Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknos ir laimingos, bedraujam toliau :)

vanile atrodei per vestuves stulbinanciai wub.gif begalo grazi wub.gif
sweetAngel noreciau kazka nuo saves nes is viso universiteto man sitie destytojai labiausiai patiko viska puikiai isaiskindavo paskatindavo budavo kaip tevai antrieji ax.gif
Atsakyti
Sveikos braske wub.gif 4u.gif
Aciu didelis uz sveikinimus bigsmile.gif Svente praejo nerealiai , taip kaip as ir norejau o gal net geriau .. viskas buvo labai faina , jauciausi TA diena pati graziausiai ir laimingiausia .. o dar kai salia mano artimi ir labai brangus man zmones buvo tai isvis liuks wub.gif
Seip viskas gerai pas mus .. darbelius irgi jau turime thumbup.gif
net nespejom dar ieskoti darbuku ,kai jau darbdaviai musu buvusieji is LT suzinojo ,kad mes grizom visam i LT ir ieskosime darbo tai pradejo skambinti ir kviesti mus i senus musu darbukus bigsmile.gif thumbup.gif
Pakolkas lyg viskas eina kaip ir planavome thumbup.gif tikiuosi taip ir toliau bus blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(*SweetAngel* @ 2013 06 18, 20:32)
pasiprasiau neapmokamu atostogu, tai varysiu i Lietuva, liepos 13d 2savaitems  smile.gif pas mamyte noriu...juolab dar kai jai vezis...  pasiilgau jos, o ir draugu labai pasiilgau.. man cia ju labai truksta ... Na, kas dar naujo tai turiu drauga.. Is Kauno.. tad dali savo atostogu dar Kaune praleisiu  smile.gif

visgi mamukui tavo pasitvirtino verysad.gif sveikateles jai ir reik tiketis ,kad viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shogeta @ 2013 06 19, 07:27)
vanile atrodei per vestuves stulbinanciai  wub.gif begalo grazi  wub.gif

Dekui mergyt wub.gif 4u.gif visgi mano darbukas nenuejo veltui ir as pasiekiau ta ,ka norejau ... ir tikrai jauciausi sau grazi ir pasitikinti savimi .. ir dabar nuotraukas kai paziuriu ,tai dziaugiuosi ziuredama wub.gif kai gausiu is fotogrqafes visas nuotraukas ,tai dar imesiu i FB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2013 06 21, 13:32)
Svente praejo nerealiai , taip kaip as ir norejau o gal net geriau .. viskas buvo labai faina , jauciausi TA diena pati graziausiai ir laimingiausia .. 

Na taip ir turejo buti, juk cia buvo tavo svente 4u.gif o koki darbuka dirbsi ir nuo kada? ar butuka radot?
Atsakyti
QUOTE(*SweetAngel* @ 2013 06 23, 21:59)
Na taip ir turejo buti, juk cia buvo tavo svente  4u.gif o koki darbuka dirbsi ir nuo kada? ar butuka radot?

dirbsiu kavinei padaveja, ten esu jau dirbusi ... ax.gif viskas pazistama ir kolektyvas islikes tas pats. tai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Laba mergaitės, pasirodau ir aš smile.gif

Vaniliu, sveikinu tave dar kartą, būkit laimingi wub.gif ir atrodei aišku nuostabiai thumbup.gif wub.gif

Aš kaip visada dirbu, tai nieko naujo ir nieko gero. Nieko nespėju, o jei ir spėju, tai tingiu ax.gif va ką tik padariau valgyt visiems ryt dienai, ir jaučiu eisiu į lovą...

Kaip mergaitės gyvenat g.gif mūsų užsienietės mačiau pargrįžo, ar UK irgi ne pyragai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2013 06 27, 20:08)
Laba mergaitės, pasirodau ir aš smile.gif

Vaniliu, sveikinu tave dar kartą, būkit laimingi wub.gif ir atrodei aišku nuostabiai thumbup.gif  wub.gif

Aš kaip visada dirbu, tai nieko naujo ir nieko gero. Nieko nespėju, o jei ir spėju, tai tingiu ax.gif va ką tik padariau valgyt visiems ryt dienai, ir jaučiu eisiu į lovą...

