Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknos ir laimingos, bedraujam toliau :)

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 07 08, 20:22)
hmmm idomei as irgi maniau tu lt  biggrin.gif  tai gal tu su safyra gyveni nes mano uosviene sake kad mano padruske isvaziavo  biggrin.gif  sakai bastunas tai uzlausk nebelakstys biggrin.gif

Tegu laksto, jis man netrukdo biggrin.gif o isvare Safyra, ne as smile.gif mes gi kartu gyvenom...
QUOTE(garbane @ 2013 07 10, 18:32)
chemijos labaratorijoj 4u.gif
ka jus veikiat?kaip sekasi?

Hm.. turetu but idomiai bigsmile.gif 4u.gif
Po truputi, vis i prieki... laukiu nesulaukiu atostogu blush2.gif sestadieni jau judesiu link tevynes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*SweetAngel* @ 2013 07 11, 00:23)

Hm.. turetu but idomiai  bigsmile.gif  4u.gif
Po truputi, vis i prieki... laukiu nesulaukiu atostogu  blush2.gif sestadieni jau judesiu link tevynes  biggrin.gif

Idomu svarbu niekas nesprogo 4u.gif
nu lauksim Lt taves thumbup.gif

Laba dienele,nu norejau iskrovos bet mmm sunkios jegu nera tai atidejau kam kankinti save,geriau kita dienele su malonumu pasidarysiu iskrova thumbup.gif
buvau mieste arbuza prigriebiau ir taip tik pieno reikejo virs 100 lt palikau maxei doh.gif

buvau bibliotekoj,nu dievinu ten eiti dabar einu ne i centrine o i mazesne ,nu knygu pasirinkimas super nezinau kokia imti pirma biggrin.gif ,maziau zmoniu tai nauju pilna knygu,tai va skaitysiu toliau,ilsesiuos ir dukra pasieme kelias nu tai abi sedim sode ir skaitom,ramu,gera wub.gif ai dar paskaityt paemiau S.savickio"kaip gyveni taip ir atrodai" nu paziuresiu ka raso labai jau isgirta si knyga.

ka jus pupos pabegot visos?

Safyriuk kaip tu,kaip sveikatyte?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2013 07 10, 17:32)
labukas pupa,kaip tu?

Laba, aš vis dar taip pat. Na tik skirtumas, jog dabar viena gyvenu, tai vienatvė jau stoga baigia nunesti. Vis galvoju ką naudingo sugalvoti, bet nepavyksta.

Kas dėl vasaros tai ir man ji ziauriai greitai eina. Nespesiu ir pasidziaugti. O taip prie juros noreciau nuvaziuoti dar (niekada jos nemaciau blush2.gif)

Papildyta:
QUOTE(*SweetAngel* @ 2013 07 11, 00:23)
Hm.. turetu but idomiai  bigsmile.gif  4u.gif
Po truputi, vis i prieki... laukiu nesulaukiu atostogu  blush2.gif sestadieni jau judesiu link tevynes  biggrin.gif

Ilgai lietuvoje busi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2013 07 11, 14:32)
*Laba dienele,nu norejau iskrovos bet mmm sunkios jegu nera tai atidejau kam kankinti save,geriau kita dienele su malonumu pasidarysiu iskrova thumbup.gif
buvau mieste arbuza prigriebiau ir taip tik pieno reikejo virs 100 lt palikau maxei doh.gif

**buvau bibliotekoj,nu dievinu ten eiti dabar einu ne i centrine o i mazesne ,nu knygu pasirinkimas super nezinau kokia imti pirma biggrin.gif ,maziau zmoniu tai nauju pilna knygu,tai va skaitysiu toliau,ilsesiuos ir dukra pasieme kelias nu tai abi sedim sode ir skaitom,ramu,gera wub.gif ai dar paskaityt paemiau S.savickio"kaip gyveni taip ir atrodai" nu paziuresiu ka raso labai jau isgirta si knyga.

