Kas dėl klaidų varde/pavardėje, jeigu kaip ir buvo minėta, tai ne pirma raidė ir nekeičia esmės, viskas tvarkoma taip pat. Kitas reikalas, jeigu vietoj -aitės parašėte -ienė, arba vietoj Audrius - Andrius ir pan., šitą sprendžia ne Litcargus, o pagrindinis help deskas Dubline. Jeigu jie pasakys, kad reikia mokėti už vardo keitimą, reiškia reikės mokėti, o jeigu palaimins ir pasakys, kad užteks komentaro rezervazicoje, vadinasi pasisekė.
Pasikeisti dokumento duomenis nėra mokama, galima netgi jau registracijos metu oro uoste pasakyti, kad pasikeitei dokumentą ir agentai viską sutvarko, arba dar paprasčiau ir greičiau užeiti tiesiai į bilietų ofisą, nes jie tuos duomenis sistemoje keičia.
Kas dėl klaidų varde/pavardėje, jeigu kaip ir buvo minėta, tai ne pirma raidė ir nekeičia esmės, viskas tvarkoma taip pat. Kitas reikalas, jeigu vietoj -aitės parašėte -ienė, arba vietoj Audrius - Andrius ir pan., šitą sprendžia ne Litcargus, o pagrindinis help deskas Dubline. Jeigu jie pasakys, kad reikia mokėti už vardo keitimą, reiškia reikės mokėti, o jeigu palaimins ir pasakys, kad užteks komentaro rezervazicoje, vadinasi pasisekė.
Aciuu labai visiems uz atsakymus
Labas. Si penktadieni turim skristi i Lietuva tryse, bet vienas zmogus nesbeskris( staiga atsidure ligonineje) Kaip man dabar daryti ir kur kreiptis? Ar uzteks pasakyti tiems ,kur tases tikrina ,ar reikia eiti i ryanair ofisa ir pasakyti ,kad skrisim tik dviese? Aciu
QUOTE(dado @ 2013 06 01, 09:39)
Labas. Si penktadieni turim skristi i Lietuva tryse, bet vienas zmogus nesbeskris( staiga atsidure ligonineje) Kaip man dabar daryti ir kur kreiptis? Ar uzteks pasakyti tiems ,kur tases tikrina ,ar reikia eiti i ryanair ofisa ir pasakyti ,kad skrisim tik dviese? Aciu 
Kiekvienas asmuo turi atskira bilieta. Jus isvis galite niekam nieko nesakyti.
QUOTE(Elvita @ 2013 05 30, 20:30)
Suprantu, kad klausimas nevertas demesio, nes ne apie bankuchenus, cigareciu blokus ar silkes
Tai tada man pasakykit is praktikos, ar nieko baisaus, jei klaida padaryta pavardeje, bet pirmos 3 raides yra teisingos. Zinau, kad ryanair leidzia padaryti 3 klaidas, svarbiausia, kad pirmos 3 raides atitiktu, bet ar praktikoje tai pasiteisna?
pas mus buvo vienam biliete vardas su klaida- raidė netinkama buvo parašyta ketvirtoji , niekam ten neįdomu- praleido net nepastebėjo gal , o gal jiems visai vienodai ? Nes mes to neakcentavom žiūrėjom ką sakys tikrinant , o taip nk ir nepasakė , o praleido į lėktuvą
nu radot prie ko kabintis ,
Prasau pasakyti ar turi reiksmes adresas , ta prasme,kai pirkom bilietus,gyvenom vienoj vietoj,o dabar esam persikele i kita vieta,tad savaime aisku ir adresas yra pasikeites.( ta pati salis,miestas tik keitesi gatve ir namo numeris) Dabar ruosiuosi cheki-in. Gal as cia per daug panikuoju ?
aciu is anksto uz atsakymus
cia tas pats lyg butu skirtumas, su kokiais kedais as buvau, uzsisakinedamas bilietus ir su kokiais planuoju skrist
QUOTE(whitey @ 2013 06 01, 21:34)
cia tas pats lyg butu skirtumas, su kokiais kedais as buvau, uzsisakinedamas bilietus ir su kokiais planuoju skrist 
Aaaaa,tai gerai.Aciu uz atsakyma.
QUOTE(Aguonytė @ 2013 06 01, 11:30)
pas mus buvo vienam biliete vardas su klaida- raidė netinkama buvo parašyta ketvirtoji , niekam ten neįdomu- praleido net nepastebėjo gal , o gal jiems visai vienodai ? Nes mes to neakcentavom žiūrėjom ką sakys tikrinant , o taip nk ir nepasakė , o praleido į lėktuvą 
Aciu uz atsakyma, bet jau klaida istaise ir parasiau info i tema, kuriuo telefonu reikia kreiptis
Kūdikiui galima paimt arba vežimėlį arba kūdikio tašę, arba vieną arba kitą??
SVeiki
Planuojame šeštadienį skristi į Maljorką su 9 mėn kūdikiu.
Žadu į vidų pasiimti vaikui pagamintos košės su Avent indeliu 200 ml, niekas man jos neišmes iš tašės ?
Ar labai tikrina, ką paimi kūdikiui ? Turiu omeny iš skysčių ?
Ačiū už atsakymus.
Planuojame šeštadienį skristi į Maljorką su 9 mėn kūdikiu.
Žadu į vidų pasiimti vaikui pagamintos košės su Avent indeliu 200 ml, niekas man jos neišmes iš tašės ?
Ar labai tikrina, ką paimi kūdikiui ? Turiu omeny iš skysčių ?
Ačiū už atsakymus.