Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(rubinute @ 2013 08 28, 15:38)
iskilo klausima.... Kokius plintusus dedat prie plyteliu? esme tokia kad pirmam auskte bendra erdve, bet daugiau nei puse ploto plyteles, kita puse parketlentes, ir dabar dilema kokius plintsus deti, vyras sako kad is plyteliu plintusai kaip ofise atrodys  doh.gif  bet tie plastmasiniai kazin ar vaizdo negadins? nuo sildomu grindu raitytis dar prades?  g.gif  aciu uz nuomones patarimus is anksto  4u.gif

Tik nedėkite plastikinių plintusų - pas vienus mačiau, tai toks apgailėtinas vaizdas.
aš dėčiau tik iš plytelių - dėl vientisumo.
p.s. pas mane gyvatuko t.p. nėra. Būtų - geriau, bet nėra ir nereikia. Tiesiog dažniau rankšluoščius skalbiu biggrin.gif
Atsakyti
pas ms ir pirmam ir antram aukste yra gyvatukai ir grindinis sildymas, vasara sildom tik gyvatukus, be gyvatuko neisivaizduoju kaip reiketu gyvent. bet cia jau pripratimo reikalas 4u.gif ir kaip kam patogiau 4u.gif pas mus kur plyteles ten is plyteliu plintusai, o kur laminatas, ten mediniai plintusai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 08 28, 18:12)
aš dėčiau tik iš plytelių - dėl vientisumo.

man tai kažkaip plytelių plintusai ant laminato schmoll.gif

QUOTE(braske24 @ 2013 08 28, 18:17)
kur plyteles ten is plyteliu plintusai, o kur laminatas, ten mediniai plintusai 4u.gif

o tai kaip atrodo jei laminatas ir plytelės vienoj sienoj jungias: pusė tokių plintusų, pusė kitokių g.gif tai pas jus gal atskirose patalpose taip, o pas Rubinute kaip supratau bendroj ervėj viskas ax.gif

čia kaip visada laimi kriterijus: o man gražiau taip... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Rubinute, plintusu is plyteliu nedeciau schmoll.gif
Atsakyti
pas mane visur mediniai plintusai. ir kur plytelės ir kur medinės grindys.. atrodo tikrai neblogai smile.gif

be gyvatuko ir aš neįsivaizduoju kaip čia reikėtų suktis smile.gif

išgyriau buitene.lt .. bet užsisakaiu neriba.lt buitinę techniką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2013 08 28, 17:27)
man tai kažkaip plytelių plintusai ant laminato  schmoll.gif

aš turiu omeny ten, kur ir grindys iš plytelių
Atsakyti
gal kas dirbinotės tvoros sekmentinės pamtą, 150 bėginių metrų, 60 centimetrų aukštis, 30 plotis darbą paskaičiavo 9400lt, ++ 52 stulpai darbas, 4200 lt jų įgrežmas
Už traktoriaus gražto darbą atskirai, čia be medžiagų
MB atrodo beprotybė smile.gif kaip yra iš tikro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 28, 19:44)
pas mane visur mediniai plintusai. ir kur plytelės ir kur medinės grindys.. atrodo tikrai neblogai smile.gif

be gyvatuko ir aš neįsivaizduoju  kaip čia reikėtų suktis smile.gif

išgyriau buitene.lt .. bet užsisakaiu neriba.lt buitinę techniką smile.gif

O gal galite pakomentuoti, ką ir kokio modelio užsisakėte blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 08 28, 20:29)
O gal galite pakomentuoti, ką ir kokio modelio užsisakėte  blush2.gif  4u.gif

galiu smile.gif čia užsakinėjom tėvams smile.gif mūsų buitinė technika dar laukia smile.gif

kaitlentė - AEG HK634020XB - 800 Lt, pristatymas 2-3 savaitės
orkaitė - ELECTROLUX EOB2200BOX - 690 Lt, pristatymas 2-3 savaitės
šaldytuvas- INDESIT BIAA 12 - 870 Lt
gartraukis - WHIRLPOOL AKR 672 IX - 379 Lt
indaplovė - ZANUSSI ZDT12002FA – 870 Lt, pristatymas 2-3 savaitės

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 28, 20:36)
galiu smile.gif čia užsakinėjom tėvams smile.gif mūsų buitinė technika dar laukia smile.gif

kaitlentė - AEG HK634020XB - 800 Lt, pristatymas 2-3 savaitės
orkaitė - ELECTROLUX EOB2200BOX - 690 Lt, pristatymas 2-3 savaitės
šaldytuvas- INDESIT BIAA 12 - 870 Lt
gartraukis - WHIRLPOOL AKR 672 IX - 379 Lt
indaplovė - ZANUSSI ZDT12002FA – 870 Lt, pristatymas 2-3 savaitės

smile.gif

O kodėl pakeitėt nuomonę apie buitene.lt? 4u.gif
Atsakyti
Idomu kiek atsieitu tie mediniai plintusai?! Man labai grazu...bet taupymo sumetimais nebezinom ka daryt g.gif vyras sako dedam plastmasinius....bet man jie neee... na dar ziuresiu kai baigs visas grindis pirmam aukste ka aryt galvosiu g.gif
Kaip supratau neriba irgi pasiule geriausias kainas? Gal su Sigita bendravai? As per ja uzsisakinejau man labai maloni pasirode, dar pakonsultavo zodziu patenknta likau aptarnavimu, ne taip kaip aviteloj doh.gif
Aciuu uz patarimus, del plintusu, bet vistiek neapsisprendziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 08 28, 20:38)
O kodėl pakeitėt nuomonę apie buitene.lt?  4u.gif

QUOTE(rubinute @ 2013 08 28, 21:46)

Kaip supratau neriba irgi pasiule geriausias kainas? Gal su Sigita bendravai? As per ja uzsisakinejau man labai maloni pasirode, dar pakonsultavo zodziu patenknta likau aptarnavimu, ne taip kaip aviteloj  doh.gif
Aciuu uz patarimus, del plintusu, bet vistiek neapsisprendziau  lotuliukas.gif

kainas pasiūlė labai panašias.. bet buitene.lt nesugebėjo per dvi dienas galutinai visko suderint.. tuo tarpu neriba.lt per dieną susisuko.. aptarnavimas puikus. Taip, bendravau su Sigita mirksiukas.gif

dėkit plastmasinius. bus noro pasikeisit į medinius smile.gif o mažu visai gerai bus smile.gif
Atsakyti