Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Cristale @ 2013 09 26, 13:26)
As norejau paklausti, jei man gimdymas nusimato lapkricio pradzioj, tai kada as tureciau kreiptis del vaiko pinigu ( 97,5) ? Ir nuo kada pajamas man skaiciuoti? Nuo dokumentu pateikimo dienos metus atgal? Ar apskritai uz 2012 metus nuo sausio iki gruodzio?

Kai pagimdisit,kai turesit gimimo liudijima,tada galesit kreiptis.Ziures 2012 metu pajamas.
Atsakyti
Ar vaiko pinigai skaiciuojasi is pajamos + vaiko pinigai,ar tik pajamos? Nes pas mane su vaiko pinigais gaunasi 525,o be vaiko pinigu nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 26, 13:28)
Kai pagimdisit,kai turesit gimimo liudijima,tada galesit kreiptis.Ziures 2012 metu pajamas.

Labai aciu uz atsakyma, tada reikes siais metais susitvarkyti, nes 2012 as nedirbau tik vyras dirbo ir tada priklausytu pasalpa, o 2013 jau abu dirbom ir nepriklausytu. Tai man skaiciuoti nuo 2012 sausio iki 2012 gruodzio?
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2013 09 26, 13:49)
Ar vaiko pinigai skaiciuojasi is pajamos + vaiko pinigai,ar tik pajamos? Nes pas mane su vaiko pinigais gaunasi 525,o be vaiko pinigu nesigauna.

Vaiko pinigai negali ieiti i paciu vaiko pinigu apskaiciavima smile.gif
Ziurimos tik oficialios pajamos.
Atsakyti
laba diena noriu paskaiciuoti seimos pajamas, atsidariau deklaracija 2012metu ir reikia imti visa pajamu suma? nebereikia nk numinusuoti?aciu
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 09 28, 15:35)
laba diena noriu paskaiciuoti seimos pajamas, atsidariau deklaracija 2012metu ir reikia imti visa pajamu suma? nebereikia nk numinusuoti?aciu

P6-P7-P9 ZINOSIT PAJAMAS ATSKAICIUS MOKESCIUS.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 28, 15:50)
P6-P7-P9 ZINOSIT PAJAMAS ATSKAICIUS MOKESCIUS.

as paemiau is pazymos 2012metu kur buvo nurodyta pajamų suma tai pazymoje rodoma mazesne suma nei deklaracijoje? nes db ziuriu is jusu pasakytu langeliu tai dasideda dar is p7 (GPM suma) langelio g.gif is visu langeliu sudejus gausiu tokia suma kokia skaiciuos jau soc. skyriuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeGusta: 28 rugsėjo 2013 - 15:03
QUOTE(MeGusta @ 2013 09 28, 15:56)
as paemiau is pazymos 2012metu kur buvo nurodyta pajamų suma tai pazymoje rodoma mazesne suma nei deklaracijoje? nes db ziuriu is jusu pasakytu langeliu tai dasideda dar is p7 (GPM suma) langelio  g.gif is visu langeliu sudejus gausiu tokia suma kokia skaiciuos jau soc. skyriuje?

Soc.skyriuj reikia kiek i rankas iseina,tai logiskai galvojus tai reikia is pajamu sumos atminusiuoti mokescius,tada ta suma bus kiek i rankas iseina.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 09 28, 16:29)
Soc.skyriuj reikia kiek i rankas iseina,tai logiskai galvojus tai reikia is pajamu sumos atminusiuoti mokescius,tada ta suma bus kiek i rankas iseina.

tai ziureti tik pajamu suma ar ir prideti GPM?ar kaip tik is pajamu sumos numinusuoti GPM?
nes ziurint pajamu suma tai dar panasiai ir gaudavau i rankas bet jei pridejus ir gpm suma tai jau virsija g.gif
arba tada geriausia ziureti banko saskaitas,pliusuotis pajamas ir dalinti gal taip arciausiai tiesos bus smile.gif noris isitikinusiai buti kad priklauso kad paskui nebutu bedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeGusta: 28 rugsėjo 2013 - 15:34
Klausimas toks-vaiko pinigus eisiu tvarkytis tik kovo menesi,tai pajams ima uz visus 2013 metus? Situacija tokia kad iki sio men mums neuztenka 525,bet pradedu dirbti ir nuo lapkricio jau uzteks,tai kaip dabar su tom pajamom ar jie sudes visus metus ir padalins is 12 ir asm sk, ar nereikes man grazinti uz tuos kelis daugiau pajamu gautus men,.Suskaiciavus metines pajamas mums vistiek neuztens 525. Nes ta didesne suma issidalina per kitus men.
Tikiuosi suprantamai parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2013 10 01, 08:23)
Klausimas toks-vaiko pinigus eisiu tvarkytis tik kovo menesi,tai pajams ima uz visus 2013 metus? Situacija tokia kad iki sio men mums neuztenka 525,bet pradedu dirbti ir nuo lapkricio jau uzteks,tai kaip dabar su tom pajamom ar jie sudes visus metus ir padalins is 12 ir asm sk, ar nereikes man grazinti uz tuos kelis daugiau pajamu gautus men,.Suskaiciavus metines pajamas mums vistiek neuztens 525. Nes ta didesne suma issidalina per kitus men.
Tikiuosi suprantamai parasiau doh.gif

Nieks neziuri atskirai kiekviena menesi,isveda visu metu vidurki.
Atsakyti
sveiki,
vaikui rugsejo 22d. sukako 3m, 2012m. pajamas gavo tik vyras, dalinant ant triju 525 nesigavo, ar as galiu kazkur kreiptis, kad gauciau vaiko pinigus uz 2012metus, jei taip, tai kur ir kokiu doc. reiktu(gyvenu vln, verkiu seniunijoje) aciu uz atsakyma.
Atsakyti