Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje

QUOTE(fermosapuella @ 2013 09 25, 08:51)
Kuris is siu klubu patiko labiausiai? Kuriame treneriai padeda ne tik tada, kai yra perkamos ju paslaugos?


Kaip jau rašiau, IMPULS ėjau pas Nerijų (nežinau ar dar yra, lankiau Brazillia Butt ar kažkaip panašiai). Patiko, fainas treneris, faina asmenybė. Mūsų buvo nedaug, tai tikrai atidžiai kiekvieną stebėjo, taisė ir konsultavo. Net gi mitybos klausimais, nors tai į jo pareigas neįėjo blush2.gif .

Į BG perėjau, nes pradėjo vaikai į darželius eit, nebespėjau į jo treniruotes. Ėjau daugiau į grupinius. Super... Nerealios treniruotės buvo pas Aleksandrą, Neringą, Kristiną, Editą. Janas savotiškas, bet nieko biggrin.gif Na, netoks švarus ir tvarkingas kaip Impuls, bet vidinė aplinka faina. Prieš šventes staigmenų klientams būdavo, bendravimas po treniruočių, meet'ingai. O ką kalbėt apie vaizdus pro langą.
Baseinas so so, chlorkių daug. Treniruokliai nenauji, bet funkciją atlaiko. Treneriai...Kai atėjau pirmą kartą, kartu apėjo treniruoklius, paaiškino kaip daryt. Bet treniruokliuose gal buvau tiek kartų, kiek pirštų ant vienos rankos biggrin.gif
Su parkingu - bėda.

Galiausiai pradėjau lankyt VICTORIA (tiesiog gavom baisiai gerą pasiūlymą). Parkingas bėda. Baseinas geras.
Pamenu pirmą kartą, tai tikrai net nereikėjo sakyt, kad atėjau pirmą kartą. Treneris pats priėjo, nuvedė iki kardio, parodė, paaiškino kiek čia reikia man apšilimui. Grįžus į treniruoklių salę - pravedė įvadinę treniruotę thumbup.gif Ir kiek lankiau, nekilo keblumų. Turėjau susidariusi programą, o paskui tiesiog laikas nuo laiko pats treneris vis pasiūlydavo keisti svorius, keisti treniruoklius. Nors ir be trenerių buvo kas pakomentuoja ir padeda blush2.gif Tai čia taip buvo prieš pusantrų metų.

Rytoj eisiu į Victoria, galėsiu pasidalinti įspūdžiais, kaip dabar.

Sunku lygint man... Personalo prasme, mažesni klubai (BG, Victoria) patiko labiau. Ten jau bendruomenės, su savo neformaliom taisyklėm. Gali ateit blogos nuotaikos, visad atsirasdavo, kas pakeldavo ūpą ir tonusą.
Jeigu lygint inventorių, dušus, spirnteles, sienas...Na tai Impuls, aišku, geriau. Bet, mano kvaila galva, ne treniruokliai paslaugas parduoda blush2.gif O klube dirbantis personalas.
Atsakyti
Pabandysiu aš apibendrinti savo lankytus sporto klubus Vilniuje, o jų tikrai nemažai g.gif Daugumo susidarydavau programą. Vardinsiu nuo mažiausiai patikusių:

