Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Venta9 @ 2013 05 09, 18:47)
Nesupratau, ar cia delto suserga kad apskabyti?

na ir aš du kart perskaičiau smile.gif matyt esmė laistyme vistik, ne skabyme rolleyes.gif na nežinau, bet absoliutinti visko irgi negalima. Jei dirva smėlinga, bais sausa tai nieko blogo aš čia nematau. Vat pas mano mamką kur susodinti mano daigeliai - tai daryti būtų pavojinga. Todėl mes mulčiuojame žolyte ir praktiškai labai retai kada palaistome. Paviršius neišdžiūna o giliai visvien būna drėgna. Čia kaip pas ką.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 09, 17:47)

Na taip, kaip rase Alekto, ta pacia diena neskabyti ir nelaistyti bei nelaistyti vakarais. Pridarai skabydama pomidorui zaizdu, prilaistai, sukuri dregme ir liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 09, 17:47)

todėl, kad apskabytus palaisto. Pažeidimo vietos nespėja užsitraukt, didelė drėgmė, sąlygos ligai pagaut ypač palankios.

Na va, Vasarema jau paaiškinus smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 gegužės 2013 - 18:04
o maniskiai matyt nuo karscio kai kurie susisuko lapukai, nestipriai bet matosi, kad nepatenkinti saulute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 05 09, 19:18)
o maniskiai matyt nuo karscio kai kurie susisuko lapukai, nestipriai bet matosi, kad nepatenkinti saulute  ax.gif

Pas mane vienas daigas Krasnaja zvezda toks irgi siandien. Priklojau diena as ji agro, tai atsigavo biski. Tikiuosi nereiks nurasyti.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 09, 18:22)
Pas mane vienas daigas Krasnaja zvezda toks irgi siandien. Priklojau diena as ji agro, tai atsigavo biski. Tikiuosi nereiks nurasyti.

as tikiuosi kad rytoj atsigaus.... nes jau neturetu but tu karsciu...o siaip tai pravalas man gali but su tokiu oru, pas mane visi praktiskai jau zydi doh.gif tai bus nekas jei numes ziedus(pacius pirmus, pacius didziausius) del tu 3 dienu ekstremaliu oru doh.gif
Atsakyti
Įdomiai taip, žiūrėjau TV3 žinias ir Šulijus rytoj Kaune 30 pažadėjo bigsmile.gif Nors niekur nerodo tokios temperatūros.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 09, 18:38)
Įdomiai taip, žiūrėjau TV3 žinias ir Šulijus rytoj Kaune 30 pažadėjo bigsmile.gif Nors niekur nerodo tokios temperatūros.

eina sau tada ....
Atsakyti
tai kad visur rytdienai žada karštį.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 05 09, 19:31)
as tikiuosi kad rytoj atsigaus.... nes jau neturetu but tu karsciu...o siaip tai pravalas man gali but su tokiu oru, pas mane visi praktiskai jau zydi  doh.gif  tai bus nekas jei numes ziedus(pacius pirmus, pacius didziausius) del tu 3 dienu ekstremaliu oru  doh.gif

Kad meteo.lt ziurejau lyg rytdienai lietu su perkunija pranesa. bent jau pries puse valandos taip rode biggrin.gif Oi, kaip nenoriu as jau tu karsciu schmoll.gif Mano visa nugara nusvilus iki bordo. Bet koks pasitasymas pries saule jau nemielas apnuogintais peciais... O norisi lietucio darzui jau g.gif Nes pagrindini darza tik viena karta tepaliejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 09, 18:48)
tai kad visur rytdienai žada karštį.

as matau 25 tik ir lietu...o 30 man jau peilis doh.gif ne tik pomidorams biggrin.gif jau siandien su priepoliu sedziu ir laukiu kol vyras gris, kad galeciau gulti i lova
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 05 09, 18:52)
as matau 25 tik ir lietu..

25 man jau karštis. O šiltnamy - tuo labiau.
Atsakyti