***ka jus pupos pabegot visos?

* uoj aš tai net nepamenu kada kokia iskrova turėjau. Niekaip nebepavyksta... Pernau pamenu arbuzų buvau persivalgius, tai maniau, kad siemet jau nebenoresiu tiek, bet noriu vel taip pat biggrin.gif biggrin.gif . Jei kokia akcija buna, tai net i tolimaiusia parda galiu del jo vieno vaziuoti biggrin.gif
**skaityti ir aš labai megstu, ypac knygas, kuriose kazkokia gyvenimo prasme buna tokias kaip Paulo Coelho thumbup.gif Net mastymas pasikeicia, pasitikejimas kazkoks savimi atsiranda.
*** Turėjau dabar 3 dienas iseiginiu. islekiau pas mama i kaima, pasideginau, paiilsejau... ech, kaip noreciau ten ilgaiu pabuti.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Kaip tylu, tuščia pas mus. Vasara... biggrin.gif Gal link rudenio vėl visos pasirodys dažniau.
Jau pasiilgau visų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnea @ 2013 07 22, 09:44)
Labas rytas visoms 4u.gif
Kaip tylu, tuščia pas mus. Vasara... biggrin.gif Gal link rudenio vėl visos pasirodys dažniau.
Jau pasiilgau visų 4u.gif

ir as ir as pasiilgau jau visas wub.gif blush2.gif
kur jus merginos?!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2013 07 24, 15:50)

kur jus merginos?!!!!!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif [/i]

As cia biggrin.gif
man pms ziaurus,atrodau isiputus kaip balionas,ne kaip parasiutas doh.gif
esu tikra digekiaule biggrin.gif ,pikta ir apvali lotuliukas.gif

pasiilgau visu bet vasara maziau laiko kompui skiriu,va kiekviena vakara vaziuojam su dviraciais su vyru po 14 km,vis sportas thumbup.gif

nu ka grazios dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas brangutes 4u.gif
Va turiu minutele, sakau uzsuksiu paskaitysiu, parasysiu.. bet kad ziuriu ner ka skaityt biggrin.gif
Atostogos labai greitai praleke unsure.gif buvau dvi savaiteles, tai masrutas buvo Vilnius-Kaunas-Vilnius... biggrin.gif
Jau skaityk savaite kaip UK... atidirbau 3dienas, nelabai darbo duoda.. ryt eisiu i kita agentura del darbelio, jei viskas gerai, turesiu geresni darbeli su pastoviu grafiku... smile.gif
Na kas dar naujo... po atostogu va gyvenu kartu su draugu, nes pries atostogas jis isejo is savo namu nes neturejo garantijos, kad sumokes, o grizus jam pasakys kraut manatkes.. tai paliko pas man daiktus, nu ir tipo grizus ieskosis kazka.. grizom, juokais kaimynui sakom eik i mano kambari o mes i tavo, bet nesutiko.. o seimininkai nenori kad as iseiciau... bet va vakar kaimynui seimininke kazka pasake tai kaimynas eis i mano kambari, o mes i jo... matysim kaip cia gausis mum kartu gyvent... geras jis pas mane, tik kad gal man kazko noretusi daugiau, ar tai turingesnio laisvalaikio kartu ar sekso biggrin.gif zodziu as kaip visad doh.gif
Pries atostogas apsipyke buvom 2kartus, viena karta uztrenkiau duris pries nosi, bet po 2 dienu man praejo.. praejo ir ta pati vakara, bet reikejo ozius padaryt.. antra karta nedaug apsipykom, truputi as tik issakiau blush2.gif uztat LT pas mus santykiai idealus sakyciau buvo.. grizus, vel kazkas ne tas doh.gif kartais noris issipasakot, bet kad ner kam, bendraamzem, draugem.. jos manes nesupras .. kartais atrodo pleso mane kazkas is vidaus.. kai LT buvau su savo kirpeja kalbejau (vyresne uz mane beveik 10m), tai vat jin protingai kalbejo... biggrin.gif zodziu man turbut uzsiteses PMS lotuliukas.gif geros dienykes mergytes jum 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. As uzsukdavau paskaityti kaip gyvenat, bet neparasydavau. Nezinau kodel, pavargusi turbut esu....
Pas mane naujiena po naujienos, tragediju daug, tai iki tokio lygio issekau, kad jau sirdele nusilpo.
Zodziu vyras isvaziavo i Vokietija, ten dirba. Grizta gana daznai. As susipykau su anyta (tiksliau as labai labai supykau ant anytos, uz jos per ilga lieziuvi) ir isejau i miesta gyventi. persikrausciau, vos radau buta, draugai padejo. Zodziu veiklos daug. Tada pusseseres maziuka su masina uzmuse. Tada kita pussesere per daktares aplaiduma prarado 4 menesiu dvynukus. pries savaite palaidojau savo teti, kaip perkunas is giedro dangaus buvo. tada po dvieju dienu turejau eiti i vestuves. Atbuvau, pareiga atlikau su vaistais ir aukoholiu (zinau baisiai skamba, bet kitaip nepajegiau...). Va taip ir gyvenu.
pries tecio mirti intensyviai sportavau, meciau svori. O dabar nenoriu nieko. Jauciuosi visiskai issekusi, dingo namo energija, noriu tik miegoti ir miegoti. Meslungis nuolat sutraukia kojas (jis man buvo vieninteli karta gyvenime tik per nestuma), ir sutraukus koja dar daug valandu po to meslungio man skauda ta raumeni. Zodziu laukiu kada atsigausiu, nes kol kas ne kas.

