Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški saldumynai

Oı ne, pişmaniye tikrai nepasigaminsite namie, nes cia kaip cukraus vata, tik daug tirsciau viskas susukta, kartais dar kokiu riesutu i vidu ideta. Na juk cukraus vatai irgi reikia specelaus prietaiso, tai ir cia nieko namie nepavyks... vaziuokite i Turkija, cia KOSKA parduotuveje ji patii skaniausia, kaip ir locum ir baklava... Bet man asmeniskai nera nieko skaniau nei baklava su pistacijomis... niam niam... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2007 08 14, 18:30)
Bet man asmeniskai nera nieko skaniau nei baklava su pistacijomis... niam niam... thumbup.gif

Aha wub.gif Su tais kitais riešutais tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2007 08 14, 17:30)
Oı ne, pişmaniye tikrai nepasigaminsite namie, nes cia kaip cukraus vata, tik daug tirsciau viskas susukta, kartais dar kokiu riesutu i vidu ideta. Na juk cukraus vatai irgi reikia specelaus prietaiso, tai ir cia nieko namie nepavyks... vaziuokite i Turkija, cia KOSKA parduotuveje ji patii skaniausia, kaip ir locum ir baklava... Bet man asmeniskai nera nieko skaniau nei baklava su pistacijomis... niam niam... thumbup.gif

baik erzinti mus verysad.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 14, 12:19)
Tokių maximose neteko matyti  g.gif, bet pasidomėjau dėl receptų  biggrin.gif  ir rodos galima šį skanumyną pasigaminti namie.  bigsmile.gif  ( Na, dar reikia pasitikslinti)

Turkiškų saldumynų tikrai yra pirkti didžiuosiuose prekybos centruose. Kaip tik vakar mačiau Vilniuje, Mindaugo maximoje, 4 rušių "lokumo" radau, viena dežutė 10,99 Lt. Tiesa pirkti dar nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Jergutėliau, kokį puslapiuką atradau bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Nieko nėr pasaulyje man skaniau nei turkiški skanėstai good.gif . Prieš savaitėlę apturėjom svečią iš Turkijos, tai jis spec. mano užsakymu atgabeno penkias blush2.gif dėžes skirtingų saldumynų bigsmile.gif . Nepagalvokit, kad viena šveičiau schmoll.gif lotuliukas.gif - dalintis su visais teko tongue.gif . O čia dar ir receptukas yra tų skanumų, dėl kurių esu sakiusi dūšią parduočiau bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Papildyta:
Beje, LT parduodamus ne vienus išragavau - visai ne tas, kas iš Turkijos, o ant dėželės parašyta, jog gaminti Belgijoj blink.gif .
Papildyta:
Niu, košmaras ir ne kitaip lotuliukas.gif - vartalioju čia šitus tris puslapius pirmyn/atgal ir seilės tik renkasi nuo vaizdų. Einu iš čia mirksiukas.gif . Grįšiu, kai saldumynų ne taip pageidausiu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2007 08 20, 10:58)
Turkiškų saldumynų tikrai yra pirkti didžiuosiuose prekybos centruose. Kaip tik vakar mačiau Vilniuje, Mindaugo maximoje, 4 rušių "lokumo" radau, viena dežutė 10,99 Lt. Tiesa pirkti dar nebandžiau smile.gif

As pirkau... nes labai megstu turkiskus saldumynus... bet man saldumynai atvezti is Turkijos daug skanesni thumbup.gif
Atsakyti

O Turkijoj jus negaminat saldainiu zele su riesutais? blush2.gif
[/quote]

esu valgiusi, Labai skanu ir patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2007 08 14, 17:30)
Bet man asmeniskai nera nieko skaniau nei baklava su pistacijomis... niam niam... thumbup.gif

o man šokoladinė baklava thumbup.gif , vis zyziu sesei, kad atvažiuodama į LT lauktuvėms atvežtų
Atsakyti
o kazin ar yra Vokietijoj tos phyllo teslos pirkti g.gif jei kas nors is vokieciu,papasakokit ir kur perkat.Noriu baklavos pasidaryt wub.gif
Atsakyti
O ar bandete kas nors pasigaminti Şekerpare namie? Ar pavyko? Tai mano patys megstamiausi turkiski saldumynai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(updike @ 2007 09 16, 02:23)
O ar bandete kas nors pasigaminti Şekerpare namie? Ar pavyko? Tai mano patys megstamiausi turkiski saldumynai... wub.gif

Receptas tai toks butu

http://www.turkishco...0/sekerpare.php

Pati nedariau, bet maciau kaip dare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa @ 2006 06 19, 16:23)
aha, tie per viduri, balti, super thumbup.gif Bet cia viskas taip skaniai atrodo, viska noreciau isbandyt smile.gif
user posted image

ooooooooo,kokia nostalgija... wub.gif
bet su pistacijom skaniausia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansa: 12 spalio 2007 - 20:05