Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknos ir laimingos, bedraujam toliau :)

Sveikos,
aš vakar buvau prisijungus, perskaičiau greit, kas ką parašėt, bet neturėjau jėgų rašyt nieko... Buvom pas mamą visi 4 vaikai susirinkę, tai ir smagu, ir tuo pačiu išvargina tas toks sėdėjimas. O šiandien dieną tai nebuvo kada prisijungt - daug darbo turiu, pradėjau jau panikuot, kad nieko nebespėju doh.gif

QUOTE(Kristalle @ 2013 05 04, 19:32)
o kaip tu laikaisi? dar tame pačiame darbely? nes kiek pamenu sakei, kad esi ten vietoj kitos darbuotojos laikinai  4u.gif

Ai man viskas gerai, nieko naujo kol kas. Turėjau dirbt kol iš vaiko priežiūros atostogų grįš kita panelė, bet gavosi taip, kad ji antrą vaikiuką susiorganizavo biggrin.gif Tad prasitęsė mano sutartis. Matysim, kaip čia rudenį bus, grįš ji, ar dar prasitęs terminą g.gif Va taip ir gyvenu, nei pakarta nei paleista doh.gif Šiek tiek nervina toks neapibrėžtumas, bet džiaugiuos, kad turiu tai, ką turiu. Išvis labai gerai viskas paskutiniu metu, net bijau garsiai sakyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2013 05 06, 16:12)
Sveikos. Vakar buvau pas sese, pakvete po krikstynu pasedeti, paplepeti, saslyku, saldumynu paskanauti. Smagu... Tik vyro nera, tai prasiau kaimyno, kad parvestu  lotuliukas.gif O siandien diena pasakiska, gulinejau sodelyje, maziukas lauke valge, su suniu prisibegiojo, smagu. Vel i lauka isleke as irgi eisiu i siltnami darbuotis. Man siandien vasara  thumbup.gif  wub.gif pagaliau

bigsmile.gif
ojej kaip fainiai ,kad ir LT jau atsilo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif 59.gif assa.gif
Atsakyti
labai labas rytas laugh.gif gathering.gif alc.gif group.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas 4u.gif biggrin.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Kaip karšta šiandien, aš darbe tai nežinau jau ką ir daryt kaip šilta
Ka jūs merginos veikiat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnea @ 2013 05 07, 16:51)
Labukas 4u.gif
Kaip karšta šiandien, aš darbe tai nežinau jau ką ir daryt kaip šilta
Ka jūs merginos veikiat? mirksiukas.gif

bet tai kaip jus mane dziuginat su tokiais postais bigsmile.gif thumbup.gif
kaip fainiai ,kad jau silta ... wub.gif thumbup.gif
man kuo arciau skrydis tuo as vis labiau noriu i LT ax.gif
Atsakyti
Oi Vanile, per daug dar nesidžiauk biggrin.gif pas mus čia paskutiniu metu nesuprasi orų. Vieną dieną minus 20, kitą - plius 10.... Va per Kalėdas taip buvo, čia pavasario pradžioj irgi. Taip kad ir dabar visko dar gali būti, pasiruošk bet kam.

Aišku, aš čia ne apie birželio 15 biggrin.gif tą dieną oras bus idealus, kokie 22-23 laipsniai biggrin.gif (čia kad vyrai su kostiumais nenutrokštų...)

nervina mane, grįžtu po darbo, vakarienę padarau, pavalgom, ir jau taip aptingstu... į lauką taip ir neišeinu. Pykstu ant savęs doh.gif
Atsakyti
labas rytas princeses.... 4u.gif

ruosiuosi i darbuka....minu su dviraciu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
pas mus biski atveso orai , lietingos dienos ax.gif
Siandien B paskutine diena dirba ax.gif o vakare esam pakviesti atsisveikinimo vakarienei bigsmile.gif direktorius MB pakviete mus , kiek supratau zmoniu bus nemazai thumbup.gif

QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 07, 19:20)
Oi Vanile, per daug dar nesidžiauk biggrin.gif pas mus čia paskutiniu metu nesuprasi orų. Vieną dieną minus 20, kitą - plius 10.... Va per Kalėdas taip buvo, čia pavasario pradžioj irgi. Taip kad ir dabar visko dar gali būti, pasiruošk bet kam.

Aišku, aš čia ne apie birželio 15 biggrin.gif tą dieną oras bus idealus, kokie 22-23 laipsniai biggrin.gif (čia kad vyrai su kostiumais nenutrokštų...)

nieko mirksiukas.gif kaip nors ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ojojojIeva @ 2013 05 08, 08:30)
labas rytas princeses.... 4u.gif

ruosiuosi i darbuka....minu su dviraciu biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Labas pupos,orai geri tai kieme arba prie knygu as smile.gif
ilendu dar i fb greit permetu viska ir viskas,nebespeju su sm doh.gif

dar va tvarkiau spintas savo ir vaiku perdejau kas zieminio i antrasolius,o is ju atrinkau kas gero i spintas dejau,tai 3 dienas dirbau,pavargau labai.Vaikai daugiau nei puse rubu isaugo,tai va draugeėi atidaviau 4 maisus didziausius,ne taip gaila,sunesios jos vaikai.
savo perrinkau,nu nelabai ka turiu apsirenkti,labai vasariskus tik rubelius dar nedrystu su jais eiti,balta kaip suris as. ax.gif
Namuose po soda reikia su sortais pavaiksciot,kad biskiuka saulute pagautu.
Tai silta tai salta sunku kazka apsirenkti,masinoj tai isvis gal 40 laipsniu buna doh.gif
va pasiskundiua ir eisiu i kiema biggrin.gif
Ojojoiieva kaip faina i darnba su dviraciu drinks_cheers.gif
Vaniliuk faina taip is sefo puses wub.gif
Aurosoma faina ir man kad silta norisi keime buti kai laisvos dienos thumbup.gif

ka veikiat?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2013 05 08, 15:47)

Vaniliuk faina taip is sefo puses wub.gif

seip cia daug kur taip draugiskai yra .. ax.gif
ir seip su B sefu ir jo seima gerai sutariam smile.gif
aisku malonu ,kad va taip nenori isleisti neatsisveikine ...
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2013 05 08, 15:47)
Ojojoiieva kaip faina i darnba su dviraciu drinks_cheers.gif

savas - akropolis - savas thumbup.gif
grizau po darbo slaputele.... biggrin.gif
Atsakyti