Įkraunama...
Įkraunama...

Varinės papuošalai jums

Aciu, Bruksniuk, net sugraudinai... heart.gif
Atsakyti
Tai kad aš pati į tavo kurtus papuošalus žiūrėdama graudinuosi wub.gif
Atsakyti
Nesigraudinkit abi, o tai paskui tokiu graziu papuosalu nebematysit biggrin.gif
Atsakyti
Nesigraudinkit abi, o tai paskui tokiu graziu papuosalu nebematysit biggrin.gif lotuliukas.gif . Gerai, Aruna, parasei, grauduliai praejo. thumbup.gif .

As su paskutine serija rinkinuku:

user posted image user posted image user posted image

Ir minimalistine apyranke prie "Vasaros nakties":

user posted image
Atsakyti
Kaip visada viskas nuostabu. Laukiu nesulaukiu kada prieis mano uzsakymuko eile smile.gif
Atsakyti
Oi, Varine... nerealu wub.gif subtilu, lakoniška, konceptualu wub.gif
Atsakyti
varine, užėjau čia tyliai, nežinia kokių jėgų atvesta.. nieko neieškodama.. Bet dabar negaliu taip tyliai išeiti. Turiu pasakyti, kad ta grožio harmonija po nekokios man dienos, atvedė į harmoniją su savimi. Ačiū Jums. Jūsų darbai mano šiandienoje paliko gilų pėdsaką.
Ir dabar jau žinau, ko noriu, žinau, dėl ko čia patekau.. Žalvaris ir gintaras !! Nieko panašaus nebuvau mačiusi.. Rezervuojuosi vietą Jūsų užsakymų sąraše. Parašykit, nuo kada galėsim pradėt derint užsakymą.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2014 10 07, 16:05)
varine, užėjau čia tyliai, nežinia kokių jėgų atvesta.. nieko neieškodama.. Bet dabar negaliu taip tyliai išeiti. 

Va va, daugelis mūsų čia taip pateko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 09 29, 14:10)
user posted image 

ačiū dar kartą 4u.gif jie nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuos jusu, brangiosios, komentarus, turbut del to ir darau visa tai. Aciu, visoms begaliniai.

Dahlia+++, neabejotinai itraukiu jus i savo eilute ir parasysiu, kai siek tiek asilaisvinsiu.
Ataner 24, eilute jau arteja, vis mastau, kaip cia igyvendinus jusu uzsakyma. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 10 07, 16:24)
Va va, daugelis mūsų čia taip pateko  mirksiukas.gif

ir sėdim dabar nelaisvėje cool.gif
Atsakyti

Jau ne karta apsilankau jusu temoje, bet vis tyliai, kaip viena nare rase, iseinu, vis apie kazka pasvajodama.... si karta noriu uzimti eile ir as ax.gif vis svajoju apie viena dalykeli ax.gif ax.gif ax.gif

varine,paimkit, prasau, i eilute 4u.gif
Atsakyti