Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Biškutuką nustebau apžiūrinėjant šį ryt patisonus- daigeliai su miniatiūrine antra lapelių pora, o iš pirmųjų pažastėlių- jau vyriški žiedai matomi blink.gif
Atsakyti
Ilgai dygo, bet sudygo visi 10 Sniegiu thumbup.gif
Rytorasa, pas mane nesudygo abejos Crown Prince, kitos sudygo mirksiukas.gif
O is visu daigintu tai ilgiausiai dygsta UshiKuri. Sweet dumpling sudygo daug greiciau nei Ushikuriai ir Banane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 05 10, 12:08)
Amba, galesiu mainais viena jumbo banana perleisti  mirksiukas.gif

Dėkui labai. Dar lauksiu, mano nesupuvėlės kolkas. Į ką norėtum mainyti? Ką turiu jau kažkiek anksčiau aprašiau. Tik "Blue Hubart/Crown Prince" užrašyta ant 6 indelių, nes aš jas sumaišiau ir nežinau kas kur. Sėjau po 3 visų.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 10, 11:53)
Bet...kad iš minėtojo pardavėjo pažįstamoms šiemet prastai arba visai nedygo pomidorai, čili ir agurkai.

va, ilgavaisiai agurkai irgi labai nedaigūs. Ir mamai sėklų daviau ir pati sėjau, rezultatas nekoks...

QUOTE(amba41 @ 2013 05 10, 13:00)
Kai gerai, kaip gerai . Pas kitas irgi nedygsta.  thumbup.gif .

bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(matuke @ 2013 05 10, 13:32)
Rytorasa, pas mane nesudygo abejos Crown Prince, kitos sudygo  mirksiukas.gif
O is visu daigintu tai ilgiausiai dygsta UshiKuri. Sweet dumpling sudygo daug greiciau nei Ushikuriai ir Banane  smile.gif

niu va, būtų visai neblogai, jeigu būtų dar ir Princas karūną iškišęs... biggrin.gif

Atsakyti
galiu pasidalinti Dimilės atsiųstom moliūgo sėklom. Pamenat, kai mergaitė iš Ispanijos labai gyrė moliūgą, ir nusprendėm tuomet, kad tai greičiausiai Musk de Provence (jei teisingai užrašiau).
Jei kas iš vilniečių norėtų, rašykit.
Ačiū darkart, Dimile 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano saintlininiai sniegiai puikiai daiginasi smile.gif pradėjau procedūras sekmadienį, tai šiandien trys jau vazonuose, iš jų vienas su skilčlapiais ir jau rodosi pirmieji lapukai. Kiti dėžutėj šyla, baisiai išbrinkę, įtrūkę, greit parodys uodegas smile.gif

o va melionai leist uodegyčių nenori g.gif nieko, duosim jiems laiko dar pagalvoti, ar nori gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kad uzejau cia... Neturiu patisonu seklu nusipirkus doh.gif Visko sociai-kaip cia siuos grazuolius uzmirsau...
Pas mane balkone, kad pakaitino, tai melionai su arbuzais stiebiasi labai greitai... Ir kiek ju daug blink.gif Jei nors po viena vaisiu kiekvienas uzmegs-apsivalgysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 10, 11:53)
TKA- Table King Acorn  mirksiukas.gif
Kaip kažkada minėjau, acorn tipo moliūgai ilgiau dygsta. Duokite jiems laiko.
Bet...kad iš minėtojo pardavėjo pažįstamoms šiemet prastai arba visai nedygo pomidorai, čili ir agurkai.

Mano kai kurie ciliai prastai dygo ir vat tie Kingai visiskas 0, bedaigindama jau 1 seklyte pameciau. 2 savaites prie gyvatuko tupi, dar 1 Bananas is 6 , du supuvo ir Marina 1 is 3. taippat is tos pardavejo. nieko kito daugiau nepirkta. O kaikas labai gerai sudygo net 100%. Tik labai stypsta balkone pries saulute, i siltnami bijau vezt, nes nekasdien bunu ten gali perdziut.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 10, 22:06)
Mano kai kurie ciliai prastai dygo ir vat tie Kingai  visiskas 0...

Gal tiesiog šiemet jų tiekiamos sėklos yra perdžiovintos? g.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugti. Fantastika. Mistika ar dar kažkas.
Paėmiau sėklytes nešti į naktipuodį (termosą). Aišku pažiūriu - ogi viena JPBanana mažą snapuką kiša. Kito truputuką prasiskyręs galiukas, bet dar nieko nesimato. Ir vienas TKA šakniuką kiša. Eina sau. Pabėdavojau ir va.
Aišku , kad tiesiog dabar atėjo laikas, bet išsižiojau, kai pamačiau. Be reikalo nekantri buvau ir "sukramčiau" vieną sėklelę.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 05 10, 22:31)
Atėjau pasidžiaugti...

Matyt pribrendo tiesiog reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 05 10, 13:37)
Dėkui labai. Dar lauksiu,  mano nesupuvėlės kolkas. Į ką norėtum mainyti? Ką turiu jau kažkiek anksčiau aprašiau. Tik  "Blue Hubart/Crown Prince" užrašyta ant 6 indelių, nes aš jas sumaišiau ir nežinau kas kur. Sėjau po 3 visų.

Amba, super thumbup.gif pas mane Banana ir Acorn irbi labai ilgai daiginosi, gal net apie 3 sav g.gif
Atsakyti