labai dziaugiuosi del vaniliuko, kad tai greit rado darba, kad gerai sekasi thumbup.gif

Kristale is viso pasakiskas zmogus, pavyzdys wub.gif

Angel, tikiuosi viskas susitvarkys ir gerai seksis, darbukas bus daug geresnis. O del berniuko, zinok atostogu metu viskas buna daug graziau, o kai vel rutina, rupesciai ir santykiams atsiliepia wink.gif

uzsuksiu dar kada parasysiu, paskaitysiu daugiau, dabar begu vyra vel i Vokietija isleisti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
negalejau neparasyt perskaiciusi aurosomos posta blink.gif tau glebys 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad greiciau atsigaut unsure.gif nuosirdi uzuojauta del tevelio sad.gif friends.gif o visos kitos nelaimes tai sokiravo ne ka maziau cray.gif stiprybes tau ir seimai 4u.gif
sweetangel tau irgi didelis 4u.gif oj ta vyriska gimene nors paimk ir issaudyk biggrin.gif
o pas mane naujienos tokios dirbu kavinej bet po kelias val per diena rolleyes.gif ale man kadangi ten nepatinka tai uztenka ir tu keliu valandu cool.gif aisku visi sako issivaziuosi priprasi juk tiek laiko be darbo nu bet man nepatinka toks darbas ir zodziu nzn kiek temsiu biggrin.gif schmoll.gif

Papildyta:
savaitgali buvom vestuvese thumbup.gif penktadieni subalevojau sestadieni atidirbau nes va sestadieniais reikia pilna diena diena dirbt ir po to jau dejau vaizdu biggrin.gif nepamenu nei kaip sestadieni atsiduriau lovoj nei kaip sekmadieni mb parveze namo lotuliukas.gif doh.gif nu bet juk tam vesele ir skirta kad sveciai gerai pasvestu cool.gif
Atsakyti
Sveikos, tylu cia tikrai.

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 08 27, 13:16)
sveikos  4u.gif
negalejau neparasyt perskaiciusi aurosomos posta  blink.gif tau glebys    4u.gif  4u.gif  4u.gif  kad greiciau atsigaut  unsure.gif  nuosirdi uzuojauta del tevelio  sad.gif  friends.gif o visos kitos nelaimes tai sokiravo ne ka maziau  cray.gif  stiprybes tau ir seimai  4u.gif

Aciu saulele, dar beda buvo ta, kad po tecio mirties, labai bijojom del mamos. Nuolat kartojo, kad be tecio negyvens, paliko ja. Ka ji viena veiks, kaip gyvens, visur ejo kartu. Jei uzsimindaom ka apie ateiti, sako paziuresim, mano vyro paprase manes neskriausti, saugoti ir uzauginti anuka. Nu is proto ejau, bet aciu Dievui jau atsigavo siek tiek.

