sveikos, gal kuri pirkote sulciaspaude obuoliam, morkom.. ? galit rekomenduot ?
QUOTE(Savannaa @ 2013 06 21, 21:57)
pirkau kazkada, kelis kart panaudojau ir numeciau

QUOTE(Blümchen @ 2013 06 21, 23:51)
pirkau kazkada, kelis kart panaudojau ir numeciau
palikau issikraustydama pas Ex. Nereikalingas daiktas siaip, bent jau man. Tik atsimenu, kad sulciu labai mazai iseidavo, tipo blogai spaude, nes tie tarkiai gan slapoki buvo. Vnz. terlione buvo ir tiek.

vaikas mano sultis labai geria, galiu ikist kazko kito bet gurskni nusiurbia. o pakelinem sultis nuodyt nenoriu. kompotus virt nusibodo.
pati vietoj pusryciu sultis gerciau-sveika

man reik kad gerai spaustu todel ir klausiu

QUOTE(Savannaa @ 2013 06 22, 00:23)
vaikas mano sultis labai geria, galiu ikist kazko kito bet gurskni nusiurbia. o pakelinem sultis nuodyt nenoriu. kompotus virt nusibodo.

ai, nu kiek cia tas sveika, nesveika jauciu nuomones nesutaps, tema jauciu butu neissenkama

pirkčiau citrusiniams vaisiams sulčiaspaudę ir tuomet reikėtų ieškoti, iš kokių apelsinų daugiausiai sulčių gaunasi. bent jau man atrodo, kad su ja lengviau sureguliuoti, kad tikrai visą vaisių išspaustum.
dažnai spaudžiant morkas ir obuolius daug pinigų išsileidžia. arba reikia, kaip minėjo, kad būtų tikrai gera sulčiaspausdė ir kuo daugiau iš vaisių sulčių išspaustų. ir vėl taip pat rinktis tokius vaisius ir daržoves, kurie būtų sultingi.
dažnai spaudžiant morkas ir obuolius daug pinigų išsileidžia. arba reikia, kaip minėjo, kad būtų tikrai gera sulčiaspausdė ir kuo daugiau iš vaisių sulčių išspaustų. ir vėl taip pat rinktis tokius vaisius ir daržoves, kurie būtų sultingi.
QUOTE(Savannaa @ 2013 06 21, 20:57)
as pries gera pusmeti pirkau letaeige juicepresso galiu tik rekomenduoti, spaudzia gerai, sveikiau nei centrifugines, lengva ir paprasta valyt. Plius, galima issispaust shpinatus, kvieciu daigus ar kt zhole.Tik tiek, kad sultis tokias reikia megt. Mano vaikai praktiskai negeria

o ka jau tos morkos ten jau per pinigine duos. Jeigu daznai cepelinai verdami, galima tada net bulvems naudoti. Bet nepirkciau, kaip jau sakiau, silpno variklio. Turi buti maziausiai 1000 Watt
aciu visom atsakiusiom
uups tavo sulciaspaude labai gera, bet siuo metu man brangi. vaika i mokykla isleist reik...
kad spaudzia net kvieciu zelmenis super !
pabandykit gert vietoj pusryciu morku-obuoliu sultis svieziaispaustas. pamatysit, kaip pasijausit po savaites
ligos praeina negalavimai...net jei tuo netiki. maistas man cia tinka, bet jis kitoks...niekad sveikata nesiskundziau-pirma kart gyvenime persalau, kai man buvo apie 22 metus. inikau pusryciaut, kaip vokieciai, ko niekad nebuvo, nepatinka man tai
reik kazkuo tai pakeist.
plius bernas mano 1,2-2 ltr isgeria per diena mano kompotu, sultis is poku ir megsta, bet neduodu. kontroliuoju jo valgiarasti kol galiu
citrusiniu turiu sulciaspaude, bet negerai gert tai kas musu platumoj neauga
as va sita ziuriu ir mastau...
http://www.testberic...estbericht.html

uups tavo sulciaspaude labai gera, bet siuo metu man brangi. vaika i mokykla isleist reik...

pabandykit gert vietoj pusryciu morku-obuoliu sultis svieziaispaustas. pamatysit, kaip pasijausit po savaites

plius bernas mano 1,2-2 ltr isgeria per diena mano kompotu, sultis is poku ir megsta, bet neduodu. kontroliuoju jo valgiarasti kol galiu

citrusiniu turiu sulciaspaude, bet negerai gert tai kas musu platumoj neauga

as va sita ziuriu ir mastau...
http://www.testberic...estbericht.html
QUOTE(Savannaa @ 2013 06 22, 09:25)

Papildyta:
Savannaa,tarp kitko as cia visai nepiktai,jei ka....ne duokDie ne taip suprasi
aha, nuo tu bandeliu kai ka, labai greit ispucia
as pusrycius retai kada valgau, nu jei niekur nereik vaziuot pavalgau, bet jei reik (dabar i kursus vazineju) tai nevalgau nes autobusu vaziuojant daznai bloga pasidaro
turiu sia problema nuo mazens
paskui visa diena negerai jauciuos..
apie sulciaspaudes nepasakysiu nieko turiu prie kombaino, nenaudoju

apie sulciaspaudes nepasakysiu nieko turiu prie kombaino, nenaudoju

QUOTE(wolke7 @ 2013 06 22, 11:42)

as niekad neuzmirsiu kaip pas teta Vilniuj pusryciams keptas sumustinis budavo kasdien ir dar gerom dienom kelis kart i diena

Bandeles kepu kiekviena ryta.Nusiperku po 30stuku maisiokus.Y kamera sumetu.Ir visada turiu po ranka.To toast negaliu valgyt.Rügstys sukyla rytais.Vakare nieko.Be pusryciu is namü negaliu kojos iskelt.Nesvarbu,kad ir 3val.keliuosi.Tokiu laiku nors maza kasnely ysimetu burnon su puodeliu arbatos.Panas ir neleidziu be pusryciu y mokykla.