VS fitness - į šį sporto klubą užteko kartinio apsilankymo, nors naujas, bet nepatiko atmosfera: tiek aptarnavimo, tiek aplinkos atžvigiu (per daug tamsu ir slogu man ten). Nors treniruoklių atžvilgiu geriausias iš lankytų.
Victoria gym - šitą lankiau prieš kokius keturis metus. Atsimenu, kad būdavo labai daug žmonių, amžinos problemos su parkavimu, ilgai neužsibuvau ten.
Super gym - geriausias sporto klubas trenerių ir ,,treniravimosi atmosferos" atžvilgiu. Padėdavo, prižiūrėdavo, buvau išsitreniravus geriausią figūrą, su nostalgija prisimenu savo gražias kojas thumbup.gif Pats sporto klubas: kokia kaina - tokia ir kokybė. Trūksta švaros, kvapelis kanalizacijos dušuose nekomentuojamas, jei užpuldavau sportuoti po pietų, tai pilna moksleivių.
Body gym - trūko man jame švaros labai, daugiau viskas neblogai. Labas geras buvo aerobikų pasirinkimas. Tik salės sausakimšos per ,,svorio metimo seszonus".
Savicko sporto klubas - labai rekomenduoju thumbup.gif švarus klubas, draugiškas personalas, geri treniruokliai. Yra daug erdvės atlikti pratimams be svorių arba pilvo presui, ko kituose sporto klubuose pasigesdavau.
Šiuo metu pradėjau lankyti Kareivių impulsą. Ir pirksiu metinį abonimentą. Nors labai skeptiškai buvau nusiteikus prieš visus impulsus. Tikrai vertas savo pinigų. Labai patinka platus ir idomus treniruočių tvarkaraštis. ,,Einamiausių" treniruoklių yra po kelis, net ir piko valandomis netenka ,,trintis užpakaliais". Tiesa, treneriai neprašyti niekada nepadės, bet jau tiek sporto klubų išlankius turiu pakankamai žinių savarankiškam treniravimuisi. Susidariau programą pirmą kartą pas trenerę moterį ir esu labai patenkinta. Kolkas mano sporto klubo paieškos baigtos.
Tai tiek mano pastabų 4u.gif jei kam nors galių konkrečiau pakomentuoti ir patarti dėl trenerių. Nes mačiau kas ir kaip dirba viename ar kitame sporto klube.
Atsakyti
Su nostalgija prisimenu Sky Gym'ą... net po metų pertraukos tave prisimena ir iš karto pritaiko nuolaidą abonementui, kaip pastoviam lankytojui smile.gif .. ech.. blogai, kad nepakeliui. Tvarkinga, švaru, paprasta, visada dėmesys iš trenerių smile.gif.. aaaa.. tiesa, mano bendrapavardis, tai vis zumma kompiuteryje žaidė biggrin.gif.. nerūpėjo jam sportuojantys, nu bet kiti kompensavo jo neatidumą.

Victoria Gym'as užkniso dėl savo amžinųjų santechnikos problemų... nu negalima šitaip... paskutiniu metu ten būdama įsitaisiau paranoją, kad virš galvos vamzdžiai prakiurs galutinai ir paskęsiu.
Trenerių komanda surinkta atsakingai!

Ozo g. Impulsas - jokių priekaištų. Žmonių palyginti nedaug. Treniruočių įvairovė didelė, treneriai dėmesingi.. tik pliusai.

