QUOTE(saulyte2 @ 2014 07 29, 14:10)
aišku jaučiasi tik diskomfortas nosies naktį,
O čia jau nuo žmogaus priklauso...Operaciją susiplanavau prieš mėnesį,bijojau siaubingai...Man buvo ne pati operacija baisiausia (narkozė ir pan.),bet kaip aš po to būsiu su tais tamponais.Visada jaučiau didelę baimę-kada negali prakvėpuot pro nosį (taip pat turiu klaustrofobiją),kas mane ir stabdė...Vieniems tai smulkmena,kitiems toli gražu ne...Aš buvau iš tų,kurie sunkiai tą išgyvena.Prablioviau iki pat narkozės ir po to kada atsibudau.Negalėjau nei valgyt,nei gert,nes gulo ausys,galvą spaudė...Apie miegą be vaistų net nekalbu...Gavau velnių nuo gydytojo,kad per mažai vartojau skysčių (jis tą suprato ištraukus tamponus-nebėgo kraujas)Buvo žymiai sunkiau atsigaut,nes pati save nualinau...Bet kada ištraukė tuos ''daiktus'' iš mano nosies-(aišku vos nenualpau

),bet pajutau,kad vėl gyvenu

Nosis gula iki šiol,bet užtenka praskalauti jūros vandeniu

Tikrai nieko negązdinu,tiesiog be jokio melo parašiau,ką išgyvenau pati.Kol buvau ligininėj,galvojau niekada nebesiryžčiau tokiai operacijai (yra tikimybė,kad ta atauga kurią man operavo ataugs),bet rezultatu esu labai patenkinta...Be nosies lašiukų negalėjau gyventi 7 metus,o dabar juos tiesiog išmečiau