Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(oksis1 @ 2013 08 08, 09:23)
Sveikos  smile.gif
sakykit merginos, reikia patarimo del lauko duru, is kur ir kokias patartumete isigyti? sarvuotos nedomina nes jos metalines ir saltos. tai klaipedoj nelabai randu kas gamina siltas lauko duris? vieninteliai kazka tokio siulantys yra asmodas, bet dar reikia su jais konkreciau pasneket. gal kokiu atsiliepimu apie ju duris turit?
del plastikiniu tai sako kad kraiposi jos nuo saules, bet pas mus jos bus nisoj tai nelabai tiesiogines saules gaus... ar yra ir kitu dar minusu plastiknems?

Labas. Is karto siulau nesigaminti duru pas Uab Glamuras. Mums idejo laukines duris uz 3500 lt, akoumedzio ir t.t.t. Durys labai prastos, visa ziema is vidau slapo, metesi pelesis, net apsalusios buvo is vidaus ir t.t. o Glamurui i tai nusispjauti, net neatvaziavo pasiziureti. Bandziau problema spresti per vartotoju teises, nieko gero - tik dokumentus patikrino ir viskas. Taip kad.....
Atsakyti
Sveikos statybininke ir statybininkai 4u.gif
as vel kreipiuosi i jus pagalbos....
Iskilo tokia problema, pirmame namo aukste dedame plyteles ir norime deti laminata, grindys sildomos, plyteles storis yra 1cm+ 1cm sluoksnis klyju, laminatas 1cm storio, o is kur dar gaut ta 1cm, nes paklotas sildomom grindim yra 1.2mm realiai mum truktu 8mm, gal kas su tuo susidure, nes reiketu tuomet pilti islyginamaji sluoksni , bet tas velgi atsieitu labai brangiai, jeigu deti paklota 7mm jis nera pritaikytas sildomom grindim, ar neprarasim silumos tuomet? gal kas susidure su tokia situacija ir gali padsakyt kaip sprende? galbut kazkas dejo ta storesni paklota is medzio drozliu toks zalias buna ir vistiek sildomoms grindims nepakenke? labai reikia jusu patarimo, nes iki pirmadienio turi buti jau baigtas pirmas aukstas, o dabar nebezinom ka daryt verysad.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinute @ 2013 08 21, 17:17)
Sveikos statybininke ir statybininkai  4u.gif

o plytelės jau sudėtos ?
Atsakyti
prakonsultavo mane MB rolleyes.gif kad tikrai nereikia 1 cm klijų, užtenka 2mm - 3 mm, arba tiek mm kad išsilygintų su paklotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 21 rugpjūčio 2013 - 17:11
Pas mus irgi panaši situacija buvo. Tai meistrai pradžioj galvojo, kad tambūro plytees dės po to, kai sudėsim laminatą, bet gavosi atvirkščiai ir viskas gerai. Dėjo nestorą klijų sluoksnį ir aukščiai atitinka.
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2013 08 21, 16:56)
o plytelės jau sudėtos ?

Plyteles jau sudetos, sake visvien reikia islyginamojo sluoksnio , kitaip niekaip doh.gif meistrai neapsiema kitaip daryt... na ka, lyginsim , kito pasirinkimo nebera... aciu labai Jums uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
labadienis kolegės 4u.gif kaip laikotės? smile.gif

mes su uošviais judam po truputį.. po kelių mėn uošviai jau keliasi į namą smile.gif omes planuojam iki žiemos dėžutę uždaryt.. stoikiškai keliam mūrą smile.gif tikiuos po poros sav pabaigsim o tada stogas. Tėvams užsakėm virtuvę, sau irgi palikau paskaičiuot.. o koks smagus jaumas kai vėl gali pasiprojektuot, pasvajot smile.gif .. pasiilgau jau smile.gif

gal kas užmatėt kur pigiau buitinės technikos ar kokias akcijas?
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 22, 11:14)

geriausios kainos būna:

http://www.pajuriove...t/apie-mus.html
čia Deco centre

http://www.e-ciupk.l...tine-technika-8

p.s. dar galiu, jei reikia MB paprašyti tel. nr. žmogelio, kuris prekiauja buitine gal ką gero pasiūlys (tik jau reiktų tiksliai žinoti modelius) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 22 rugpjūčio 2013 - 09:30
QUOTE(*Kristal* @ 2013 08 22, 10:28)
geriausios kainos būna:

http://www.pajuriove...t/apie-mus.html
čia Deco centre
http://www.e-ciupk.l...tine-technika-8

p.s. dar galiu, jei reikia MB paprašyti tel. nr. žmogelio, kuris prekiauja buitine gal ką gero pasiūlys (tik jau reiktų tiksliai žinoti modelius) 4u.gif

dėkui 4u.gif konkrečių modelių dar neturiu smile.gif permečiau puslapius.. visgi naminukas.lt ( arba troliai.lt) kainas geriausias siūlo ir pristatymas pas juos nuo 200 lt visoje Lietuvoje nemokamas .. o tas irgi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 22, 09:14)
labadienis kolegės  4u.gif kaip laikotės? smile.gif

mes su uošviais judam po truputį.. po kelių mėn uošviai jau keliasi į namą smile.gif omes planuojam iki žiemos dėžutę uždaryt.. stoikiškai keliam mūrą smile.gif tikiuos po poros sav pabaigsim o tada stogas. Tėvams užsakėm virtuvę, sau irgi palikau paskaičiuot.. o koks smagus jaumas kai vėl gali pasiprojektuot, pasvajot  smile.gif .. pasiilgau jau smile.gif

mes visa buitine technika pirkome vladimpekse, silutes pl., ten geras kainas pasiule, nei vienoj parduotuvej su akcija tokiu kainu neradom. 4u.gif is ten ir zoliapjove nusipirkom.
Atsakyti
Aš buitinę techniką pirkau iš ten pat, kur ir virtuvinį buvau užsisakius( Alkena). Pateikiau jiems sąrašą su mano norimos technikos modeliais - buvau susiradus kainas, kokias mažiausias siūlo, tai jie man pasiūlė arba pigiau arba geresnį modelį už tą pačią kainą. O atvežimas irgi nekainavo - atvežė kartu su virtuviniu!
Atsakyti
Labas,atejau patarimo del signalizacijos.Paskaiciavo mums kaina priesgaisrine ir namo signalke 2300lt medziagos ir darbas.Man pasirode per daug.Nes bus :
lauko sirena
6judesio davikliai
7priesgaisriniai davikliai(temperaturos sviravimo)
2pultai
magnetukas
pagrindine deze DSC 1616
Atsakyti