Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(georgiana @ 2013 05 08, 09:21)
pernai auginome lauke ir uzejo kazkoks lietus dabar tikslii nepamenu menesio, po kurio staiga visi pomidorai nujuodavo ir neturejome dreliaus aisku jis nedidelis buvo, bet va sprendziu dilema kame reikalas g.gif

pas mane tas pats pernai buvo su laukiniais pomidorais. jau tokie nemaži buvo, bet nespėjo paraudonuoti. irgi pajuodavo. man atrodo, kad ten jie supuvo ant kero
Atsakyti
Kaip myliu prognozesPAGALIAU wub.gif wub.gif wub.gif
Panasu kad pomidorai paciu laiku buvo pasodinti thumbup.gif jau zydejimas prasideda wub.gif
Merginos, noriu paklausti del Betaluxu-turiu as ju keleta, bet jie dar tik zydeti ruosiasi, ar jie greiciau uzaugina ir sunokina vaisius? Kadangi ir kiti jau zydi man kyla dvejoniu ar verta Betalux i siltnami sodinti kaip laikinus gyventojus g.gif apsvieskit mane kaip ten su jais blush2.gif
Atsakyti
aš betalux pasodinau kelis prie pat takelio, tikiuosi ne platūs bus ir praeit kažkaip eis pro juos- kaip supratau- skubos tvarka atiduoda pora derlių ir galima raut, ar klystu? Tikiuosi kad ne, tai kol didieji už nugaros jiems dar tik augs- šie nusibaigt spės...oi blin, pas mane betalux priešais agurkus šiemet gavosi- ale tai makaulė neveikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 08 gegužės 2013 - 12:07
Betaliux taip nenurašykit, kad greitai išrausit. Mums dažniausiai pasisekdavo, kad išraudavom juos su kitais kartu tik rudenį. Jie duoda derlių, o po to naujai žydi, veda vaisius. Nebent kažkas jiems nepatinka ir baigia gyvenimą kaip ankstyvieji, bet dažniausiai kovingai veda vaisius iki vėlyvų. O gal tik mums taip pasitaikę..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 05 08, 12:14)
Betaliux taip nenurašykit,

blink.gif ach tu, rudoji, na tai auginsim iki rudens tada lotuliukas.gif bele tik veda vaisius wub.gif niu ką- ne pirmąkart planai keičiasi, vadinasi agurkėliai kukliau gyvens apačioje ax.gif
Atsakyti
Jie tai dera ilgai tie Betaliux'ai, bet veliau tikrai buna gerokai skanesniu pomidoru ir i juos nesinori ziureti... As nusprendziau is viso ju neauginti, nes man jie visiskai neskanus ax.gif
Atsakyti
Jie kompaktiški, nelabai dideli, tad didelių bėdų, kad kitus užgoš neturėtų būti. Mes irgi tarpuose tarp didelių sodindavom - priekyje. Taip pat vis manėm, kad praeis derliaus banga-išrausim..deja, išraudavom su visais. Būdavo koks negražus praėjus vaisių bangai, tada tokį išraudavom, palikdavom daugiau vietos kitiems.
Atsakyti
žodžiu- stebėsim, ragausim, jei kas- neverksim, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2013 05 08, 13:20)
Jie kompaktiški, nelabai dideli, tad didelių bėdų, kad kitus užgoš neturėtų būti. Mes irgi tarpuose tarp didelių sodindavom - priekyje. Taip pat vis manėm, kad praeis derliaus banga-išrausim..deja, išraudavom su visais. Būdavo koks negražus praėjus vaisių bangai, tada tokį išraudavom, palikdavom daugiau vietos kitiems.

Regila, o kokiu tankumu gaudavosi krumai, jei tarpuose tarp dideliu iki rudens isbudavo? As matyt tada juos dar laikysiu vazoneliuose, sodinsiu lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 08, 12:18)
As nusprendziau is viso ju neauginti, nes man jie visiskai neskanus ax.gif

ir aš jų jau kelis metus neturiu drinks_cheers.gif
Ech, kaip norisi greičiau savo augintinius aplankyt, žiedelius, pomidoriukus užmegztus apžiūrėt wub.gif
Lyg lietų savaitgaliui žadėjo? Būtų pats tas darbui šiltnamyje - jau reik rišt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 12:48)
Ech, kaip norisi greičiau savo augintinius aplankyt, žiedelius, pomidoriukus užmegztus apžiūrėt  wub.gif
Lyg lietų savaitgaliui žadėjo? Būtų pats tas darbui šiltnamyje - jau reik rišt.

Patikek kaip as spirgu doh.gif Nors pomidorai balkone... Bet kaip smagu pas ka kieme darzas wub.gif
Kaip as nelaukiu risimo... Teks vyrui darbuotis, turbut. O ka zada, tai netikiu... Per 12 valandu prognoze pasikeicia, o cia dar tiek laiko iki savaitgalio. irnesakyk.gif
Atsakyti
va va, gerai kad priminėt- reikia kokio špagato papirkt rišimui, o tai jau mano senieji nusibaigę visai, o ir norisi viską šviežiai daryt, ne pernykščius naudot. Vakaras vėl bus šiltnamyje, nors planavau kitaip- stiebiasi valandom pomidorčikai, ir keista, ir gražu wub.gif
mb nusiunčiau mano pamerktuką kad į pavėsį nuneštū- tai tipo nerado jokio pamerkto doh.gif vat nusiųsk, vadinasi, vat ir užvaduotojas...
taip, kai kieme- tikrai samgu- ryte per rasą perbridai, atidarinėjau šiltnamį, palaistei jei kam iš po nakties trošku, ir tada darban- ir dūsauji- kaip lauke smagu- dabar tą daryčiau, aną, bet... pareini 7 namo- vėl į daržą, tada tik vakarienės vaikams gamint ir va tada pavakarieniauji, jei dar noras nebūna praėjęs...tep i figūrą galima atgaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 08 gegužės 2013 - 12:56