Biškutuką nustebau apžiūrinėjant šį ryt patisonus- daigeliai su miniatiūrine antra lapelių pora, o iš pirmųjų pažastėlių- jau vyriški žiedai matomi

Ilgai dygo, bet sudygo visi 10 Sniegiu
Rytorasa, pas mane nesudygo abejos Crown Prince, kitos sudygo
O is visu daigintu tai ilgiausiai dygsta UshiKuri. Sweet dumpling sudygo daug greiciau nei Ushikuriai ir Banane

O is visu daigintu tai ilgiausiai dygsta UshiKuri. Sweet dumpling sudygo daug greiciau nei Ushikuriai ir Banane

QUOTE(matuke @ 2013 05 10, 12:08)
Dėkui labai. Dar lauksiu, mano nesupuvėlės kolkas. Į ką norėtum mainyti? Ką turiu jau kažkiek anksčiau aprašiau. Tik "Blue Hubart/Crown Prince" užrašyta ant 6 indelių, nes aš jas sumaišiau ir nežinau kas kur. Sėjau po 3 visų.
QUOTE(yerena @ 2013 05 10, 11:53)
Bet...kad iš minėtojo pardavėjo pažįstamoms šiemet prastai arba visai nedygo pomidorai, čili ir agurkai.
va, ilgavaisiai agurkai irgi labai nedaigūs. Ir mamai sėklų daviau ir pati sėjau, rezultatas nekoks...
QUOTE(amba41 @ 2013 05 10, 13:00)

QUOTE(matuke @ 2013 05 10, 13:32)

niu va, būtų visai neblogai, jeigu būtų dar ir Princas karūną iškišęs...

galiu pasidalinti Dimilės atsiųstom moliūgo sėklom. Pamenat, kai mergaitė iš Ispanijos labai gyrė moliūgą, ir nusprendėm tuomet, kad tai greičiausiai Musk de Provence (jei teisingai užrašiau).
Jei kas iš vilniečių norėtų, rašykit.
Ačiū darkart, Dimile
Jei kas iš vilniečių norėtų, rašykit.
Ačiū darkart, Dimile

Mano saintlininiai sniegiai puikiai daiginasi
pradėjau procedūras sekmadienį, tai šiandien trys jau vazonuose, iš jų vienas su skilčlapiais ir jau rodosi pirmieji lapukai. Kiti dėžutėj šyla, baisiai išbrinkę, įtrūkę, greit parodys uodegas 
o va melionai leist uodegyčių nenori
nieko, duosim jiems laiko dar pagalvoti, ar nori gyvent

o va melionai leist uodegyčių nenori

Gerai, kad uzejau cia... Neturiu patisonu seklu nusipirkus
Visko sociai-kaip cia siuos grazuolius uzmirsau...
Pas mane balkone, kad pakaitino, tai melionai su arbuzais stiebiasi labai greitai... Ir kiek ju daug
Jei nors po viena vaisiu kiekvienas uzmegs-apsivalgysim

Pas mane balkone, kad pakaitino, tai melionai su arbuzais stiebiasi labai greitai... Ir kiek ju daug

QUOTE(yerena @ 2013 05 10, 11:53)
TKA- Table King Acorn
Kaip kažkada minėjau, acorn tipo moliūgai ilgiau dygsta. Duokite jiems laiko.
Bet...kad iš minėtojo pardavėjo pažįstamoms šiemet prastai arba visai nedygo pomidorai, čili ir agurkai.

Kaip kažkada minėjau, acorn tipo moliūgai ilgiau dygsta. Duokite jiems laiko.
Mano kai kurie ciliai prastai dygo ir vat tie Kingai visiskas 0, bedaigindama jau 1 seklyte pameciau. 2 savaites prie gyvatuko tupi, dar 1 Bananas is 6 , du supuvo ir Marina 1 is 3. taippat is tos pardavejo. nieko kito daugiau nepirkta. O kaikas labai gerai sudygo net 100%. Tik labai stypsta balkone pries saulute, i siltnami bijau vezt, nes nekasdien bunu ten gali perdziut.
QUOTE(Venta9 @ 2013 05 10, 22:06)
Mano kai kurie ciliai prastai dygo ir vat tie Kingai visiskas 0...
Gal tiesiog šiemet jų tiekiamos sėklos yra perdžiovintos?

Atėjau pasidžiaugti. Fantastika. Mistika ar dar kažkas.
Paėmiau sėklytes nešti į naktipuodį (termosą). Aišku pažiūriu - ogi viena JPBanana mažą snapuką kiša. Kito truputuką prasiskyręs galiukas, bet dar nieko nesimato. Ir vienas TKA šakniuką kiša. Eina sau. Pabėdavojau ir va.
Aišku , kad tiesiog dabar atėjo laikas, bet išsižiojau, kai pamačiau. Be reikalo nekantri buvau ir "sukramčiau" vieną sėklelę.
Paėmiau sėklytes nešti į naktipuodį (termosą). Aišku pažiūriu - ogi viena JPBanana mažą snapuką kiša. Kito truputuką prasiskyręs galiukas, bet dar nieko nesimato. Ir vienas TKA šakniuką kiša. Eina sau. Pabėdavojau ir va.
Aišku , kad tiesiog dabar atėjo laikas, bet išsižiojau, kai pamačiau. Be reikalo nekantri buvau ir "sukramčiau" vieną sėklelę.
QUOTE(amba41 @ 2013 05 10, 22:31)
Atėjau pasidžiaugti...
Matyt pribrendo tiesiog reikalas

QUOTE(amba41 @ 2013 05 10, 13:37)
Dėkui labai. Dar lauksiu, mano nesupuvėlės kolkas. Į ką norėtum mainyti? Ką turiu jau kažkiek anksčiau aprašiau. Tik "Blue Hubart/Crown Prince" užrašyta ant 6 indelių, nes aš jas sumaišiau ir nežinau kas kur. Sėjau po 3 visų.
Amba, super