KAUNAS-EIGULIAI-DAINAVA paima vai2te26
sumokėjau 15lt, bus 16val.
1.Vai2te26
2. triuba
3. ramunietė
4. Diinna
5. kajoka
6. spirgis
7. Judela
Siuntini paiims vyras,namie bus po 17 val.prasom skambintis 863541187,ir pasiimti.Su savim tureti 2.30lt
QUOTE(myma @ 2013 05 17, 11:47)
clarks nesusirenka norinčių, tai neužsakinėsiu, nes turiu tik 4 poras, o reikia surinkti bent 10 ...
Myma, o gal Clarks batu rinkima pratesite iki kitos savaites pabaigos?

Vis neatsidžiaugiu mymos operatyvumu, ir ačiū, kad padedat tokių gėrių įsigyt
Kaunas-stotis sąrašo dviejų narių siuntinukai pas mane. Lauksiu susisiekiant

Kaunas-stotis sąrašo dviejų narių siuntinukai pas mane. Lauksiu susisiekiant

QUOTE(Altika @ 2013 05 17, 13:49)
Kaunas - Šilainiai paima Altika
sumokėjau 22lt, bus 16val.
1. spikita
2. Vaidulka15
3. ginta1979
4. nesmerk
5. Altika
6. bar25
7. JovitaKe
8. selina
9. kiškiukas
10. Janudi
Parasiau visoms i AZ, vaziuosiu 16val., stotyje busiu kokias 5min, nes skubiai isvaziuoju
1. spikita
2. Vaidulka15
3. ginta1979
4. nesmerk
5. Altika
6. bar25
7. JovitaKe
8. selina
9. kiškiukas
10. Janudi
Parasiau visoms i AZ, vaziuosiu 16val., stotyje busiu kokias 5min, nes skubiai isvaziuoju

parasykite kaip kur ir kada galima pasiimti siuntinuka. Zinutes negavau.
QUOTE(Altika @ 2013 05 17, 13:49)
Kaunas - Šilainiai paima Altika
1. spikita
2. Vaidulka15
3. ginta1979
4. nesmerk
5. Altika
6. bar25
7. JovitaKe
8. selina
9. kiškiukas
10. Janudi
1. spikita
2. Vaidulka15
3. ginta1979
4. nesmerk
5. Altika
6. bar25
7. JovitaKe
8. selina
9. kiškiukas
10. Janudi

Gal kas is mamyciu vaziuos pasiimti siuntinukus i Kauno rajona, Uzliedziu kaima, galetu paimt ir manaji.
Temoje nebuvo skelbta, kad Silainiu siuntinukai keliauja i Kauno rajona uz miesto dar kur reikia gera gala pavaziuoti autostrada.
Butu gerai kad apie pranestumete, nes as pvz, Kauno mieste dar galiu atsiimti, bet vazineti uz miesto po rajonus ar kaimus, tai ne tam kooperuojames Kaune rajonais.
QUOTE(ginta1979 @ 2013 05 19, 18:29)
Gal kas is mamyciu vaziuos pasiimti siuntinukus i Kauno rajona, Uzliedziu kaima, galetu paimt ir manaji.
Temoje nebuvo skelbta, kad Silainiu siuntinukai keliauja i Kauno rajona uz miesto dar kur reikia gera gala pavaziuoti autostrada.
Butu gerai kad apie pranestumete, nes as pvz, Kauno mieste dar galiu atsiimti, bet vazineti uz miesto po rajonus ar kaimus, tai ne tam kooperuojames Kaune rajonais.
As visada kooperuojuosiu pire Silainiu mamyciu ir esu pora kartu emusi siuntini. Nei karto niekam neiskilo problemu. Manau, kai norima patogumu, reikia paciai ir paimti siuntini, o kai iki paskutines minutes neatsiranda norinciu, tada jau vaziuojama pas ta, kuri ta siuntini paeme.
As asmeniskai vaziavau 25 km vien tam, kad paimciau musu visu siuntini, man taip pat nebuvo patogu is rajono vaziuoti i miesto centra, kur man tikrai nepakeliui

mergaites pasakykit kaip nukopijuoti krepseli i elektronini pasta,man gaunasi tik nuoroda jo nusikopina ,ir Myma nemato mano prekiu,uzsisakineju pirma karta

Parduodu per myma pirktus, ka tik gautus, bet mano sesiameciui per mazus Next dzinsinius sortukus, 55Lt

parasykit kas nors prasau

QUOTE(migde @ 2013 05 19, 19:58)
mergaites pasakykit kaip nukopijuoti krepseli i elektronini pasta,man gaunasi tik nuoroda jo nusikopina ,ir Myma nemato mano prekiu,uzsisakineju pirma karta 

Jūs kai įsidedate prekę į krepšelį, nusikopijuojate ir keliates į wordą, tada laiške mymai prikabinate savo išsaugota wordo dokumentą..
QUOTE(graimonda @ 2013 05 19, 20:15)
Jūs kai įsidedate prekę į krepšelį, nusikopijuojate ir keliates į wordą, tada laiške mymai prikabinate savo išsaugota wordo dokumentą..
aciu labai ,einu ieskot to wordo ir meginti

QUOTE(migde @ 2013 05 19, 20:20)
sėkmės