Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

Parkeliavau ir aš iš sodo nusikalusi. Pasodinau visus pomidorus. Grįžus klausau, kad -4C žada. Velniokynė. Nu bet gal šitaip apkaišyti nenupleškės?:
user posted image
nes pakeisti jų neturėsiu kuo...Mama sakė ryt važiuos, tai gal bent nuramins, kad atlaikė..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 01, 19:30)
žvilgterk dar kartą.. bent mums iki -4-5 žada  doh.gif

Pas mus praitą naktį -2 buvo ir laukai balti nors nebuvo žadėta..... Tik nieks nežydi dar pas mus schmoll.gif Braškės visai miniatiūrinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 05 01, 19:21)
Per kurziuri  g.gif

per meteo.lt skaitmeninę prognozę. Ir per kažkurias žinias sakė.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 05 01, 20:26)
-4C žada. Velniokynė. Nu bet gal šitaip apkaišyti nenupleškės?:

Gal geriau būtų, jei agroplėvelė niekur prie lapelių nesiliestų g.gif Jei -4 C bus, gali apšalt tie, kurie liečias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 05 01, 19:27)
Pas mus praitą naktį -2 buvo ir laukai balti nors nebuvo žadėta..... Tik nieks nežydi dar pas mus  schmoll.gif  Braškės visai miniatiūrinės  ax.gif

pas mane skleidžiasi abrikosai. Ir persikai pilni pumpurų. Neskaitant pomidorų, paprikų ir baklažanų žydėjimo šiltnamiuose..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 01, 18:30)
žvilgterk dar kartą.. bent mums iki -4-5 žada  doh.gif

niekur -4 -5 nematau blink.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau as jusu prognoziu, nulekiau uzklojau antra sona, mano is vis buvo viena eile nedengta unsure.gif
Siltnamyje dabar +10, bet paziurejau ir as meteo.lt, tikrai rodo minusa, nors diena ziurejau visai kitka rode. Bambaliu pameciau dar, tikrai nekas bus, jei nusals, savo pertekliu jau atidaviau.
Atsakyti
Joooo, sudas ne prognozes, rodo Gismeteo kad +6mano rajone, o jau dabar tik +4 telike, kas bus paryciui galim atik speti g.gif doh.gif
Atsakyti
Apklojau be saiko - dviguba agro ir ant viršaus dar polietilenu. Žvakės dega, turi būt gerai.
Atsakyti
as savuosius i kambari is balkono parsigebenau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš vieną ekstra pomidorų dėžę parsinešiau, kelias paprikų ir čilių. Trečdalis pomidorų įsodinta, 3 paprikas jau irgi šiandien įsodinau. Kažin ar jom nebus pirma ir paskutinė naktis pasodintom šiltnamyje doh.gif Čia dėl pomidorų taip pergyvenat, tai aš einu slpėtis po lapais su savo paprikytėm lotuliukas.gif Kažin ką ryte rasiu doh.gif Vėl man panika persiduoda, jei neužmigsiu eisiu raut paryčiais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 05 02, 00:35)
Kažin ką ryte rasiu doh.gif Vėl man panika persiduoda, jei neužmigsiu eisiu raut paryčiais  blink.gif

Gal paprikas g.gif ?Išrauk kibenifeni ryte viską ir ramiai miegosi kitas naktis bigsmile.gif Pas mus jokių šalnų nebuvo,už lango +1,šiltnamy +4,balkone+11.Kažin kaip kitur sekėsi?
Atsakyti