Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(madmuazele @ 2013 05 08, 12:53)
Kaip as nelaukiu risimo... Teks vyrui darbuotis, turbut.

nemėgsti rišt? smile.gif O man visai smagu. Man turbūt nėr tokio darbo, susijusio su pomidorais, kuris nepatikų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 13:03)
nemėgsti rišt?  smile.gif  O man visai smagu. Man turbūt nėr tokio darbo, susijusio su pomidorais, kuris nepatikų.

Negalesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 08, 13:12)

ai, supratau pagaliau biggrin.gif Na, tai čia vyras mielai pavaduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 13:19)
ai, supratau pagaliau  biggrin.gif  Na, tai čia vyras mielai pavaduos  smile.gif

Siandien kaip tik TF reklaminiame laikrastuke maciau tuos susuktus virbus-kaip pas Asese-ale brangus velniskai... Paskaiciavau, kad neapsimoka siuo metu pirkti. Butu patogiau su jais-ismeigei, pomidora apsukai...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 08, 13:27)
Siandien kaip tik TF reklaminiame laikrastuke maciau tuos susuktus virbus-kaip pas Asese-ale brangus velniskai... Paskaiciavau, kad neapsimoka siuo metu pirkti. Butu patogiau su jais-ismeigei, pomidora apsukai...

su jais tikrai labai gerai - turiu kelis. Bet kai pas mane ~100 pomidorų, tai kažkaip gaila pinigų tiek tų virbų pirkt.
Man vyras padaręs kažkiek panašių. Bet ne visai tokie, anie patogesni.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 13:44)
su jais tikrai labai gerai - turiu kelis. Bet kai pas mane ~100 pomidorų, tai kažkaip gaila pinigų tiek tų virbų pirkt.
Man vyras padaręs kažkiek panašių. Bet ne visai tokie, anie patogesni.

Gal akcija kokia buna jiems kada? g.gif Pas mane apie 50 pomidoru, ale vistiek gaila... Ir vagystes pavojus pas mus yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 08, 14:47)
Gal akcija kokia buna jiems kada? g.gif Pas mane apie 50 pomidoru, ale vistiek gaila... Ir vagystes pavojus pas mus yra doh.gif

O kokia kaina jų ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 08, 13:50)
O kokia kaina jų ax.gif ?

Iki 150 cm-ar 3.49 Lt... 180 cm-virs 4 Lt, o didesnis apie 5 Lt. Cia mazdaug-tiksliai nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Žaibolaidžiai labiausiai lauke auginant pasiteisino. Jei šiltnamy 2-3 stiebais, jau be rišimo neapsieisi.
Kas dėl kainų, tai seniuose brangiausiai teko matyt, Gardeny 10vnt - 70lt 180cm ilgio. TP pigiausi, o ir susipirkti per kelis sezonus galima.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 05 08, 13:48)
Ech, kaip norisi greičiau savo augintinius aplankyt, žiedelius, pomidoriukus užmegztus apžiūrėt  wub.gif
Lyg lietų savaitgaliui žadėjo? Būtų pats tas darbui šiltnamyje - jau reik rišt.

Kaaaaršta tame šiltnamy, pirmyn atgal laksčiau, tai jau labai laukiu lietaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 08, 13:53)
Patikek kaip as spirgu doh.gif Nors pomidorai balkone... Bet kaip smagu pas ka kieme darzas wub.gif

Aha tikrai smagu, kas ryta 7 val pradejau keltis, kol visi miega einu i savo siltnami i darza krapstytis, klausausi kaip pauksciukai ciulba, kaifuoju nuo visko sito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 08, 12:53)
.tep i figūrą galima atgaut lotuliukas.gif

Man jau nutirpo ką per žiemą buvau užsiauginusi lotuliukas.gif Jei taip toliau atgausiu tokias formas kokias turėjau būdama penkiolikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 08, 14:55)
Iki 150 cm-ar 3.49 Lt... 180 cm-virs 4 Lt, o didesnis apie 5 Lt. Cia mazdaug-tiksliai nepamenu blush2.gif

Pas mane apie 20-25 daigai. Tai visai dar padoriai ta kaina gautūsi g.gif

QUOTE(Keretoja @ 2013 05 08, 15:00)
Aha tikrai smagu, kas ryta 7 val pradejau keltis, kol visi miega einu i savo siltnami i darza krapstytis, klausausi kaip pauksciukai ciulba, kaifuoju nuo visko sito  wub.gif

Taip taip biggrin.gif Aš irgi taip pat biggrin.gif Nusinešu į šiltnamį ryte arbatėlės,pasėdžiu ant bortelio krašto jame,pasigrožiu biggrin.gif
Atsakyti