Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknos ir laimingos, bedraujam toliau :)

Labukas visoms 4u.gif
Smagu, kad ir aš gavau pakvietimą, labai labai malonu wub.gif Džiaugiuosi, kad ir vėl galėsiu su jumis plepėti mirksiukas.gif Ir taip nuoširdžiai visų pasiilgau, nes su naujokėm ta tema nebe tokia, nežinau net kodėl, taigi buvo ir ankščiau tų naujokių, bet kažkas kitaip, gal dėl to, kad daug senbuvių pasitraukė g.gif
Lėksiu skaityt ką priplepėjot jau šitoj temukėj biggrin.gif
QUOTE(Kristalle @ 2013 05 04, 14:57)
Labai džiaugiuos visas jus čia sutikdama  gathering.gif  nes anoj temoj, tikrai tik perskaitau, bet kažkaip visos svetimos ne tokios artimos širdžiai  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,mergaitės 4u.gif

Shogetuk 4u.gif aš ne mama, bet kaip būsima mama sveikinimą priimu biggrin.gif

Visas mamytes čia esančias su jų diena 4u.gif

Vysniuk 4u.gif bigsmile.gif kaip tik pagalvojau šiandien ryte prie kavos puodo čia beskaitydama ar gavai pakvietimą čia ar ne biggrin.gif bo čia Vaniliuks sukvietė, tai laukiam visų senų tauškalių angel.gif reiktų mums susitikt bigsmile.gif

Šiandien sėdžiu ir galvoju, kad neturiu su kuo kada pagalvojus susitikt, Vaniliuks su Aurosoma toli unsure.gif Ievulis dirba dažniausiai mastau.gif ... mano kadras išvažiavęs beveik visad cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalle @ 2013 05 05, 18:44)
Vysniuk  4u.gif  bigsmile.gif  kaip tik pagalvojau šiandien ryte prie kavos puodo čia beskaitydama ar gavai pakvietimą čia ar ne  biggrin.gif  bo čia Vaniliuks sukvietė, tai laukiam visų senų tauškalių  angel.gif reiktų mums susitikt  bigsmile.gif

Šiandien sėdžiu ir galvoju, kad neturiu su kuo kada pagalvojus susitikt, Vaniliuks su Aurosoma toli  unsure.gif  Ievulis dirba dažniausiai mastau.gif ... mano kadras išvažiavęs beveik visad  cray.gif

Aš mielai susitikčiau su tavim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnea @ 2013 05 05, 19:11)
Aš mielai susitikčiau su tavim 4u.gif

Liuks thumbup.gif turėsiu omeny bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2013 05 04, 15:32)
man jau geriau geguze lai buna salta , bet birzelio 15 man turi buti grazi  biggrin.gif [/i]

Ir bus graži, pamatysi 4u.gif
QUOTE(shogeta @ 2013 05 04, 19:19)
as irgi dirbu dabar darbuka ir buna dienu kada bijau dirbti nes ateina tokiu klientu kad baisu, narkomanu arba tokiu kurie priekabiauti bando ir labai grubiai, ir tokiu kurie bjaurus issaves net paziurejus netaip jie gali sugalvoti vozti tau  unsure.gif  bet nieko pasiemu atostogas 20diena ir metu darba po atostogu keisiu i fiziskai sunku, bet psichologiskai lengva ir ramu  cool.gif nereiks bijoti po darbo eiti namo  cool.gif

o koks čia tavo darbukas jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnea @ 2013 05 05, 19:50)
Ir bus graži, pamatysi  4u.gif

o koks čia  tavo darbukas jei nepaslaptis? smile.gif

dabar dirbu lazybu punkte doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip smagu, kad renkatės, kaip visų pasiilgau ploja.gif
QUOTE(garbane @ 2013 05 03, 11:04)
Pamaciau Egos nuotraukas o may good wub.gif ,super grazu,nu tu nuostabi mergyt,fantastiska moteris,grazi labai,nu net seile nutysoooooooooo wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū wub.gif labai malonu aciuks.gif

QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 03, 19:28)
Temos pavadinimą paskaičiau ir suabejojau, ar tinku čia

Nu kas čia per mintys doh.gif tai tik pavadinimas mirksiukas.gif mes su Vaniliuku sprendėm kaip temą pavadinti, o man norėjosi, kad pavadinimas būtų susirišęs su temos pavadinimu, kuri mus suvienijo rolleyes.gif

Aš vis negaliu į sav ritmą įšokti. Tos vestuvės, visokie reikalai, buvau savaitei atostogas paėmus, o jos praėjo kaip viena diena unsure.gif penktadienį jau dirbau, vakar buvo jaunieji atvažiavę, atidarėm šašlykų sezoną thumbup.gif šiandien vėl visi susirinkom, Vingio parke, puskė sukvietė, nes sakuros pražydo, tai ta proga paminėjom mamų dieną 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
visas mamytes su praejusia musu svente wub.gif
ir susirenku sveikinimus is kitu drinks_cheers.gif biggrin.gif
mes tai oj smagei atsventem biggrin.gif ir ka savaitgalis praejo reikia vel isivaziuot i gyvenimiska ritma cool.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios wub.gif

QUOTE(shogeta @ 2013 05 04, 18:36)

beto merginos kaip sveikinsit ryt mamytes? wub.gif

Mes nupirkom kiekvienai mamytei po kvepaliukus .. MB mama pasveikinom vakar su geles ir dovanele , nes yra salia .. o savaja pasveikinau nusiuntusi jai zinute , kai grisim i Lietuvele gaus ir jinai dovanu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vysnea @ 2013 05 05, 17:35)
Labukas visoms 4u.gif
*nes su naujokėm ta tema nebe tokia, nežinau net kodėl, taigi buvo ir ankščiau tų naujokių, bet kažkas kitaip, gal dėl to, kad daug senbuvių pasitraukė  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalle @ 2013 05 05, 17:44)
Labas,mergaitės 4u.gif

*Shogetuk  4u.gif  aš ne mama, bet kaip būsima mama sveikinimą priimu  biggrin.gif

*Šiandien sėdžiu ir galvoju, kad neturiu su kuo kada pagalvojus susitikt, Vaniliuks su Aurosoma toli  unsure.gif  Ievulis dirba dažniausiai mastau.gif ... mano kadras išvažiavęs beveik visad  cray.gif

* lotuliukas.gif thumbup.gif
* wub.gif greit busiu salia .. aisku nevisai , bet vistiek tam kraste 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ega @ 2013 05 05, 20:37)
Sveikos merginos, kaip smagu, kad renkatės, kaip visų pasiilgau  ploja.gif

šiandien vėl visi susirinkom, Vingio parke, puskė sukvietė, nes sakuros pražydo, tai ta proga paminėjom mamų dieną 4u.gif

maciau i FB foto imetei , tai tikrai labai graziai prazydo ir kaip tik mamos diena thumbup.gif wub.gif kaip fainiai
Atsakyti
ko siandien tylios tokios ax.gif
matyt kad pirmadienis ax.gif
Atsakyti
kaip siandiena lauke grazu, niekas matyt nesedi prie kompiuteriu lauke visos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Vakar buvau pas sese, pakvete po krikstynu pasedeti, paplepeti, saslyku, saldumynu paskanauti. Smagu... Tik vyro nera, tai prasiau kaimyno, kad parvestu lotuliukas.gif O siandien diena pasakiska, gulinejau sodelyje, maziukas lauke valge, su suniu prisibegiojo, smagu. Vel i lauka isleke as irgi eisiu i siltnami darbuotis. Man siandien vasara thumbup.gif wub.gif pagaliau
Atsakyti