Pilaitėje esantis sporto klubas Ultimate Gym - riebus minusas už klaidinančią reklamą. Nepritaikė pirmo mėnesio nuolaidos abonementui. Treneris žino ką šneką.. į savo darbą žiūri atsakingai. Rūbinė ir dušinė - vargas.... bet vėl ačiū treneriui, kuris pasirūpino mano kailiniais žiemos metu, nes į spinteles toks rūbas prie gerų norų netelpa.
Papildyta:
O šiandien aplankiau Good life... nusipirkau 3 mėnesių abonementą.... ispūdžiai įdomūs. Minusų daug.
1. Bandžiau užsiregistruoti jų puslapyje į nemokamą treniruotę - pakvietimo negavau, tačiau reklamos nepagailėjo.
2. Šeštadienį žmonių daug nebuvo, tačiau 11:30 nei viename WC nebuvo popieriaus.... Pliusas tik tas, kad dušuose ir rūbinėse švaru. Administratorė pažadėjo popieriumi pasirūpinti smile.gif Šiaip merginos ten atsakingai dirba ir žmonių srautus valdo.
3. Įvadinė treniruotė - ech... nežinau ką mano savininkas, bet galėtų kokį instruktažą savo darbuotojams pravesti, nes kas naglesnis, tai tuo dar pasirūpins, o ramesniam žmogui teks pačiam išsiaiškinti kas ir kaip.
Žodžiu... aš moteriškė su viršvoriu įžygiuoju į salę, prisistatau pas trenerį ir laukiu įvadinės treniruotės... jis man ranka (pradedant nuo minkštasuolių) aprodo salę, įvadinę programą įbruka į rankas ir tipo kankinkis. .. Aš kaip ne pėsčia, tai jį informuoju, kad jam priklauso man viską po truputį aprodyti ir normaliai apmokyti kaip su treniruokliais elgtis... nu tai dar dar pravaikščiojo su manimi per treniruoklius ir tempimo pratimus pademonstravo... o iš tikro, tai net nepasiteiravo ar mano sveikata gera ar neturėjusi traumu, nepamatavo ant kardio treniruoklių kaip mano širdis perneša fizinius krūvius ir t.t. ir t.t. Žodžiu aš po 15 min. bėgimo ant takelio atrodau kaip burokas, bet jam jokių blogų minčiu tai nekelia (kai kituose sporto klubuose tai užkliūna). Nu gerai, kad man viskas gerai, bet šiaip tai gali vieną dieną koks klientas ir nugriūti jiems po kojomis. Tikiuosi, kad žino kaip pirmąją pagalbą suteikti.
4. Ir dar niekaip nesuprantu, kodėl sporto klube tokios mažos spintelės... o ką jie darys, kai ateis rimtesnis ruduo, žiema???????... kur aš savo kailinius kabinsiu? biggrin.gif

Bet vistiek ... aplinka patiko.. dar reikės masines treniruotes išbandyti.
Atsakyti
Labas, gal yra čia lankiusių sporto klubus "Moksleivių rūmuose" ( http://www.lvjc.lt/ ) ? Kažin, kokie atsiliepimai būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamamvika: 16 spalio 2013 - 12:24
QUOTE(AlKi @ 2013 09 24, 22:56)
g.gif Nesupratau..Šiaip, man visi tiko (savo laiku lankiau pagal galimybes ir poreikius). Sportavau IMPULSE, VICTORIA bei BODYGYM. Nei vieno blogo atsiliepimo apie juos negaliu pasakyt  g.gif Ir po apsilankymo OZE, žadu grįžti į VICTORIA.

Tad nedarykit klaidingų išvadų iš mano posto...Tikrai, aptarnavimo prasme vakar didžiulį minusą VS uždėjau...Jeigu savininkai galvoja, kad sporto klubą parduoda nauji treniruokliai, jie klysta cool.gif

Iš ko padarėt išvadas, kad nepatinka niekas g.gif Galit argumentuoti??

Impulsą lankiau dėl specifinės treniruotės pas Nerijų, paskui virš dviejų metų BG...O paskui dėl geresnių pasiūlymų VICTORIA...Ir visi šie sporto klubai man tiko. Nei iš vieno neišėjau po pirmo karto tokios nuotaikos kaip vakar. Apskritai, į VS ėjau 90 proc įsitikinusi, kad iškart ir abonementą nusipirksiu (dėl patogaus parkingo klubą rinkausi). Pusantrų metų nesportavau (laukiausi trečio vaikelio), tad galim įsivaizduot kokios nuotaikos ėjau. Ant sparnų, kad pagaliau prisiruošiau, ir kad JAU galiu drąsiai vaikutį palikt ir ištrukti iš namų...
O nuo savo Labas vakaras kaip skudurų pe veidą gavau... Sukandus dantis kelis kartus ėjau klaust, aiškindama, kad nenoriu persistengt pirmą dieną ir kad reikia profo pagalbos, o ne savivalės. Ar daug norėjau?? Savo ankstesnėse patirtyse nekildavo keblumų dėl to. Ar taip viskas pasikeitė per porą metų g.gif

