Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Jorinte @ 2013 11 06, 09:21)
Antrus metus vpa gausit 466Lt i rankas, cia yra grindys. Teikit prasyma soc skyriuje del 52Lt.

is kur 466? tai man soc dar mokes papildomai?
iki kada reikia priduoti dok? vaikui metukai suejo spalio pab.
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2013 11 06, 10:29)
is kur 466? tai man soc dar mokes papildomai?
iki kada reikia priduoti dok? vaikui metukai suejo spalio pab.

Tai jum ne sodra mokejo uz vaiko prieziuros atostogas? O tiesiog soc pasalpa gaudavot? Tada ne taip supratusi busiu..
Nes raset 40% mokes antrais metais. Tai sodra moka maziausiai 466Lt i rankas.
Greiciau pateiksit prasyma del vaiko pinigeliu- greiciau gausit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 06 lapkričio 2013 - 09:41
QUOTE(Jorinte @ 2013 11 06, 09:33)
Tai jum ne sodra mokejo uz vaiko prieziuros atostogas? O tiesiog soc pasalpa gaudavot? Tada ne taip supratusi busiu..
Nes raset 40% mokes antrais metais. Tai sodra moka maziausiai 466Lt i rankas.
Greiciau pateiksit prasyma del vaiko pinigeliu- greiciau gausit.

na sodra, bet antrais dabar metais, dabar tegausiu 200lt, tai man kilo klausimas, ar galiu tvarkytis kazkokia pasalpa , kad gaut daugiau pinigeliu.
ir kiek turi buti asmeniui ( be tevo, be elimentu) pinigeliu?
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2013 11 06, 12:12)
na sodra, bet antrais dabar metais, dabar tegausiu 200lt, tai man kilo klausimas, ar galiu tvarkytis kazkokia pasalpa , kad gaut daugiau pinigeliu.

Jeigu jus gaudavot is sodros mot(tev) pasalpa,tai antrais metais gaudinesit grindis,kaip ir rase 466 lt i rankas,jums 2-ms turi nevirsiti 700 lt,kad priklausytu soc.pasalpa,ja galesit tvarkitis,bet ja skaiciuos tik vaikui,nes nera priteistu alimentu.
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2013 11 06, 12:12)

Gausit 466+ vaiko pinigeliai. Jolanciuk viska aiskiai parase. Jei neiseis 700Lt- prasysit pasalpos is soc skyriaus vaikui.
Atsakyti
Aciu labai... 4u.gif
Atsakyti
sveiki,aciu ka niekas nepakomentavot mano situacijos,bet pagaliau viskas issisprende,perskaiciavo pagal kazkokia dar kita tvarka tas musu pajamas,tai gavosi kad tik permoka yra uz sausio men,tai tereikes uz ji ir atiduot,o tuoliau kaip mokejo taip ir mokes.aciu dievui teisybe yra thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulytė7 @ 2013 10 23, 16:29)
Tikrai ne, sakė galima paskirti pinigėlius, jei paskirta nemokamas maitinimas, o kad paskirtų nemokamą maitinimą, reikėjo pristatyti pažymą už tris mėnesius. Tai ir sakau, ar paskui nebus problemų g.gif

Pas mane ta pati situacija- vaikai gauna nemokamą maitinimą. reiktų pasidomėt, gal irgi priklauso tada pinigėliai g.gif Jūs į seniuniją kreipėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 07 lapkričio 2013 - 23:37
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 11 08, 00:38)
4u.gif
Papildyta:

Pas mane ta pati situacija- vaikai gauna nemokamą maitinimą. reiktų pasidomėt, gal irgi priklauso tada pinigėliai g.gif  Jūs į seniuniją kreipėtės?

Man ši informacija buvo suteikta savivaldybėje, ten ir kreipiausi.
Atsakyti

sveiki,norejau pasiklaust,kazkokia mistika,man buvo sustabdyti vaiku pinigeliai nuo rugsejo 1 dienos,bet viska irodem kad nevirsijam ir mokejima grazino,ismokas atnaujino nuo lapkricio 5 dienos,bet kai paklausiau socialiniam ar si men gausiu pinigelius,man pareiske kad jau si menesi negausiu,nes neva jau Klaipedoj paleisti mokejimai i bankus,man labai keistai pasirode,kadangi zinau simtu procentu,kad Klaipedos miesto savivaldybes soc skyrius ismoka vos nepaskutiniai vaiku pinigelius is visu miestu,nes kiek man zinoma jie moka nuo 10-15dienos,tai man keista ju pasakymas,kad mokejimai jau yra issiusti i bankus,kur realiai pinigu gavimas Klaipedos mieste prasides nuo ateinancios savaites.... g.gif tai toks jausma kad spec tempia guma kad tik nemoket,tik nesuprantu tikslo,juk gruodi,tures atiduot uz 3 men g.gif

Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 11 10, 22:04)
sveiki,norejau pasiklaust,kazkokia mistika,man buvo sustabdyti vaiku pinigeliai nuo rugsejo 1 dienos,bet viska irodem kad nevirsijam ir mokejima grazino,ismokas atnaujino nuo lapkricio 5 dienos,bet kai paklausiau socialiniam ar si men gausiu pinigelius,man pareiske kad jau si menesi negausiu,nes neva jau Klaipedoj paleisti mokejimai i bankus,man labai keistai pasirode,kadangi zinau simtu procentu,kad Klaipedos miesto savivaldybes soc skyrius ismoka vos nepaskutiniai vaiku pinigelius is visu miestu,nes kiek man zinoma jie moka nuo 10-15dienos,tai man keista ju pasakymas,kad mokejimai jau yra issiusti i bankus,kur realiai pinigu gavimas Klaipedos mieste prasides nuo ateinancios savaites.... g.gif tai toks jausma kad spec tempia guma kad tik nemoket,tik nesuprantu tikslo,juk gruodi,tures atiduot uz 3 men  g.gif

Pinigus gausit sausio menesi,uz visus 4 menesius.
As pratesinejau rugpjuti,tai gavau spali tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 11 lapkričio 2013 - 11:48
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 11, 12:48)
Pinigus gausit sausio menesi,uz visus 4 menesius.
As pratesinejau rugpjuti,tai gavau spali tik.

tai kad man sake gruodi,nes as neprasitesinejau,o mums buvo nustatyta permoka,bet irodem kad nera tos permokos,tai turejo tik atnaujint mokejima ir si menesi sake jau nebespejo sutvarkyt dokumentu iki ismoku,nors man keista pasirode jos pasakymas,kad lapkricio 5d jau neva yra paleisti mokejimai i banka,nors kiek zinau klaipedoj mokejimai prasideda anksciausiai 10d
Atsakyti