QUOTE(*Kristal* @ 2013 08 28, 16:27)
man tai kažkaip plytelių plintusai ant laminato
o tai kaip atrodo jei laminatas ir plytelės vienoj sienoj jungias: pusė tokių plintusų, pusė kitokių
tai pas jus gal atskirose patalpose taip, o pas Rubinute kaip supratau bendroj ervėj viskas
čia kaip visada laimi kriterijus: o man gražiau taip...

o tai kaip atrodo jei laminatas ir plytelės vienoj sienoj jungias: pusė tokių plintusų, pusė kitokių

čia kaip visada laimi kriterijus: o man gražiau taip...

erdve pas mus viena. tik toj erdvej yra kolona, po ri issikisimas:) zodiu sunku paaiskint, bet esme kur plyteles apvadai is plyteliu, o kur laminatas ten mediniai apvadai.pvz prie kolonos is vienos puses eina plyteles ir plyteliu apvadai o jau is kitos puses laminatas ir mediniai apvadai. kazkaip vyras priphove padare ir man atrodo gerai. cia kaip ir rasei, kaip kam patinka taip ir graziau:)
Papildyta:
QUOTE(chypsa @ 2013 08 28, 19:28)
gal kas dirbinotės tvoros sekmentinės pamtą, 150 bėginių metrų, 60 centimetrų aukštis, 30 plotis darbą paskaičiavo 9400lt, ++ 52 stulpai darbas, 4200 lt jų įgrežmas
Už traktoriaus gražto darbą atskirai, čia be medžiagų
MB atrodo beprotybė
kaip yra iš tikro? 
Už traktoriaus gražto darbą atskirai, čia be medžiagų
MB atrodo beprotybė

kalbejau su meistrais, tai sake musu tvoros metrazui, t.y. 90 metru aptverti su mediena- cia jau viskas ir darbas ir visos medziagos iskaicuotos kainuotu 150 lt metras. tai pasisaciuokit kas jums gaunasi.