Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

As ir laukiu kada uzsakines H&M ax.gif
Atsakyti
Ir mane domina kada is H&M?
Atsakyti
Ir mane HM domina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,
mergaites o is Gap uzsakote ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MURKA35 @ 2013 05 21, 12:01)
Sveikos ,
mergaites o is Gap uzsakote ?
4u.gif

Šiandien renka.
Atsakyti
HM praita savaite uzsakinejo, tai dabar teks palaukti kito uzsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2013 05 20, 23:10)
su šio vakaro užsakymais baigta, rytojaus parašas pataisytas  4u.gif

o kada bus mazdaug is sport direct.ir kada cia reika pinigelius pervesti
Atsakyti
QUOTE(migde @ 2013 05 21, 17:23)

Galit tikėtis, kad bus kitos savaitės pabaigoj, bet pirmoj Mymos žinutej nurodyta, kad prekės atkeliauja per 3 sav. tai maždaug tada ir orientuokitės.

O Lt pervesit, kada Myma gaus prekes, apskaičiuos (prekės kaina+siuntimas+10 proc.) galutinę prekės kainą ir atsiųs jums skaičius. Jūs apmokate ir tada jums išsiunčia prekes: paštu arba kooperuojatės su kitomis merginomis iš jūsų miesto.
Atsakyti
QUOTE(siggita83 @ 2013 05 21, 17:34)
Galit tikėtis, kad bus kitos savaitės pabaigoj, bet pirmoj Mymos žinutej nurodyta, kad prekės atkeliauja per 3 sav. tai maždaug tada ir orientuokitės.

O Lt pervesit, kada Myma gaus prekes, apskaičiuos (prekės kaina+siuntimas+10 proc.) galutinę prekės kainą ir atsiųs jums skaičius. Jūs apmokate ir tada jums išsiunčia prekes: paštu arba kooperuojatės su kitomis merginomis iš jūsų miesto.

aciu ,as visa info skaiciau,tik apie apmokejima gal praleidau kada reikia pervesti pinigus
Atsakyti
sveikos einu rinkti užsakymus ax.gif

QUOTE(Katasunis @ 2013 05 21, 08:36)
Myma kada is hm pirksit? ax.gif

kol kas nežinau, nes dabar yra du užsakymai iš penktadienio užsakyti, tai kol jų nepristatys, negalėsiu užsakyti. Informuosiu temoje, kai jau ką žinosiu.

QUOTE(migde @ 2013 05 21, 17:23)

viską jums surašysiu emailą, jau kai jau turėsiu prekes, tai bus kitos savaitės antroje pusėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 21 gegužės 2013 - 18:44
Myma, išsiunčiau The Body Shop, tikiuosi galėsit užsakyti asmeniškai, su niekuo nejungiant, ten dabar man tinkanti akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2013 05 21, 21:07)
Myma, išsiunčiau The Body Shop, tikiuosi galėsit užsakyti asmeniškai, su niekuo nejungiant, ten dabar man tinkanti akcija  4u.gif

jau atsakiau mirksiukas.gif
Atsakyti