Neprivalau aiškintis, tik vakar tikrai pirmi žodžiai buvo, kai paskambino vyras paklaust kaip sekėsi buvo vos ne per ašaras ištarti, kad tai klaikiausias sporto klubas Vilniuje. Visiškai nepailsėjau, neišsikroviau...Nereikia man, kad aplink mane šokinėtų, bet elementaraus mandagumo tikėjausi. Ir pagalbos, juk pirmą kartą atėjau. Tikrai nebuvo žmonių melejonas, o tokių naujokų tik aš ir dar vienas vyrukas.

verkti del tokiu dalyku gal nereiketu bet jusu hormonai matyt daro savo smile.gif
bet as jums labai pritariu. Pati lankau Active gym'a-nieko neypatingas, mazas, net ir treniruociu grafikas ne visai patogus biggrin.gif bet viska atperka treneriai wub.gif net sugrizus po 3 menesiu tave pasitinka su sypsena ir sveikina sugrizus. Sportuoja irgi labai kulturigi zmones:pazastu nesiskuta, nesistumdo ir pan. Dauguma pastovus. Galvojau keisti bet kojos vel ten nunese. biggrin.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai jau kokius metus lankau Aerobikos studija "Gražios linijos. Aplinka paprasta, trenerės žiauriai geros, kompetetingos ir aš sulaukiau tikrai puikių rezultatų. Beje, kaina dar gera 99 lt... thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Ruošiuosi pradėti sportuot. Šalia mano namų yra sporto klubas Body Gym, Vilniuje. Ką manot apie šį kluba ir trenerius ?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Bandau nesėkmingai surasti sporto klubą, kuriame galėčiau sportuoti kartu su dviem savo vaikais (5 ir 7 m.). Nenoriu, kad juos užiminėtų žaidimais auklė atskiram kambary, ale nelabai pagal amžių jie tinkami "mamos ir vaiko" treniruotėms g.gif .
Gal žinote, kuriame sporto klube galima atsivesti vaikus, kad ir jiems būtų sportinės veiklos?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2013 10 30, 10:37)
Sveikos mamytės,
Bandau nesėkmingai surasti sporto klubą, kuriame galėčiau sportuoti kartu su dviem savo vaikais (5 ir 7 m.). Nenoriu, kad juos užiminėtų žaidimais auklė atskiram kambary, ale nelabai pagal amžių jie tinkami "mamos ir vaiko" treniruotėms g.gif .
Gal žinote, kuriame sporto klube galima atsivesti vaikus, kad ir jiems būtų sportinės veiklos?
4u.gif

o kodėl nenorit?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 10 30, 18:36)
o kodėl nenorit?

Kadangi mažasis serga VCP, jam sportas yra būtinybė kasdien. Norim visa šeima sportuoti, kad vaikui tai taptų gyvenimo būdu, o ne bausme. Kad aplink matytų kitus žmones sportuojančius, kad būtų didesnė motyvacija. Deja, visuose sporto klubuose vaikai "pageidautini" nebent baseinuose verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 31 spalio 2013 - 19:38
QUOTE(medituk @ 2013 10 30, 10:37)
Sveikos mamytės,
Bandau nesėkmingai surasti sporto klubą, kuriame galėčiau sportuoti kartu su dviem savo vaikais (5 ir 7 m.). Nenoriu, kad juos užiminėtų žaidimais auklė atskiram kambary, ale nelabai pagal amžių jie tinkami "mamos ir vaiko" treniruotėms g.gif .
Gal žinote, kuriame sporto klube galima atsivesti vaikus, kad ir jiems būtų sportinės veiklos?
4u.gif

As taip pat tokio ieskau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2013 11 03, 18:49)
As taip pat tokio ieskau smile.gif

O kokio amžiaus vaikai? Žinau, kur galima lankyti pilates treniruotes, jeigu domintų, bet paprastai lanko mamos su 10+ amžiaus merginomis 4u.gif http://pilatesas.weebly.com/ Bent jau ta grupė, kur aš mačiau - galima pasidomėti ax.gif Bet čia pilates studija, ne klubas.
Atsakyti