QUOTE(Agnnyte @ 2013 10 28, 22:12)
O kiek ilgai jas šviežias ėda?
Mąstau, ką čia saviškiui "ilgai grojančio" įsitaisyt. Kongas nedomina, tai mąstau apie grynus kramtalus. Kiekių didelių reik, žinant, kad žiema prieš akis, o krūvio nelabai bus. Bijau, kad per piniginę smogs

O ir per kalorijas nesinori daug priduot.
Žinok, ganėtinai greitai. Girdisi, aišku, tas dantų pasizulinimas

, bet kelių minučių netrunka. Aš perku iš iki parduotuvės, tai ten atraižom supjaustyta būna, kilogramas berods 99 ct. Ausį ilgiau doroja, bet tai ausų kainos alio alio...
O perku irgi, dėl visokių sąnariukų ir pan. Natūralioji profilaktika, tsakant. Kažkada bandžiau draugės pasiūlytą variantą su želatinos milteliais ir kefyru, bet kad kaip man - baisiai daug terlionės. Juolab, kad ta pati želatina iš tų pačių odų gaminama.
Ai, beje, jei skaito ir sausiaku šeriantys - tai kai šėriau sausu ir daviau tas odas, buvo pradėję berti, zarazos. Nuėmus susitvarkė. Tokių atveju, gal tikrai geriau želatina.
O šeriant mėsyte neturiu su tom odelėm problemų.
Dabar galvoju, jei turi galimybę gauti ilgesnes, gal kaip "kasas" supint, iš trijų arba net daugiau, ir džiovint tau? Bet ir tai, nu ką ten su cane corso, man toks jausmas Graliui niekas "ilgai negroja"