po truputį, nes nuo didelio kiekio žuvies gali suviduriuoti.
Kada pereit prie vieno maitinimo pagal vadovėlius nežinau. Pati perėjau, kai šuo atsisakydavo valgyt.

Na pas mus tai niekad nebuvo taip, kad atsisakytų ėst lotuliukas.gif ir dabar trigubai tiek suėstų. Tai tiesiog nuo 6 mėnesių pradėjau šerti vieną kartą, pastebėjus, kad prasidėjo paauglystė, ir ryte pavalgius vėliau per pasivaikščiojimą nesijaučia tokia alkana, tai ne taip ir klausydavo komandų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 08 07, 14:51)
Aš asmeniškai duodu strimėles dažniausiai, kartais nuperku, kai gaunu pigiau, lašišos. Dabar draugas prižvejojo ežere kažkokių ešeriukų ar tai karpiukų, tai ir šituos duodu.

Kiekvienam skirtingai - maniškė į strimėles žiūri kreivokai, lašišą mėgsta, bet jos, matyt, nelabai toleruoja skrandis. O vat su šprotais jokių bėdų 4u.gif
QUOTE(argus @ 2013 08 08, 20:00)

Maniškė strimėles ėda be problemų, bet šprotais nesidžiaugia. Juos ji suėda, jei būna truputį sušalusias. Ledų neėda, bet ir atšilusių ne.

O pas mus atvirkščiai - strimėlės šiaip sau, o šprotai, kaip rusai sako, со свистом sueina biggrin.gif . Tik pastebėjau, kad žuvį visad suėda paskutinę biggrin.gif
Atsakyti
Gal dar papasakotų iš savo patirties, kaip su mažylių maitinimu...
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 08 08, 20:00)
O tai ir mūsų ežerų, upių galima duoti?

Užšaldau, palaikau ir duodu.
Atsakyti
O kaip dėl ašakų?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 08 09, 12:21)
O kaip dėl ašakų?

Tai kad tokių didelių neduodu. O ir gauna šaldytas, neatšilusias.
Atsakyti
Merginos o kaip su kiauliu sirdim ,ar galima duoti ju g.gif Pasiule man isigyt truputeli pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robema @ 2013 08 09, 14:57)
Merginos o kaip su kiauliu sirdim ,ar galima duoti ju  g.gif Pasiule man isigyt truputeli pigiau  smile.gif

Aš duodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Robema @ 2013 08 09, 14:57)
Merginos o kaip su kiauliu sirdim ,ar galima duoti ju  g.gif Pasiule man isigyt truputeli pigiau  smile.gif

Tik jos labai smirda biggrin.gif . Man aktualu, nes šuo su barzda biggrin.gif
Atsakyti
Pries 3 dienas pradejau suniuka,kuris buvo alergiskas vistienai sausame maiste,maitinti RAW.Duodu vistienos nugareles-suo nevemia,neviduriuoja,bet pataudusios ausys.Ar tai reiskia,kad vistiena mano suniui netiks,ar tai tiesiog detoksikacija ir reikia pralaukti? Tiesa anksciau nuo vistienos sausiame maiste siaubingai draskydavosi akis...bijau,kad nebutu tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Breira @ 2013 08 09, 16:59)
Pries 3 dienas pradejau suniuka,kuris buvo alergiskas vistienai sausame maiste,maitinti RAW.Duodu vistienos nugareles-suo nevemia,neviduriuoja,bet pataudusios ausys.Ar tai reiskia,kad vistiena mano suniui netiks,ar tai tiesiog detoksikacija ir reikia pralaukti? Tiesa anksciau nuo vistienos sausiame maiste siaubingai draskydavosi akis...bijau,kad nebutu tas pats...

3 dienos per mažai tą sužinot.
Atsakyti