Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

gal is sport direct kas nors pirkot la gear suknele?
abejoju del dydzio. nesioju siaip S virsu, M apacia.. galvoju ar 10 ar 12 reiktu imt? gal kas kitu la gear rubu turit ir galit del dydzio patart? kazkaip is UK man visada reik dydzio mazesnio ka bepirkciau biggrin.gif bet va miss fiori pvz man papuole mazinti http://www.sportsdir...customerreviews

tokia faina man namie vietoj chalatuko
Atsakyti
o kada užsakysite HM?
Atsakyti
dar karta bandziau,nenusikpna man su nuotraukom ,kazkokia nesamone,darau taip su pele uzspalvinu spaudziu kopijuoti ,tada atsidarau worda ir spaudziu iklijuoti,ar ne taip?
Atsakyti
Esu pirkus la gear maikučių ir kelnes. Man jie tokie neblogai pamažini, sakyčiau... bet gal kitų kitokia patirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2013 05 20, 17:16)
Esu pirkus la gear maikučių ir kelnes. Man jie tokie neblogai pamažini, sakyčiau... bet gal kitų kitokia patirtis  g.gif

et ir taip norisi pataikyt biggrin.gif
Atsakyti
mergaites suprantu kad jus cia visos protingos ,bet prasau padekit man zioplei uzsisakyti pas man gal sena kokia ta wordo programa,kodel nenusikopina su foto
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migde @ 2013 05 20, 18:31)
mergaites suprantu kad jus cia visos protingos ,bet prasau padekit man zioplei uzsisakyti pas man gal sena kokia ta wordo programa,kodel nenusikopina su foto
4u.gif

nu gi nereikia tu nuotrauku. svarbu kad butu daikto kodas spalva ir dydis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migde @ 2013 05 20, 18:31)
4u.gif

Kam Jums tas foto? Siųskit nuorodą, dydį, spalvą ir kainą. smile.gif
Atsakyti
na issiunciau trecia syki 4u.gif jai netiks ,nusisausiu ir eisiu i skuduryna apsipirkti lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(migde @ 2013 05 20, 19:19)
na issiunciau trecia syki 4u.gif jai netiks ,nusisausiu ir eisiu i skuduryna apsipirkti lotuliukas.gif  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( nu turi tikt, manau)...
Atsakyti
su šio vakaro užsakymais baigta, rytojaus parašas pataisytas 4u.gif
Atsakyti
Myma kada is hm pirksit? ax.gif
Atsakyti