Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(smelynes @ 2014 10 20, 16:20)
man sake reikia nuo vaiko gimimo menesio pajamu  g.gif nes galima rinktis ar pilnus kalendorinius metus ar nuo vaiko gimimo menesio  g.gif

o tai jei jums skaiciuos uz pilnus 2013us metus ir dalins is keturiu,tai gaunasi reikiama suma? jei nesigauna,tai kam tada sukt galva mirksiukas.gif nes jei noresit ,kad skaiciuotu pagal paskutinius 12menesiu,tai siu metu pajamu jie gi dar nemato, teks jums pazymas turet,kad paskaiciuotu. pajamas jie mato tik tas,kurios yra deklaruotos,t.y. tik praitu metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 10 20, 16:30)
o tai jei jums skaiciuos uz pilnus 2013us metus ir dalins is keturiu,tai gaunasi reikiama suma? jei nesigauna,tai kam tada sukt galva mirksiukas.gif  nes jei noresit ,kad skaiciuotu pagal paskutinius 12menesiu,tai siu metu pajamu jie gi dar nemato, teks jums pazymas turet,kad paskaiciuotu. pajamas jie mato tik tas,kurios yra deklaruotos,t.y. tik praitu metu 4u.gif

tai man todel ir praso pajamu pazymu na cia rajone tvarkausi gal kitaip cia ir daro, nes as mieste tvarkydavau tai nereikedavo pajamu imdavo praeitus pilnus kalendorinius metus
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2014 10 20, 17:31)
tai man todel ir praso pajamu pazymu na cia rajone tvarkausi gal kitaip cia ir daro, nes as mieste tvarkydavau tai nereikedavo pajamu imdavo praeitus pilnus kalendorinius metus

gali visko but,gal kitur kitokia tvarka. bet vistiek nemanau,kad ir rajone negali skaiciuoti tiesiog pagal praitu metu pajamas g.gif
Atsakyti
sveikos. gal kas pades, ir isaiskins mum..
siruacija tokia-gruodzio men gims leliukas, su vyru nesusituoke, pavarde bus vyro pas vaika, yra dar du vaikai is pirmo sugiventynio, bet pas juos nera pavardes, ir alimentai nera priteisti.
dabar gaunu pasalpa ant tik uz vaikus, mano pajamos 52+97,5
kokia pasalpa mums priklausys kai gims vaikas.
pajamos bus plius 97.5 ir vyro alga 455,50lt
dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(nionioshka @ 2014 10 22, 11:18)
sveikos. gal kas pades, ir isaiskins mum..
siruacija tokia-gruodzio men gims leliukas, su vyru nesusituoke, pavarde bus vyro pas vaika, yra dar du vaikai is pirmo sugiventynio, bet pas juos nera pavardes, ir alimentai nera priteisti.
dabar gaunu pasalpa ant tik uz vaikus, mano pajamos 52+97,5
kokia pasalpa mums priklausys kai gims vaikas.
pajamos bus plius 97.5 ir vyro alga 455,50lt
dekoju uz atsakyma.

treciam vaikui gausit 97.5, ir galit del maisto daviniu dar tvarkytis, jei vyresnysis vaikas lanko darzeli/mokykla tai kazkaip zinau ir del nemokamo maitinimo tvarkytis galima
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 10 20, 19:10)
gali visko but,gal kitur kitokia tvarka. bet vistiek nemanau,kad ir rajone negali skaiciuoti tiesiog pagal praitu metu pajamas g.gif

manau gali, bet man naudingiau netgi jei skaiciuos nuo vaiko gimimo, nes tada nepapuls dekreto pinigeliai, vyro tevystes atostogu menuo
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2014 10 22, 14:20)
manau gali, bet man naudingiau netgi jei skaiciuos nuo vaiko gimimo, nes tada nepapuls dekreto pinigeliai, vyro tevystes atostogu menuo

tai nebent tik ,kaip ir minejau, paciai patogiau,kad skaiciuotu pagal paskutinius. tokiu atveju reikia imti nuo 2013 rugsejo iki 2014rugsejo, zodziu einamas menuo dar nesiskaiciuoja
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 10 22, 13:03)
treciam vaikui gausit 97.5, ir galit del maisto daviniu dar tvarkytis, jei vyresnysis vaikas lanko darzeli/mokykla tai kazkaip zinau ir del nemokamo maitinimo tvarkytis galima

tai as suprantu, as cia del socialunes pasalpos klausiau...
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti-52lt moka kol vaikui sukaks 7m?
Atsakyti
QUOTE(juste0527 @ 2014 11 03, 15:47)
Sveikos,
norėjau paklausti-52lt moka kol vaikui sukaks 7m?

Taip.
Atsakyti
Laba diena,

Gal čia pasikreipiau smile.gif

Ar galima socialinių pašalpų dokumentus tvarkytis internetu? Ir kai tvarkomasi tuos dokumentus skaičiuojasi ( žiūrima ) pilnų praeitų metų šeimos pajamos?

Ir kokios socialinės pašalpos ar kompensacijos socialiai remtiniems žmonėms priklauso? Gal yra kur pasiskaityti?

Labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(Marielle @ 2014 11 09, 09:01)
Laba diena,

Gal čia pasikreipiau smile.gif

Ar galima socialinių pašalpų dokumentus tvarkytis internetu? Ir kai tvarkomasi tuos dokumentus skaičiuojasi ( žiūrima ) pilnų praeitų metų šeimos pajamos?

Ir kokios socialinės pašalpos ar kompensacijos socialiai remtiniems žmonėms priklauso? Gal yra kur pasiskaityti?

Labai ačiū

Galima, bet sistema nera tobula, tad gali ir nepavykti uzpildyt
www.spis.lt

Jeigu del vaiko pinigu, tai taip, ziurima arba i praeitu metu pajamas, o jeigu pajamos sumazejo, tai i paskutinius 12 men.

Jeigu seima soc.remtina, tai ji jau gauna soc.pasalpa ir kompensacijas.
Atsakyti