
Kad tokie dalykai jau paneigti.. Žinot, Masiulionis savo knygose ir burokėlius siūlo maitinti, bet mokslas tobulėja, o straipsniai ir knygos lieka kaip parašyti - reikia atsirinkti ką skaityt

QUOTE(Arnolda @ 2013 05 21, 23:14)
Kad tokie dalykai jau paneigti.. Žinot, Masiulionis savo knygose ir burokėlius siūlo maitinti, bet mokslas tobulėja, o straipsniai ir knygos lieka kaip parašyti - reikia atsirinkti ką skaityt 

na taip,uzauginus vaikus priklauso kaip minimum slauges diplomas,uzauginus suni-veterinaro


QUOTE(Ciooce @ 2013 05 22, 00:57)
Ir aš bučiau nieko prieš

Įdomumo dėlei paskaičiavau, kraudama šiandien šaldiklį.
Porcijos 1,3 kg ir 0,3 kg.
Porcijų užteks 4 savaitėms (su mintim, kad šunys ėda 6 dienas per savaitę, sekmadieniais iškrova).
Pinigų išleidau 130 litų. Kadangi papildomai netikėtai gavau maždaug 10 kg jautienos kepenų po 2 litus/kg, kurios dabar guli šaldikly kaip atsargos, tai dar kokį 20 litų numest reikia. Reiškia, ateinantis mėnuo dviems šunims man atsiėjo apie 110 litų.
Parindinė mėsa - šviežūs galvijų skrandžiai. Kaulinga mėsa - vištos ir kalakuto nugaros, krūtinės kaulai. Subproduktai - kepenys. Taip pat šiek tiek ėmiau kiaulienos šonkaulių galų (kremzliniai), gerklų ir nuopjovų, inkstų.
Porcijos 1,3 kg ir 0,3 kg.
Porcijų užteks 4 savaitėms (su mintim, kad šunys ėda 6 dienas per savaitę, sekmadieniais iškrova).
Pinigų išleidau 130 litų. Kadangi papildomai netikėtai gavau maždaug 10 kg jautienos kepenų po 2 litus/kg, kurios dabar guli šaldikly kaip atsargos, tai dar kokį 20 litų numest reikia. Reiškia, ateinantis mėnuo dviems šunims man atsiėjo apie 110 litų.
Parindinė mėsa - šviežūs galvijų skrandžiai. Kaulinga mėsa - vištos ir kalakuto nugaros, krūtinės kaulai. Subproduktai - kepenys. Taip pat šiek tiek ėmiau kiaulienos šonkaulių galų (kremzliniai), gerklų ir nuopjovų, inkstų.
Noriu ir aš Lietuvon
Aš stengiuos sąmoningai pamiršt kainą už kiekvieną mėsos gabalą pirktą

Aš stengiuos sąmoningai pamiršt kainą už kiekvieną mėsos gabalą pirktą

QUOTE(Arnolda @ 2013 05 22, 14:15)
Noriu ir aš Lietuvon
Aš stengiuos sąmoningai pamiršt kainą už kiekvieną mėsos gabalą pirktą

Aš stengiuos sąmoningai pamiršt kainą už kiekvieną mėsos gabalą pirktą

Siųsk mikriuką, prikrausim

Mano mazge atsisake dar vieno patiekalo
-j. skrandziu. Kuo galima pakeisti is skrandziu gaunamus fermentus? ( kefyro/ jogurto su bifido bakterijomis nesiulyti-tuoj pat vidurius paleidzia, be to baisiai nenoriai laka)


QUOTE(deize @ 2013 05 22, 16:19)
Mano mazge atsisake dar vieno patiekalo
-j. skrandziu. Kuo galima pakeisti is skrandziu gaunamus fermentus? ( kefyro/ jogurto su bifido bakterijomis nesiulyti-tuoj pat vidurius paleidzia, be to baisiai nenoriai laka) 


Nelabai kuo pakeisit. Nebent stirnos skrandžiais.
QUOTE(Agnnyte @ 2013 05 22, 14:10)
Įdomumo dėlei paskaičiavau, kraudama šiandien šaldiklį.
Porcijos 1,3 kg ir 0,3 kg.
Porcijų užteks 4 savaitėms (su mintim, kad šunys ėda 6 dienas per savaitę, sekmadieniais iškrova).
Pinigų išleidau 130 litų. Kadangi papildomai netikėtai gavau maždaug 10 kg jautienos kepenų po 2 litus/kg, kurios dabar guli šaldikly kaip atsargos, tai dar kokį 20 litų numest reikia.
Porcijos 1,3 kg ir 0,3 kg.
Porcijų užteks 4 savaitėms (su mintim, kad šunys ėda 6 dienas per savaitę, sekmadieniais iškrova).
Pinigų išleidau 130 litų. Kadangi papildomai netikėtai gavau maždaug 10 kg jautienos kepenų po 2 litus/kg, kurios dabar guli šaldikly kaip atsargos, tai dar kokį 20 litų numest reikia.
oho,kaip pigiai

Kristiniate, šalia Kopeno radau tašką su skrandžiais ir visom kitom šaldytom mėsom - Maxsøe's in Rødovre