Įkraunama...
Įkraunama...

Varinės papuošalai jums

Merginos, tikiuosi mano nelaisve nera jums labai kankinama smile.gif
Aciu jums uz apsilankymus ir grazius palinkejimus. 4u.gif

Sadjola butinai susirasysim. mirksiukas.gif

Uzsakymas, nezinau ar ispildziau lukescius - pakabukas - zalvaris, tigro akis:

user posted image user posted image
Atsakyti
Jus pranokote labiau nei as tikejausi. Kai pamaciau koki sedevra sukurete is dziaugsmo net asaros pasirode. Tai nerealus darbas ir labai dziaugiuosi,kad jis puos mane. Labai JUMS ACIU
Atsakyti
Laaaaabai ispudinga, tikrai. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikroveje jis dar grazesnis. Aciuuuuu
. Stoju ir vel i eile.
Atsakyti
jei nepaslaptis kokio ilgio eilės blush2.gif
O šiaip man tai dar labai idomu kokiom priemonėm viskas daroma, nejau namų sąlygom
Atsakyti
Dzenete, eilute yra, bet darbu greitis priklauso nuo to, kokio sudetingumo darbai, ar turiu reikiamu medziagu (akmeneliu). Tai ivairiai buna, kartais ir greitai pasidaro smile.gif.
Kadangi savo dirbtuviu neturiu, tai mano dirbtuves - mano virtuve biggrin.gif O irankiams tenka panaudoti ir saukstus smile.gif Tikruju juvelyriniu irankiu (repliu, graztu, dildziu ir t.t.) dabar turiu daugiau nei vyras.

Ataner dziaugiuos kartu su jumis, kad pakabukas patiko. Aciu jums 4u.gif

Ziedas prie auskaru , mano darytas emalis, zalvaris - uzsakymas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabu
Atsakyti
As neprapuoliau biggrin.gif , darbuojuos, turejau siokiu tokiu rupesciu, bet viskas juda i prieki.

Uzsakymai:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Vėl kiek grožybių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Super wub.gif kaip visada, Dieve, Dieva doh.gif wub.gif
Atsakyti
gal po 2 metų pertraukos užėjau į rankdarbių temą.
varinės temą aplankiau vieną pirmųjų - su dideliu smalsumu ax.gif
tai, ką pamačiau, mane privertė išsižioti ir neužsičiaupti. varine, dieviški tavo darbai, fantastika wub.gif. Tu vis toliau žingsniuoji septynmyliais žingsniais tobulybės link. Labai labai gražu, meniška, profesionalu, taip lengva, žaisminga ir prasminga kartu... Ir tikrai brandu...
Užeisiu dažniau smile.gif
SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
O, kaip smagu, kad manes nepamirsai, kavute. O kur gi tu prapuolei? Muiliukus, kremukus tobulini?
Labai dziugu girdeti, kad matai mano poslinkius ir pokycius 4u.gif . Aciu tau dideliausias, tokie zodziai- geriausias paskatinimas kurti.

Rodau dar viena uzsakyma - sege vyrui su Mebijaus juosta, kaip talismanas nesantis sekme. Tikiu, kad taip ir bus.

Atsakyti