Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies pertvaros operacija (II tema)

Sveikos, o aš žiauriai bijau šitos operacijos unsure.gif kai sinusitas buvo paprastą adrenalizaciją darė pradėjau alpt dar net neįpusėjus unsure.gif
ar labai po operacijos ten į vidų nosies lenda blush2.gif ar labai skauda blush2.gif
Atsakyti
Sveikos?
Ar kas operavot noytes vaikams? Pas mus truputė kiek kitaip, mano berniukai noystėje auglys kuris jau deformavo ne tik pertvarą bet ir vidinę kriauklę. Operacija 100proc verysad.gif Laukiam MRT kad viską patikslint. Gal kas susidurėt su KMUK LOR chirurgais
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2014 04 09, 18:38)
Sveikos?
Ar kas operavot noytes vaikams? Pas mus truputė kiek kitaip, mano berniukai noystėje auglys kuris jau deformavo ne tik pertvarą bet ir  vidinę kriauklę. Operacija 100proc  verysad.gif Laukiam MRT kad viską patikslint. Gal kas susidurėt su KMUK LOR chirurgais

nesusidūrėm, bet sveikatėlės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

man šalins polipus (ir gleivinę visą) iš nosies ančių vienos pusės. Noriu paklaust info ar įmanoma paankstint operaciją (ar yra koks pavadinkim rezervas) ir ar galima pasirinkti gydytoją, kuris operuos. Gal ir kvaili klausimai, bet esu pasimetus. Veiksmas Vilniuje (Santariškės). Galima į až.

Jei tik iš vienos pusės valys, ar dės tamponus tik į 1 šnervę? Ar tikrai tamponai neskauda išimti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVT: 12 balandžio 2014 - 16:14
QUOTE(SVT @ 2014 04 12, 16:14)
Sveikos mamos,

man šalins polipus (ir gleivinę visą) iš nosies ančių vienos pusės. Noriu paklaust info ar įmanoma paankstint operaciją (ar yra koks pavadinkim rezervas) ir ar galima pasirinkti gydytoją, kuris operuos. Gal ir kvaili klausimai, bet esu pasimetus. Veiksmas Vilniuje (Santariškės). Galima į až.

Jei tik iš vienos pusės valys, ar dės tamponus tik į 1 šnervę? Ar tikrai tamponai neskauda išimti? 4u.gif

Jei iškart nesitarėte su gydytoju,kuris norit, kad operuotų, tai operuos tas, kas tądien dirbs ir kieno operacijų diena bus. Pasiankstinti galima, tik jei būni su konkrečiu gydytoju susitaręs, tai jei kas iš jo asmeninės eilės išsibraukia, galėsit užimt vietą, aišku jei sutarsit. Dėl to, ar dės tamponą, nežinau, dėl traukimo skausmo, neskauda, bet man tas "smegenų traukimo " jausmas buvo blogesnis už skausmą, aišku trunka labai trumpai, bet tikrai bjauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 13, 21:40)
Jei iškart nesitarėte su gydytoju,kuris norit, kad operuotų, tai operuos tas, kas tądien dirbs ir kieno operacijų diena bus. Pasiankstinti galima, tik jei būni su konkrečiu gydytoju susitaręs, tai jei kas iš jo asmeninės eilės išsibraukia, galėsit užimt vietą, aišku jei sutarsit.  Dėl to, ar dės tamponą, nežinau, dėl traukimo skausmo, neskauda, bet man tas "smegenų traukimo " jausmas buvo blogesnis už skausmą, aišku trunka labai trumpai, bet tikrai bjauru doh.gif

Dėkoju už atsakymą.
Dar man iškylo klausimas, kiek žinau polipų atsinaujinimo prevencijai gali būti naudojami kortikosteroidai (daug kur rašoma nuolatinis kortikosteroidų purškimas). Man klausimas ar tai neveikia svorio ir kitų organizmo funkcijų? g.gif
Atsakyti
Gal kas operavotes pas gyd. Tolocka?
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2014 04 15, 12:13)
Dėkoju už atsakymą.
Dar man iškylo klausimas, kiek žinau polipų atsinaujinimo prevencijai gali būti naudojami kortikosteroidai (daug kur rašoma nuolatinis kortikosteroidų purškimas). Man klausimas ar tai neveikia svorio ir kitų organizmo funkcijų? g.gif

Vietiškai jie veikia, tai svorio neveiks, tačiau dėl jų purškimo atrofuojasi nosies gleivinė, gali susilpnėt kapiliarai.
Atsakyti
Man yra luzusi nosis,pats kaulas,ne kremzline dalis.Nei kvepavimui,nei kitoms funkcijoms tai netrugdo,daugiau kosmetine problema.Sakykit,ar operuotu paprastoj ligoninej,bandyt prasyt siuntimo,ar tik privaciai toki dalyka sutvarkytu?
Atsakyti
sveiki, esu po nosies pertvaros operacijos, įdomu kiek galesiu but bilioteni, dabar yra iki 07-31, sake kad tes dar
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 07 24, 15:18)
sveiki, esu po nosies pertvaros operacijos, įdomu kiek galesiu but bilioteni, dabar yra iki 07-31, sake kad tes dar

O kada operavo? Ar jau bintus ištraukė?
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2014 07 24, 17:45)
O kada operavo? Ar jau bintus ištraukė?

operavo 07-22, bintai išimti, nosis skaudanti ir sloguojanti su krauju
Atsakyti