Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai

QUOTE(jediara @ 2013 06 15, 14:23)
Kovokite su kurmiais, o ne su sliekais - nebus sliekų, atsiras grambuolių, nebus grambuolių, atsiras kurklių . Puikiai žinau, ką reiškia kurmiarausiai vejoje, tai ir kovokite su kurmiais, priemonių tikrai yra rolleyes.gif

kaip supratau, patarimų nebus ax.gif .Dėl kurmių yra kita kalba. MANE DOMINA TIK VIENAS KLAUSIMAS - KOKIA ŽEMĖ NEPATINKA SLIEKAMS, KOKIŲ MEDŽIAGŲ PERTEKLIUS ARBA TRŪKUMAS JIEMS NEPATINKA?
4u.gif
Atsakyti
Jiems nepatinka tokia zeme, kurioje nera maisto, t.y. liesa be jokiu puvanciu daleliu, na kaip perplautas smelis. Ar supratot?
Atsakyti
Gal kas turi Klaipedoj parduoti saujalę šių sliekų, mielai nupirkciau, per a. ž. Aš pradedanti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 27 birželio 2013 - 17:36
Ar pavyko įsigyti sliekų nurodytu adresu ?

QUOTE(Infinity_ @ 2013 06 27, 18:35)
Gal kas turi Klaipedoj parduoti saujalę šių sliekų, mielai nupirkciau, per a. ž.  Aš pradedanti smile.gif

Atsakyti
Sveiki,
o pas mane Kalifornijos sliekų duobėj žaltys apsigyveno... gal kas žinot ar sliekus jis ėda? g.gif
duobė padaryta pagal visas instrukcijas: dugnas kiauras su tinkleliu, yra įleistas betoninis žiedas, uždengta su metaliniu dangčiu... žodžiu, nei kurmiai, nei paukščiai niekaip pralįsti negali, bet žaltys sugebėjo...
PADĖKIT help.gif ką dabar daryti - bandyti jį išprašyti ar palikti? jis jau toks nemažas - kokių 30-40 cm ilgio, galva su geltonom ryškiai ausytėm bigsmile.gif aš jo nebijau, tik vat jei sliekus valgys, tai mes tada nedraugai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 15 liepos 2013 - 14:14
QUOTE(Daivad @ 2013 07 15, 15:00)
Sveiki,
o pas mane Kalifornijos sliekų duobėj žaltys apsigyveno... gal kas žinot ar sliekus jis ėda?  g.gif

Neturėtų smile.gif Jam ten šiluma turbūt labiausiai patinka, o galbūt jau ir pasidaręs inkubatorių kiaušiniams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2013 07 15, 15:20)
Neturėtų smile.gif Jam ten šiluma turbūt labiausiai patinka, o galbūt jau ir pasidaręs inkubatorių kiaušiniams smile.gif

ir aš internete nelabai sugebėjau surasti, kad žalčiai sliekus ėda... tikiuosi ne, gal dar kas gali savo patirtimi pasidalint?
Atsakyti
Apsigyvenęs žaltys namuos nuo seno reiškia laimę tiems namams wub.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 15 liepos 2013 - 15:14
QUOTE(syri @ 2013 07 15, 16:14)
Apsigyvenęs žaltys namuos nuo seno reiškia laimę tiems namams  wub.gif Sveikinu  4u.gif

ačiū už sveikinimus ax.gif , žinau, kad žalčiai laimę neša (juk jos niekam nebus per daug, kad ir kokie laimingi mes būtume lotuliukas.gif ), todėl ir džiaugsmas apėmė vakar pamačius, tikiuosi Kalifornietiški mano sliekiukai, kurie gyvena jau 4 metus jam nebus skanūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 15 liepos 2013 - 15:21
O tai žiūrėkit, ir peles išgaudys, jei katinai to darbo neatlieka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 06 15, 15:29)

smelis.
beje kurmiai minta ne tik sliekais, bet ir vabalais, vabzdziais. Tad reiketu naikinti ir juos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes slieku auginimo profes 4u.gif gal ir ne pats geriausias laikas pradeti auginti kalifornijos sliekus, bet tvirtai nusprendziau pradeti butent dabar blush2.gif Labai noreciau isigyti toki slieku auginimo konteineri http://www.modernusu...-namu-sistemose bet niekur nerandu pardavime g.gif O gal jus turite kokiu geru ideju kaip pasidaryti kaska panasaus mirksiukas.gif Noriu, kad butu galimybe ziemai isinesti i nuosavo namo rusi savo augintinius ir be baimes juos auginti ir ziemos metu. todel irengineti komposto deze lauke nenoriu. Tiek info perskaiciau apie situ graziuoliuku auginima, kad jau galva susisuko. Tad gal padesite susidelioti viska taip sakant i lentynas ax.gif Rasoma kad sliekams netinka riebalai, tai taip iseina jeigu tarkim maisto atliekos riebokos tai jos netinka sliekams? PVZ keptu bulviu likuciai ? Ir dar skaiciau viena posta kur buvo rasoma kad nesilaiko serimo teisikliu sluoksnis rudas, sluoksnis zalias. Kas tas rudas sluoksnis? Ir dar klausimas paskutinis sitam kartui blush2.gif Skaiciau kad jus cia pasidalinate savo augintiniais. Gal Siauliuose atsirastu gerasirde forumiete galinti pasidalinti ir su manim ? Galeciau ir atsilyginti kuom nors blush2.gif
Atsakyti