Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 04 28, 17:05)
ko tai temuke nurimus, g.gif turbut po saltos nakties pomidorams mamkos dirbtini kvepavima daro g.gif  tongue.gif

Gal po sodininkų muges pomidorininkės davės. Bent jau aš nepraleidau progos apsilankyti ax.gif Įkalbėjau vyrą, kad mums reikia abrikoso ir persiko sode tai dabar visa apsipatenkinus wub.gif

Nakčiai vieną dėžę pomidorų parsitempiau, kitus apkamšiau. Pas mane irgi jau yra pamėlusių, bet ateis šiluma ir atsigaus smile.gif
Atsakyti
Man neaisku del tu ziedu . Vilmutes sukrove po dvi ziedu kekes , viena zemiau kita praktiskai virsuje. Pasiskaiciau ir nebesuprantu . Cia ka blogai ? Ar tai ,kad virsunej ziedai rodo ,kad nebeaugs ir daugiau nederes tik tos dvi kekes ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 28, 23:27)
Man neaisku del tu ziedu . Vilmutes sukrove po dvi ziedu kekes , viena zemiau kita praktiskai virsuje. Pasiskaiciau ir nebesuprantu . Cia ka blogai ? Ar tai ,kad virsunej ziedai rodo ,kad nebeaugs ir daugiau nederes  tik tos dvi kekes ?

Daugelis zemaugiu pomidoru uzsibaigia ziedine keke, bus dar ziedu nesijaudinkit, prileis ugliu is pazastu, ir jie apsipils ziedais, kai kurios rusys ir is koto isvaro ziedines kekes 4u.gif
Mano pomidorai apkamsyti, lauke tik +3 doh.gif
O kas cia sake kad sekmadienis tik namie buti, as sodyboje net tris vagas gerio prisejau, darbui buvo pats tas, nei karsta, nei salta biggrin.gif
O prognozes ir mane siutina, TOTAL KOSMAR lotuliukas.gif
Atsakyti
Belekoks minusas pas mus nakti buvo. Dar dabar balta balta kur dairais. Vyras sake,kad ledo sluoksnis ant masinos toks neblogas. Gerai,kad nakciai peciuka jungiau siltnamyje, bet vistiek baisuuuu unsure.gif Einu ziureti cool.gif
Atsakyti
ką tik aš iš šiltnamio. Pas mane rodo 5 laipsnius šilumos. Po dviem agro tikiuosi, kad bent 1 laipsniu šilčiau.
Atsakyti
Jetau as tik ryt pamatysiu kaip naktele maniskiai praleido.
Atsakyti
Trakų apylinkėse -1 šianakt doh.gif
Atsakyti
7 val. ryto siltnamy +15. Bet saulute pas mus sviecia, prisildyti spejo kazkiek, nes kur pavesis kieme, matosi serksnas, salcio nakti buvo. Palikau duris atviras, nuklojau agro, buvo po vienu sluoksniu, bet mes 4 zvakutes buvom uzdege ir bambaliu pameciau pries nakti.
Atsakyti
Viskas mano fronte gerai smile.gif + 9 siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 29, 08:58)
7 val. ryto siltnamy +15. Bet saulute pas mus sviecia, prisildyti  spejo kazkiek, nes kur pavesis kieme, matosi serksnas, salcio nakti buvo. Palikau duris atviras, nuklojau agro, buvo po vienu sluoksniu, bet mes 4 zvakutes buvom uzdege ir bambaliu pameciau pries nakti.

oho ho kiek daug, tikrą pavasarinę pirtį surengėt pomidorams mirksiukas.gif
Ką tik buvau pasižiūrėti, dabar pas mane jau +9, bet saulė išlindo, tuoj bus daugiau. Iš ryto kaimyno namas užstojo saulutę schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 balandžio 2013 - 07:11
QUOTE(Para @ 2013 04 29, 07:09)
oho ho kiek daug, tikrą pavasarinę  pirtį surengėt pomidorams  mirksiukas.gif

tai jau tikrai, jie dar saules po isodinimo nebuvo mate smile.gif Suni dabar vedziojau, uzsukau paziureti vel, beveik +20 rodo, durys vienos atidarytos, ka reiskia saule, dabar jiems bus per karsta, priprate salciau gyventi biggrin.gif As vienos agro nenudengiau, palei silntamio sienele kur eina, bus sioks toks pavesiukas

Prisils greitai,. uz val. ir pas jus bus pirtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 29 balandžio 2013 - 07:15
Pas mane irgi +9 , siltnamis prirasojes, pomidorai po agro kondensato gave, gerai kad saule rytine ciut veliau juos aplanko, kol per tvora persirita, o tai jauciu apdegtu g.gif
Bet pas mane labai sekmingai ir agurkas kartu su pomikais gyvena bigsmile.gif jis toks eksperimentinis, tad esu labai nustebusi kad jam tokia zema temperatura netrukdo ax.gif
O salnos lyg ir nebuvo prie Vilniaus
Atsakyti