Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(Ekozip @ 2013 10 21, 18:50)
Jau beveik mėnuo, kaip šuniuką maitinu raw. Ar gali būti, kad šlapimo kvapo intensyvumas stipriai sumažėjo? Ar aš tiesiog pripratau? Nes parsinešus pupį balutės dvokdavo tiesiog, o dabar tik silpnas toks kvapelis, malonu net valyt biggrin.gif

Aha man tas irgi įdomu, nes kai pervedžiau mažą ant sauso toks jausmas kad rūgštim varo biggrin.gif

Kad išmatų kvapas pasidaro ne toks intensyvus nuo mėsos, tikria žinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą... ar gali šuo būti alergiškas jautienai,vištienai? nes maniškis gavo jautienos su vištų šidelėmis tai viršutinės lūpos paraudo tokiais dideliais plėmais, bet kasytis nesikaso g.gif mano šuo samojedas. dar kilo mintis,kad gal nusibrūžino į kaulą grauždamas g.gif
ir gal žinot kur galima pasidaryti alergijos testą šuniui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėja: 22 spalio 2013 - 15:04
Kam aktualu, Klaipėdoje Grandus Norfoje yra kiaulės smegenų scare.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Eskalibur @ 2013 10 13, 22:27)
Gal yra tokių,kurie gyvena UK ir šeria šunį pagal RAW? Būtų smagu,kad pasidalintų geresniais taškais kur gaut mėsos  4u.gif

Gyvenu UK, bet RAW nemaitinu... Taciau cia galit paziureti sarasiuka RAW tiekeju UK mirksiukas.gif Kiek teko is vietiniu girdeti tai dauguma perka is skirtingu tiekeju skirtingus dalykus, nes kainos geresnes vieniems dalykams pas vienus, o kitiems pas kitus... Dar reikia ziureti pagal tai, kur jus gyvenate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2013 10 22, 15:02)
Sveikos, turiu klausimą... ar gali šuo būti alergiškas jautienai,vištienai? nes maniškis gavo jautienos su vištų šidelėmis tai viršutinės lūpos paraudo tokiais dideliais plėmais, bet kasytis nesikaso g.gif  mano šuo samojedas. dar kilo mintis,kad gal nusibrūžino į kaulą grauždamas g.gif
ir gal žinot kur galima pasidaryti alergijos testą šuniui?

Gali būt alergiškas, o kad su kaulu nusibrūžino mažai tikėtina, nes jie su galiniais dantim kramto. Bandykit Jakovui jei Vilniuj skambint, turėtų daryt tyrimus
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2013 10 24, 00:28)
Gyvenu UK, bet RAW nemaitinu... Taciau cia galit paziureti sarasiuka RAW tiekeju UK mirksiukas.gif Kiek teko is vietiniu girdeti tai dauguma perka is skirtingu tiekeju skirtingus dalykus, nes kainos geresnes vieniems dalykams pas vienus, o kitiems pas kitus... Dar reikia ziureti pagal tai, kur jus gyvenate mirksiukas.gif

Labai ačiū už informaciją! 4u.gif
Atsakyti
Teko gauti laimikio po kiaulės pjovimo smile.gif Turiu plaučių, skrandį, odos atraižų - ar šitas gėrybes dalimis duot ar cielas? Bijau, kad nesustreikuotų biggrin.gif Tos odos atraižos įtartinai atrodo, yr ten kaži kas naudinga 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2013 10 27, 18:32)
Teko gauti laimikio po kiaulės pjovimo smile.gif Turiu plaučių, skrandį, odos atraižų - ar šitas gėrybes dalimis duot ar cielas? Bijau, kad nesustreikuotų biggrin.gif Tos odos atraižos įtartinai atrodo, yr ten kaži kas naudinga 4u.gif ?

tai kad kiaulės skrandis kaip šiukšlių dėžė, jokios naudos šuniui iš jo kaip ir nėra. Niekada neduodu, bet gal vis gi jis nėra toks jau nenaudingas? Dar gal kas nors pakomentuos.
Iš plaučių mažai naudos, juos paprastai duoda nutukusiems, storėt linkusiems šunims, kad sotūs jaustųsi, bet tik tiek. Bet jei turit, galit suduoti, blogiau nebus gal.
O iš odos ar yra kokios naudos, tai nežinau. Maniškei būtų per riebu, tai neduodu. Tai aš nebent tas skūras susukčiau į kauliuką ir palikčiau išdžiūti arba dėčiau į orkaitę padžiovinti, tada palikčiau kaip kramtalą pagraužimui, pasižaidimui.
Atsakyti
kiaulienos skrandis nenaudingas, nes jis kaip žmogaus skrandis-iš lygiųjų raumenų, vertė kaip žarnų. Jautienos ir kitų žolėdžių gyvūnų skrandžiai iš skersaruožių raumenų, kaip kad kūno raumenys, ta mūsų vadinama mėsa smile.gif.
Atsakyti
Skrandį aš mesčiau lauk, plaučius sušerčiau, o odą džiovinčiau kramtalams.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 10 27, 19:07)
kiaulienos skrandis nenaudingas, nes jis kaip žmogaus skrandis-iš lygiųjų raumenų, vertė kaip žarnų. Jautienos ir kitų žolėdžių gyvūnų skrandžiai iš skersaruožių raumenų, kaip kad kūno raumenys, ta mūsų vadinama mėsa smile.gif.

o jauciu aviu zarnos vertingos g.gif pas mus ju buna raw parduotuvese,tokios su gaureliais zaliais unsure.gif

man cia kazkas sake kad skuros gerai sanariams del jose esancios zelatinos,tai jei gaunu graziu duodu po maza gabaliuka..
Atsakyti
gal kas žinot, kiek savanoriškai gali badauti suaugęs šuo? tiksliau ne visai kad baudauti, bet ėda po 100g dienoj, kai norma 700g, ir tie 100 tai iš močiutės paponinant gauna dešrytės, sūrio.. jai gal po 2 parų kelionės biškį šarai susisuko su valgymu, bet neramu jau, greit pradėsiu lakstyt iš paskos su mėsa ir prašyt, kad ėstų g.gif
Atsakyti