Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Venta9 @ 2013 05 09, 16:46)
O mano moliugai ir arbuzai jau leidzia antrus lapelius, bet koteelis nesvietiskai ilgas, sprindzio ilgio, balkone stovi diena-nakti, ar kas bus gero is ju, kad taip isstypo g.gif

moliūgai tai pas mane gražučiai riebūs tokie. Ale va arbūziukų koteliai man nepatinka taip. Ilgesni tokie, atrodo kaip šiek tiek patysę. Nors gauna pietinę saulę, bet gal per karšta šiom dienom užtai? o gal jų toks augimas, gal normalu čia g.gif nes šiaip tai nieks nestypsta pas mane, vietos sooooočiai šiuo metu. Visi išdėlioti ir gauna saulę ištisą dieną. O moliūgėliai jau šį savatgalį prašysis į lauką..... green hubbart ir bue hubbart jau tikrai dideli. Reiks padaryti mini šiltnamukus iš agro plėvikės. O tai šalnų kažin ar išvengsim. Kiti dar mažuliukai. Neskuba augti smile.gif na ir tegu dar bent savaitėlę jie mane padžiugina balkone. Nes liūdna bus kai visias augaliukais atsikratusiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 09, 17:50)
moliūgai tai pas mane gražučiai riebūs tokie. Ale va arbūziukų koteliai man nepatinka taip. Ilgesni tokie, atrodo kaip šiek tiek patysę. Nors gauna pietinę saulę, bet gal per karšta šiom dienom užtai? o gal jų toks augimas, gal normalu čia  g.gif 

Aš kaip tik šiandien arbūziukams dapyliau žemių iki pat viršaus indelio, tai jau nebeatrodo tokie ištysę biggrin.gif
Atsakyti
ir pas mane nedygsta daugiau doh.gif turiu tik 1 is 7 verysad.gif
Atsakyti
Mano stovi graziai daug jiems sviesos, matyt perdaug ir perkarsta. beveik visa diena saule, turbut del to ir tyusta o Table King taip neisdygo nei vienas, idomu daros jau bus 2 sav, tuoj. Man rodos kazkas rase kad galima namie augint iki 4 tikru lapeliu ir sakneliu tada priaugins pilna indeli.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 05 09, 18:18)
ir pas mane nedygsta daugiau  doh.gif  turiu tik 1 is 7  verysad.gif

pas mane iš 7 išdygo 5. Bet likusios dvi sėklikės žiauriai užsispyrusios. Dar palauksiu šiek tiek...... 1.5 savaitės daiginasi jau jos. Bais būtų gerai, jei bent viena iš jų išlystų..... ai bet iš 5 daigelių gal išeis užaugint kokį sėklinį arbūziuką smile.gif arba reika l;ėkt iki saintlitos kai jinai valgo arbūzus ir sėklas spjaudo - pribėgus susišluot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 09, 17:43)
o Table King taip neisdygo nei  vienas

pas mane vienas šiandien sudygo, kiti du laukia.

Arbūziukai ir pas mane patįsę. Bet nieko, pernai irgi tokie buvo, ir viskas gerai buvo smile.gif
Atsakyti
Svarbiausia, suspet nulekt pas ja, nepaveluot, gal koki malunsparni isitaisyt biggrin.gif Aciu Saintlina, paguodei, nes butent, arbuziuku stiebeliai ploniausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 09 gegužės 2013 - 17:55
tik pasiskundziau ir dar viena radau thumbup.gif tai jau 2 turiu biggrin.gif rytoj reikes vel skustis, jei kiti nedigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 05 09, 17:18)
ir pas mane nedygsta daugiau  doh.gif  turiu tik 1 is 7  verysad.gif

aš neįsivaizduoju, kodėl g.gif
Pas mane virš 80 sėklų daiginosi - sudygo visos iki vienos.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 09, 18:54)
Svarbiausia, suspet nulekt pas ja, nepaveluot, gal koki malunsparni isitaisyt biggrin.gif

tai su tokiais arbūzų kiekiais ten jinai kievieną vakarą grauš tuos arbūzikus ir spjaudys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 05 09, 18:54)
tik pasiskundziau ir dar viena radau  thumbup.gif  tai jau 2 turiu  biggrin.gif  rytoj reikes vel skustis, jei kiti nedigs  biggrin.gif

a kiek laiko dygsta jau pas tave? jaučiu aš dar tas dvi sėklikes palaikysiu. Na gal.....
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 09, 17:54)
Svarbiausia, suspet nulekt pas ja, nepaveluot, gal koki malunsparni isitaisyt biggrin.gif

ne, malūnsparnio nereikia smile.gif Nieks man už nugaros nestovi ir sėklų nelaukia. Ai, nebent vištos biggrin.gif
Ale geros forumietės kokios.. nesikėsina arbūzų valgyt atvažiuot, tik išspjaudytų sėklų susirinkt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 09, 17:56)
tai su tokiais arbūzų kiekiais ten jinai kievieną vakarą grauš tuos arbūzikus ir spjaudys  lotuliukas.gif

jau tikrai laikas užsiimt selekcija ir išvest tokius, kad kuo mažiau sėklų būtų. Arba, anot seno anekdoto, kad prapjovus jos pačios išsilakstytų. Nes - nugi kiek galima spaudytis?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 09, 17:56)
tai su tokiais arbūzų kiekiais ten jinai kievieną vakarą grauš tuos arbūzikus ir spjaudys  lotuliukas.gif
Papildyta:
a kiek laiko dygsta jau pas tave? jaučiu aš dar tas dvi sėklikes palaikysiu. Na gal.....

net nebepamenu blush2.gif kokios 3 dave uodega, bet po ilgo laiko, tada idejau i zeme ir dar saviate turbut laukiau.... asiku nezinau dabar ar cia isdygo su uodegom kistos ar be, nes dali sudejau be uodegu, pavargau as juos daiginti.... tai kokie 3 buvo su uodegom, kiti 4 po mmirkimo ir nejudejimo sudeti i zeme tikintis kad bus geriau.... kuris cia islindo nezinau blush2.gif pradzia mirkimo buvo kazkur panasei kai saintina dave starta, ta pirma g.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 05 09, 17:54)
aš neįsivaizduoju, kodėl  g.gif
Pas mane virš 80 sėklų daiginosi - sudygo visos iki vienos.

kazka ne tiap darau ryskiai doh.gif blush2.gif siaip veina veiksam praleidau, nemirkiau paros tam ruzavam skystyje,, neturiu as tu milteliu...tai gal pagrindine beda uodegeliu nerodymo...o va kodel tie su uodegytem is zemes nelenda, tai nezinau g.gif ...zeme gal netinka....siaip kol kas islindo tik is Verdeteros zemes agurkam, o kur idejau i seimo durpes, is tu nelenda schmoll.gif
Atsakyti