QUOTE(jblmami @ 2013 05 26, 14:20)
Bet ir mastysena
. Gera noreti, kai is kitu kisenes. Kai pats is savu perki tai pagalvoji ar gali sau leisi. Ir pigesnio( kokybes ir kainos santykio) varianto ieskai.
Ir ko tas papratas stalas ir ta kuprine neatlaikys 4 metu?
Stalas ir visus 10 metu laisvai atlaikys. Aisku tik specialiai lauzyti nereikia. Papratai kai ne uz savus nusiperka, tai ir netausoja. O kam? Sulus, juk gaus pinigu naujiems....

Ir ko tas papratas stalas ir ta kuprine neatlaikys 4 metu?

jus paskaitykite mano postus...as gaunu ALG 1-tai nko bendro neturi su Harz 4. as esu DE 1metai ir pora men ir turiu Vokietijoj 12 men darbo staza.
dekinga likumui kad turejau labai ismintinga senele-i visad sakydavo-mes nesam ant tiek turtingi, kad pirktume pigia- ne kokybiska perke.
QUOTE(DeiveX @ 2013 05 26, 18:00)
Savanaa augina viena vaika- tevas mires vaiko- to nereiketu pamirsti, o daugelis moteru net is musu forumo gyvena is vyro uzdirbtu pinigu, jei ne is soc. hilfe, taip kad jei pacioms reiketu vienoms auginti vaika, gal ta veltedziavima kitaip ivardintumete.
kaip Jus tai isiminet...e

siaip niekam to nesakau. nemegstu apie tai kalbeti...
kas liecia reik to stalo ar ne...aisku berniukas eis i prailginta grupe, nes as lyg ir radau darba. mini job turiu siuo metu. bet ieskau rimtesnio darbo...
mano berniukas labai, kaip cia pasakius...jis tupi non stop uz stalo, nori savo stala turet-jis gabus-daug piesia, raso, sprendzia...
siuo metu mes pabaigem LT pirmos klases kursa namie(knygas is LT siunciuos)
tai jo noras. jam truksta veiklos cia de...
darzelyje aukletoja labai gera turime. ji sako kad cia yra galimybe klase persokt, nes jam bus liudna pirmoj. vienzodziu-mano vaikui stalas butinas