Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės ant važiuoklių

Tikrai pasiteisina bigsmile.gif
Atsakyti
O mes turim Roan Marita vežimėlį, tai tie adapteriai autokėdutei tvirtinti taip ir liko neišpakuoti. Nes ta autokėdurė Roan, kuri nuo gimimo, siaubinga, vaikas joje praktiškai sėdi, ir plius dar labai maža - atseit iki 10 kg, bet realiai vaikas ją išauga jau kokių 5-6 mėnesių būdamas, ir po to nežinia ką daryti toliau, nes į paprastą kėdutę I grupės nuo 9 kg dar tokio nepasodinsi. Žodžiu, man atrodo, nelygu kokia autokėdutė - jei patogi ir didelė, jei ten mažiukas patogiai jaučiasi - gal ir gerai. Bet man asmeniškai klaiku žiūrėti, kai matau mamytes po parką varinėjančias su naujagimiais tokiose autokėdutėse - aš irgi esu girdėjus, kad negalima ilgiau nei valandą ar pusantros ten vaiko laikyti, juk jis ten prisegtas, net pasisukti negali.
Atsakyti
Pirkom vežimėlį ABC Design Mamba 2 in 1, autokėdutę atskirai, bet tos pačios firmos - ABC Desing Rider.
Sūneliui jau 4,5mėn, bet adapteris vis dar stovi neišpakuotas - nė karto dar nebuvom autokėdutės tvirtinę ant važiuoklės.

Jei planuojate važinėti su kūdikėliu po parduotuves, prekybos centrus ir pan, tai turbūt patogus dalykas.
Kadangi mano sūnelis gimė lapkritį, tai žiemą ir ankstyvą pavasarį nenorėjau jo tampyti po parduotuves - o ir būtino reikalo nebuvo.
Važiuojant į polikliniką ar svečius ėjimo lauke būdavo max 100 metrų - tai dėl to laiptais tąsytis dar ir ratus tikrai neverta.
Važiuojant kur nors pasivaikščioti imdavome visą vežimą su lopšiu - vaikiukui parke žymiai patogiau miegoti lopšyje, kur gali laisviau judėti, o ne pririštam diržais autokėdutėje schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cassiopeia: 31 kovo 2012 - 21:54
As irgi po truputi ziurinejuosi vezimelius, ir galvoju, ar verta 3 in 1 sistema rinktis, ar prireiks g.gif Siaip automobiliu daug vazineju, ir turiu dar 2 vaikiukus, tai manau butu visai patogu mieganti leliuka pvz is masinos isemus tiesiai ant ratu nezadinant uzdet.. Tik galvoju, ar iseis tuo privalumu pasinaudoti ziema, nes maziukas rudeni gims.. g.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojom šitą privalumą, puikiausiai pasiteisino..
Atsakyti
Mazoji gimusi sausio antroj pusej. Pirkom 3in1,ir tikrai naudojom kedute ant vaziuokles. thumbup.gif Siaip nzn,musu kedute (manau ir dauguma ju 0+ grupes) yra kaip lopsiukai,su vokeliu,tad niekas ten neperpucia. O juk jei vaziuoji su auto,tai vadinasi vaikiukui per lauka nedaug tereiks vaiuoti tokioj transporto priemonej,tad tikrai patogu. Musu kedute buvo iki 13kg,tai ir db dar tilptu,nors jai 1.5m biggrin.gif ale kad galvyte jau ore nepatogiai,tai pardavem savo 3 in 1.
Atsakyti
Pasiteisino thumbup.gif . Jei mažiukas užmiega mašinoje, tai nereikia žadinti į parduotuvę einant. Užmetei kėdutę ant ratų ir pirmyn smile.gif Mes naudojme maxi cosi wub.gif
Atsakyti
Mums irgi thumbup.gif Kitaip neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
niekada nedeciau ka tik gimusio leliuko i bet kokia kedute ilgiau nei vienai valandai...cia mano ir sakyciau tvirta nuomone. paskui mamos skundziai kad vaiko stuburas iskrypes, o idomu nuo ko maziukui jis iskrypo?gal kad pastoviai suriestas guledavo doh.gif tikrai yra tokiu mamu, kurioms ta kedute patogi, bet kad visa beveik diena ten vaika islaikyti, ir dar sako ko jis neramus muistosi doh.gif geriausia tokiems maziukams yra lopsys, o i parde su ka tik gimusiu leliuku ner ko eit, na aisku jei nera kitos iseities nieko cia nepakeisi unsure.gif be to ir i tas pardesgalima paderinti laika kad jis tam lopsy kol apsipirkinejat miegotu.galit pykt, bet cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
autokedute ant ratu naudojom tik i parduotuves einant, t.y. trumpam panaudojimui, kad nereiktu nei pvz. miegancio vaiko kelt i vezima, nei lopsi ar sportine dali dar papildomai vezt bagazinej.
Atsakyti
Naudojeme ir mes sia vezimelio galimybe, taciau ne taip jau ir daznai , kad be jos butume neissiverte.
Atsakyti
Naudojam thumbup.gif ypac kai vaziuoji i parduotuve 4u.gif
Atsakyti