Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

ar ne apie Marmande buvo atsiliepimų, kad didelis plotas žalias prie vaiskočio lieka? g.gif O gal ką painioju..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 09, 16:05)
ar ne apie Marmande buvo atsiliepimų, kad didelis plotas žalias prie vaiskočio lieka?  g.gif  O gal ką painioju..

pas mane TAIP buvo. geltonas prie vaiskocio, todel su kitais nesumaisysi smile.gif Labai derlingi , labai skanus, viena beda tas neprinokimas ties vaiskociu ( musu sode ryskus priemolis) ... bet ... tevu sode is tu paciu daigu tokiu demiu nebuvo. zeme juodzemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 05 09, 15:33)
Aš irgi per daug save myliu, kad keltis šeštą valandą pomidorus laistyt blush2.gif

O as per daug augaliukus visus savo myliu kad neatsikelt 7 ryto ir nenueit pas juos lotuliukas.gif nes shaip nuo 10 jau siltnamy shaip ar taip karsta. Mano arbuziukai sian ir vakar kepe uzdaryti siltnamyje, bet ir pomodoru daigai keli su jais kepe kartu, bet nieko neiskepe, tiems kur i kita dali siltnamio susodinti i zeme tai nepamirsau duru atidarytu palikt lotuliukas.gif kazkaip labai greit vasara atejo, nespajeu susigaudyt kad jau darinet tas duris reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 05 09, 16:17)
pas mane TAIP buvo. geltonas prie vaiskocio, todel su kitais nesumaisysi smile.gif Labai derlingi , labai skanus, viena beda tas neprinokimas  ties vaiskociu ( musu sode ryskus priemolis) ... bet ... tevu sode is tu paciu daigu tokiu demiu nebuvo. zeme juodzemis  mirksiukas.gif

Jo man irgi panasiai gyre - derlingi , skanus ir DIDELI !!! smile.gif
Atsakyti
Nu bet klausykit. Jei vakare palaistot. Šiltnamius uždarot. Lauke 10 šilumos naktį. Tai nabagai pomidoriukai ir dusinas. O paskui garantuoju greit rašysit, kad lapai su keistom dėmėm unsure.gif Gal aš klystu,bet tie vakariniai laistymai įtakoja grybinių ligų atsiradimą. Ar nusišneku????? Aš blem vasarą ir 5 ryto atsikeliu,kad ramiai galėčiau pasilaistyt. Ir iki pietų stengiuos atlikt visus genėjimus. Plius niekada negeniu tą dieną,jei yra laistoma. Gal aš ir paranojikė, bet geriau pasisaugot, nei pomidorus iš turgaus pirkti blush2.gif
Ir nevarykit,kad aš laiko turiu,nes namie vaikus auginu biggrin.gif Dar ir dirbu (bei dirbau) prie to paties ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 09 gegužės 2013 - 16:09
kadangi pernai didzioji dauguma buvo hibridiniai, tai skoniu geriausi buvo ACE 55, marmande blush2.gif nehibridai... tai siemet didzioji dalis nehibridiniu rusiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 09, 16:08)
Nu bet klausykit. Jei vakare palaistot. Šiltnamius uždarot. Lauke 10 šilumos naktį. Tai nabagai pomidoriukai ir dusinas. O paskui garantuoju greit rašysit, kad lapai su keistom dėmėm unsure.gif Gal aš klystu,bet tie vakariniai laistymai įtakoja grybinių ligų atsiradimą. Ar nusišneku????? Aš blem vasarą ir 5 ryto atsikeliu,kad ramiai galėčiau pasilaistyt. Ir iki pietų stengiuos atlikt visus genėjimus. Plius niekada negeniu tą dieną,jei yra laistoma. Gal aš ir paranojikė, bet geriau pasisaugot, nei pomidorus iš turgaus pirkti blush2.gif
Ir nevarykit,kad aš laiko turiu,nes namie vaikus auginu biggrin.gif Dar ir dirbu (bei dirbau) prie to paties ax.gif

sutinku...bet as leju i buteli ir uzdarau su dangciu, tai man negaruoja... be to palieju pvz dabar (pas mane jau pavesis ten, nes uzstoja kaimynes egles vakare) o per tokius karscius siltanmi uzdarysiu 9 val anksciausiai.... tai jei koki lapeli netycia ir aplaistau tai tikrai issiventiliuos iki to.... bent jau as taip manau blush2.gif as galvou tas nelasitymas vakarais galioa labiau tiems kas liea tradiciskai.....
Atsakyti
Bet kai pomidorus sodini, geriau vakarais, ir nori nenori prilieji, bet cia gal vienetinis atvejis, del to ner blogai g.gif Man kazkaip norisi vakare juos palaistyti, kad po dienines kaitros atsigautu, dar nelaisciau ir as ne sykio, ir dabar visiskai susipainiojau, nes ne vienu metu sodinti jie
Atsakyti
Sukuriau nauja tema kol galiu.... gal nepasimes blush2.gif biggrin.gif
Nepamirskit sitos pabaigti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laistau tada,kada turiu laiko. Jei atsikeliu anksciau ryte, tai laistau ryte, jei matau,kad reikia, tai lieju ir vakare. Laistau ir viduri dienos, jei labai karsta siltnamyje, o nelieti buvo ryte. Nelaistau tik ant lapu ir visi patenkinti. Nes skersvejis pas mane siltnamyje tikrai ne mazas, be vistiek prikaitina. O per skersveji, tai net negaliu ant vieno takelio vazoneliu su daigais statyti aukstesniu, nes isvarto smile.gif
Atsakyti
Cia kad sena tema greiciau judetu i prieki smile.gif Pritardama Alekto noriu pasidalinti puikiu pomidoru susargdinimo receptu: atvaziuoji vakare namo, geriau penktadieni, kad kita diena rezultatus matytum, kaip reikiant apskabai, apgeni pomidorus, galima paristi, bet nebutina, nes to jau nebereikes, po to palaistai gausiai. Tuo tarpu jau ir vakaras, vyras gal saslyku padaro, alucio. Kita penktadieni jau galima pradeti nuo alucio ir saslyku, pomidorai vistiek beviltiskai serga smile.gif
Atsakyti
Nesupratau, ar cia delto suserga kad apskabyti?
Atsakyti