Kaip mergaitės gyvenat g.gif mūsų užsienietės mačiau pargrįžo, ar UK irgi ne pyragai g.gif

Aciuka wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kaip dziugu vaniliuk kad taip greit isitvirtinot lietuvelej thumbup.gif thumbup.gif
sweetangel gaudyk glebi 4u.gif 4u.gif 4u.gif tu Ilona nebeatpazystu pagal nika unsure.gif blush2.gif blush2.gif
shogeta sveikinu baigus mokslus 4u.gif
Atsakyti
mastau.gif mastau.gif Labas visoms biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos braskes , na va atidirbau 4dienos ir dabar ilsesiuos 4 thumbup.gif siuos dienos sunkios buvo, na bet nereik noreti atidirbti 13 valandu i diena ir kad kojos neskaudetu , juk visa diena ant koju doh.gif
o seip pas mus viskas gerai wub.gif kaip jums gyvenat ? tyloka kazkaip cia pas mus unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Galvojau uzeisiu, ilgai skaitysiu, visgi klydau.. retai cia kas beraso unsure.gif
As va atidirbau sian, kazkaip sunkiai pirmadienis man prasidejo biggrin.gif esu mintim jau LT biggrin.gif sestadieni jau isvaziuoju ax.gif
Lyg ir nieko pas man naujo, viskas tas pats... dirbu ir tiek... su saviskiu cia buvau apsipykus penktadieni, tai vakar susitaikem tik.. parodziau savo ragus... blush2.gif siaip ir dar parodyciau, bet gaila jo.. nors gal nereik gailet, tegu sau zino doh.gif
QUOTE(ega @ 2013 06 27, 21:08)

g.gif tu cia apie ka? biggrin.gif grizo tik Safyra namo ir viskas, as cia pat biggrin.gif sestadieni varysiu i LT atostogu ax.gif laukiu nesulaukiu wub.gif o tada bus veiksmo, trasa Kaunas-Vilnius-Kaunas-Trakai-Vilnius-Kaunas... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gal dar pasiseks prie juros nulekt, jei laiko bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 07 04, 19:55)
sweetangel gaudyk glebi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tu Ilona nebeatpazystu pagal nika  unsure.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ta pati biggrin.gif kuri gyvena su tavo mylimojo broliu biggrin.gif tik kad tas bastunas vis bastosi kazkur, juocke cia viena vis pas ji atvaziuoja, mymra kazkokia biggrin.gif vakar zvengem, sakom uz nuoma tik moki, o cia taves ner biggrin.gif
Atsakyti
hmmm idomei as irgi maniau tu lt biggrin.gif tai gal tu su safyra gyveni nes mano uosviene sake kad mano padruske isvaziavo biggrin.gif sakai bastunas tai uzlausk nebelakstys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*SweetAngel* @ 2013 06 18, 21:05)

Kur praktika atlikineji?  ax.gif

chemijos labaratorijoj 4u.gif

Labas saulutes,nu ka vasara bega net pasisokinedama,kazdien bijau kad nepasibaiktu biggrin.gif
kaip gera siluma,saulute,poilsis wub.gif
buvom prie juros,kaip as ja myliu wub.gif ,noriu atgal,sese islydejau namo daba karaliauju viena,vyras dirba,vaikai savo reikalais laksto tai skaitau,guliu,sodeli daug laiko praleidziu,va su dviraciu buvau nulekus pas draugelka kavos wub.gif
dar uzstaciau 8 trilitrinius vysniu kompoto ziemai kol sporai visu nesuvalge.

ka jus veikiat?kaip sekasi?
Papildyta:
QUOTE(shogeta @ 2013 06 19, 07:27)
vanile atrodei per vestuves stulbinanciai 

pritariu wub.gif

QUOTE(vanile69 @ 2013 06 24, 10:28)
dirbsiu kavinei padaveja, ten esu jau dirbusi ...  ax.gif viskas pazistama ir kolektyvas  islikes tas pats. tai smagu  thumbup.gif

kaip faina kad darba jau turi thumbup.gif
QUOTE(Shantalė @ 2013 07 05, 19:24)
mastau.gif  mastau.gif  Labas visoms biggrin.gif  biggrin.gif

labukas pupa,kaip tu?
Atsakyti