Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Kad tokie dalykai jau paneigti.. Žinot, Masiulionis savo knygose ir burokėlius siūlo maitinti, bet mokslas tobulėja, o straipsniai ir knygos lieka kaip parašyti - reikia atsirinkti ką skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 21, 23:14)
Kad tokie dalykai jau paneigti.. Žinot, Masiulionis savo knygose ir burokėlius siūlo maitinti, bet mokslas tobulėja, o straipsniai ir knygos lieka kaip parašyti - reikia atsirinkti ką skaityt smile.gif

na taip,uzauginus vaikus priklauso kaip minimum slauges diplomas,uzauginus suni-veterinaro doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Joks diplomas nepriklauso. Bet gebėjimas informaciją ne tik rasti/perskaityti, bet ir ja pasinaudoti - kritiškai vertinti, apibendrinti ar daryti išvadas, yra toks visai pageidautinas. Ir niekaip nesusijęs nei su išaugintų vaikų, nei šunų skaičiumi biggrin.gif

Į temą: noriu trachėjų Vilniuje biggrin.gif Any ideas?
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 05 22, 00:57)

Į temą: noriu trachėjų Vilniuje  biggrin.gif Any ideas?

Ir aš bučiau nieko prieš biggrin.gif Jau senokai neberandu Kalvarijkoj, ir kaip gerklas, ir kaip trachejos klausiu, bet vis neužtaikau.
Atsakyti
Įdomumo dėlei paskaičiavau, kraudama šiandien šaldiklį.
Porcijos 1,3 kg ir 0,3 kg.
Porcijų užteks 4 savaitėms (su mintim, kad šunys ėda 6 dienas per savaitę, sekmadieniais iškrova).
Pinigų išleidau 130 litų. Kadangi papildomai netikėtai gavau maždaug 10 kg jautienos kepenų po 2 litus/kg, kurios dabar guli šaldikly kaip atsargos, tai dar kokį 20 litų numest reikia. Reiškia, ateinantis mėnuo dviems šunims man atsiėjo apie 110 litų.

Parindinė mėsa - šviežūs galvijų skrandžiai. Kaulinga mėsa - vištos ir kalakuto nugaros, krūtinės kaulai. Subproduktai - kepenys. Taip pat šiek tiek ėmiau kiaulienos šonkaulių galų (kremzliniai), gerklų ir nuopjovų, inkstų.
Atsakyti
Noriu ir aš Lietuvon verysad.gif

Aš stengiuos sąmoningai pamiršt kainą už kiekvieną mėsos gabalą pirktą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 22, 14:15)
Noriu ir aš Lietuvon  verysad.gif

Aš stengiuos sąmoningai pamiršt kainą už kiekvieną mėsos gabalą pirktą  doh.gif

Siųsk mikriuką, prikrausim smile.gif
Atsakyti
Mano mazge atsisake dar vieno patiekalo verysad.gif -j. skrandziu. Kuo galima pakeisti is skrandziu gaunamus fermentus? ( kefyro/ jogurto su bifido bakterijomis nesiulyti-tuoj pat vidurius paleidzia, be to baisiai nenoriai laka) g.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2013 05 22, 16:19)
Mano mazge atsisake dar vieno patiekalo verysad.gif -j. skrandziu. Kuo galima pakeisti is skrandziu gaunamus fermentus? ( kefyro/ jogurto  su bifido bakterijomis  nesiulyti-tuoj pat vidurius paleidzia, be to baisiai nenoriai laka)  g.gif

Nelabai kuo pakeisit. Nebent stirnos skrandžiais.
Atsakyti
Jooo, pagrinde dėl ko ir aš noriu Lietuvon tai dėl gerų RAW mitybos sąlygų ir kainos...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 05 22, 14:10)
Įdomumo dėlei paskaičiavau, kraudama šiandien šaldiklį.
Porcijos 1,3 kg ir 0,3 kg.
Porcijų užteks 4 savaitėms (su mintim, kad šunys ėda 6 dienas per savaitę, sekmadieniais iškrova).
Pinigų išleidau 130 litų. Kadangi papildomai netikėtai gavau maždaug 10 kg jautienos kepenų po 2 litus/kg, kurios dabar guli šaldikly kaip atsargos, tai dar kokį 20 litų numest reikia.

oho,kaip pigiai blink.gif kur čia tokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 22 gegužės 2013 - 17:32
Kristiniate, šalia Kopeno radau tašką su skrandžiais ir visom kitom šaldytom mėsom - Maxsøe's in Rødovre
Atsakyti