Ir as jau atsigaunu, daug miegu, ilsiuosi, nesportuoju, gerai valgau, ramybes daug ir jau tikrai, bent jau sveikata tikrai pagerejo. tik nuo papildu alkis nezmoniskas, visa para valgyti noriu, tai svoris kasdien auga. reikia kazkaip grizti i ritma.

Maziuka leisiu i darzeli, tai nerimauju, kaip jam ten seksis. Tikiuosi viskas bus gerai.

Rutuliuks, gal tikrai priprasi prie darbo, isivaziuosi, o gal geresni kas pasiulys. mirksiukas.gif O del vestuviu, aisku smagu, reikia pasilinksminrti. as irgi ju labai laukiau, visus metus planavom, norejau pati linksmai pasvest, pasipuost. O va kaip gavosi. Nuotaika ne sventimui, anta diena jau juoda vaiksciojau, o pirmos dienos suknele pries tai jau buvo nesta siaurinti, o po laidotuviu, taip sukudau, neliko laiko siaurinti, kaip maisas nugaroje. Nuo asaru visa aptinusi, nu ne kokia man sita svente. Nors buvo labai grazi, labai dziaugiuosi del jaunuju.
Atsakyti
SVEIKOS MANO GRAZUOLES!!! 4u.gif
user posted image

o kad grazuoles tai net klausimu nekyla...
Rutuliuk, atrodai nuostabiai, negaliu atsiziuret foto fb..sakau, tu pavizdys kaip kardinaliai gali pasikeisti zmogus... 4u.gif
del darbuko ..nedirbk- kas nepatinka, nebent labai gerai moka biggrin.gif

Aurosoma kaip graziai atrodei su ta ryskia suknele..kaip diva... 4u.gif
..vaje kiek skaudziu akmenuku tavo kely... unsure.gif laikykis mergyt...

user posted image

na o pas mane kazko labai daug ir naujo nenutike...gyvenu su tuo paciu vyru...na dar vienas vyras atsirado blush2.gif mano suniukas - tutis...ji turiu apie 10 d., vargstu bet reikia kantrybes...
va jo foto biggrin.gif
user posted image

na kas dar is naujesnio? siandien man akiu operacija, truputi neramu..
bet pagaliau busiu nebeakiniuotis vaikas.. cool.gif

siai dienai tiek. myliu, buciuoju, iki...
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2013 08 28, 11:02)

Rutuliuk, atrodai nuostabiai, negaliu atsiziuret foto fb..sakau, tu pavizdys kaip kardinaliai gali pasikeisti zmogus... 4u.gif

Aurosoma kaip graziai atrodei su ta ryskia suknele..kaip diva... 4u.gif
..vaje kiek skaudziu akmenuku tavo kely... unsure.gif laikykis mergyt...

na kas dar is naujesnio? siandien man akiu operacija, truputi neramu..
bet pagaliau busiu nebeakiniuotis vaikas.. cool.gif

Aha, Rutuliuks atrodo ispudingai, tokia grazi wub.gif

Aciu uz komplimenta ir palaikyma friends.gif

Papasakok jei gali daugiau apie ta akiu operacija. Kaina... as irgi svajoju viena diena, kai turesiu daugiau pinigeliu ja pasidaryti. Akinukai tik namie, o nuo kontaktiniu jau taip pavargau. Kol kas galvoju tiesiog grazesnius akinukus nusipirkti, kad reciau tu kontaktiniu reiketu.
Papildyta:
Tiesa, Ievute, sekmingos Tau operacijos ir paciu geriausiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti