Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknos ir laimingos, bedraujam toliau :)

karsta.gif na ir dienele siandien...
ryte vaziavom i banka paskui po parduotuves , dar reikia paskutiniu daiktus sukrauti i lagaminus ... toks chaosas doh.gif lotuliukas.gif bet nieko kaip nors ... siandien dar oras toks kazkoks keistai, lyg ant lietaus g.gif bet to lietaus nematyt ... labai tvanku , karsta.. grizdama is parduotuviu namo net bloga pasidare unsure.gif bet dabar lyg nieko ax.gif
vaisinu merginos 4u.gif pakelkime taures uz mano sveikata biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2013 05 10, 18:08)
karsta.gif na ir dienele siandien...

Aš keliu tą taurę drinks_cheers.gif Oi įsivaizduoju, kaip sunku palikt jau savais tapusius namus, šalį... Aš JAV tik 4 mėnesius buvau, ir tai buvo graudu susirinkt daiktus išvykimui, o čia... Kiek tu ten - 5 metus praleidai?..
Atsakyti
Labas mergaites,

Kaip sekasi? Jau vanile turetu Lt but ar ne? Mes savaitgali buvom kaime, buvo pusesere su mergyte 2 metu, tai supratau, kad su 2 vaikais yra reikalu labai daug bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms
QUOTE(Dowiliukxe @ 2013 05 13, 15:04)
Jau vanile turetu Lt but ar ne? Mes savaitgali buvom kaime, buvo pusesere su mergyte 2 metu, tai supratau, kad su 2 vaikais yra reikalu labai daug  bigsmile.gif

Aš irgi va pagalvojau, kaži kaip Vanilei, jau namuos, įsikūrė po kelionės, ar kur dar keliauja...
O su 2 vaikais yra gerai biggrin.gif Aš trečio noriu bigsmile.gif Va ir dabar - bėgioja kažkur lauke abu (tiksliau - keturiese, kartu su sesės vaikais), grįžta tik pavalgyt ir permiegot šiaip ne taip priprašom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
kazko tyloka pas mus cia ... Taip as jau LT, sestadieni grizom smile.gif tai pirmos dieneles dar... viskas taip idomu , na gal veliau bus kazkiek geriau biggrin.gif kai priprasime blush2.gif
Dabar vis ieskom butuko ,kad issinuomoti .. nieko nerandam doh.gif apsistojom pas tevu mano ... orelis LT saltokas , laukiam silumos blush2.gif

QUOTE(Hastalavista @ 2013 05 10, 17:13)
Aš keliu tą taurę  drinks_cheers.gif Oi įsivaizduoju, kaip sunku palikt jau savais tapusius namus, šalį... Aš JAV tik 4 mėnesius buvau, ir tai buvo graudu susirinkt daiktus išvykimui, o čia... Kiek tu ten - 5 metus praleidai?..

virs 3metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Kadangi pasimatėm su Vaniliuku, labai šauniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif būsi superinė nuotaka mirksiukas.gif ar radai suknelę g.gif
O aš neturiu ką pasakot, darbas namai doh.gif Hastalavista, nepamenu ar atsakiau, bet jau tuoj metai, kaip dirbu ne tik namie, ofise, nuo iki doh.gif labai sunku, juo labiau kai aš jau daug metų pati sau režisierius buvau rolleyes.gif o daugiau g.gif prasidėjo lauko darbai, nors aš oj kaip mažai ten dabar pasireiškiu, tirk, kiek reikia...
Atsakyti
Sveikos braskes , tyliai kazkaip cia pas mus g.gif
kaip sekas? mes nesenai grizom is miesto , renginiai visokie vyksta ,tai vaziavom su B ir mama pasivaiksciuoti ...
o seip sekasi gerai , po biskivis dar ieskom butuko .. bet vis nerandam..kur skambinam , visur beveik firmos ..o mes per firma nenorim
sutikau musu Dowiliuke bigsmile.gif wub.gif
paplepejom neilgai , kokia ji faina thumbup.gif

QUOTE(ega @ 2013 05 15, 21:52)
Sveikos merginos 4u.gif
Kadangi pasimatėm su Vaniliuku, labai šauniai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif būsi superinė nuotaka mirksiukas.gif

aciu saulele ir tu laaabai gerai atrodai , manekene wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu va pirmadienis ir vel viskas is naujo.
Tai9gi buvom Klaipedoj sezono atdidaryme ir kaip Vanile rase netiketai susitikom, visiskai netiketai bigsmile.gif O mazute, o smulkute mergaite - l grazi. Ir toks jausmas, kad 100 metu butume pazistamos smile.gif ka daro SM...
Atsakyti
Sveikos,
o aš tiek turėjau planų savaitgaliui - ir pasidegint nors kiek, ir šiek tiek darže pasitvarkyt, ir į Palangos atidarymą nuvažiuot, ir šiaip pailsėt... Kur tau, naktį ir ketvirtadienio į penktadienį vaikas susirgo, penktadienį tiesiai iš darbo jau lėkiau į ligoninę (vyras vaiką nuvežė) ir visą savaitgalį ten prabuvau, va šįryt tiesiai iš ligoninės vėl į darbą... Ot man ir išeiginės... unsure.gif
O mažiukui mano tai rotavirusas. Tai daba jaučiuos kaip tiksinti bomba. Dar dukrytė bombytė ir vyras bombinas lotuliukas.gif Žodžiu, visai nieko linksmo. O dar labai durnai, ka pati negaliu likt su vaiku šią savaitę - vadovas mano atostogauja, tai esu viena skyriuj, turiu ir savo darbus susitvarkyt, ir jį pavaduot sad.gif Žodžiu, užsikasus juodai... Ir visai nepailsėjut...
Va, pasiguodžiau, ir palengvėjo iškart.
Ale jūs kokios "plepios" biggrin.gif matyt ne aš viena savaitgalį prie kompo nebuvau priėjus...
Atsakyti
Sveikos braskes , mes sergam... matyt mums tas klimato pasikeitimas dave savo doh.gif
na bet kaip nors .... unsure.gif namie dabar sedim ir niekur isvaryt negalim o reikalu begale doh.gif
Hastalavista- sveikateles jums 4u.gif

QUOTE(Dowiliukxe @ 2013 05 20, 08:19)
Sveikos,

Nu va pirmadienis ir vel viskas is naujo.
Tai9gi buvom Klaipedoj sezono atdidaryme ir kaip Vanile rase netiketai susitikom, visiskai netiketai bigsmile.gif  O mazute, o smulkute mergaite - l grazi. Ir toks jausmas, kad 100 metu butume pazistamos smile.gif ka daro SM...

wub.gif ir u saulele labai grazi... ir tokia sava ... ir man toks jausmas buvo ,kad susitikom kaip senos pazistamos drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
ollia 4u.gif
grystu ir as i eteri cool.gif esu baisiai issilsejusi kad net tik lovos lovos ir dar syk lovos noriu biggrin.gif valgiau penkiu zvaigzduciu viesbucio maisto biggrin.gif lakste aplink tik balti chalatukai cool.gif zodziu ligoninej gulet nieko gero lotuliukas.gif bet as jau namie biggrin.gif
reikia paskaitinet ka gero jus nuveiket 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliuks mamyte: 20 gegužės 2013 - 21:34
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 05 20, 21:33)
ollia  4u.gif
grystu ir as i eteri  cool.gif  esu baisiai issilsejusi kad net tik lovos lovos ir dar syk lovos noriu  biggrin.gif  valgiau penkiu zvaigzduciu viesbucio maisto  biggrin.gif    lakste aplink tik balti chalatukai  cool.gif  zodziu ligoninej  gulet nieko gero  lotuliukas.gif  bet as jau namie  biggrin.gif
reikia paskaitinet ka gero jus nuveiket  4u.gif

4u.gif
Atsakyti