Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

gal kuri turite Kalotes medelyno telefoniuka. Parasykit i az, dekui.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2013 05 16, 14:02)
gal kuri turite Kalotes medelyno telefoniuka. Parasykit i az, dekui.

dabar tik posta pamaciau - siandien buvau - buciau paemusi tel. numeri. nusipirkau obelu, slyva ir tresne - vakare reiks sodinti thumbup.gif
bet ten tai daug visokiu sodinuku, augalu yra. as pirma karta buvau, bet tikrai daug visko. norejau persiko - bet jau per velu sodinti, nes jau zydi. ir graikinio riesuto norejau, bet neturejo.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 05 17, 10:02)
dabar tik posta pamaciau - siandien buvau - buciau paemusi tel. numeri. nusipirkau obelu, slyva ir tresne - vakare reiks sodinti thumbup.gif
bet ten tai daug visokiu sodinuku, augalu yra. as pirma karta buvau, bet tikrai daug visko. norejau persiko - bet jau per velu sodinti, nes jau zydi. ir graikinio riesuto norejau, bet neturejo.

O tai obelis, slyvas ir trešnes nėra vėlu sodint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2013 05 17, 11:08)
O tai obelis, slyvas ir trešnes nėra vėlu sodint?  g.gif

mano mama sake, kad ne ir ta paradaveja sake, kad dar galima - tik reikes isskinti ziedus - galima tik po du ziedelius ant medelio palikti. ziuresim kaip bus...sake, kad geras laikas sodinimui. obelys tik sukrovusios ziedelius, bet dar tokie mazyciai, o kitu tik lapeliai vieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 17 gegužės 2013 - 11:16
QUOTE(braske24 @ 2013 05 17, 11:15)
mano mama sake, kad ne ir ta paradaveja sake, kad dar galima - tik reikes isskinti ziedus - galima tik po du ziedelius ant medelio palikti. ziuresim kaip bus...sake, kad geras laikas sodinimui. obelys tik sukrovusios ziedelius, bet dar tokie mazyciai, o kitu tik lapeliai vieni.

Aš irgi sakyčiau, kad negalima, teisingiau - galima viskas, bet va prigijimo tikimybė labai maža...Nes vaismedžius reikia sodinti ramybės laikotarpyje - kai dar neišsprogę pumpurai. Nebent jie parduodami vazonėliuose, o ne kasami iš žemės. Iš vazonėlių galima sodinti bet kada, nes šaknys nėra pažeidžiamos persodinant. Aš kažkada iš šio medelyno šermukšnį sodinau išsprogusį, sakė, kad viskas bus OK ir numiriojo jis man, nes buvo irgi jau su lapiukais verysad.gif
Atsakyti
Gal kam molio reikia? ax.gif Žadėjo pasiimti, bet kažko ryšys dingo lotuliukas.gif Nors užtektų pusei Klaipėdos to gėrio, kad tik pasiimtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 05 17, 11:02)

dekui, jau turiu. Pati vakar pas juos buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 05 17, 17:56)
Gal kam molio reikia?  ax.gif Žadėjo pasiimti, bet kažko ryšys dingo  lotuliukas.gif  Nors užtektų pusei Klaipėdos to gėrio, kad tik pasiimtų tongue.gif

Statykit nama is molio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 05 17, 16:56)
Gal kam molio reikia?  ax.gif Žadėjo pasiimti, bet kažko ryšys dingo  lotuliukas.gif  Nors užtektų pusei Klaipėdos to gėrio, kad tik pasiimtų tongue.gif

man pora kibiru reiketu:) bet del tiek neapsimoka vaziuot:)
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 05 17, 17:56)

Kas per molis? Kam skirtas? Gal man reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 05 18, 00:46)
Kas per molis? Kam skirtas? Gal man reikia?  g.gif

O ka tu veiksi su juo?
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 05 17, 21:11)
Statykit nama is molio hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir aš tą variantą apsvarsčiau lotuliukas.gif Bet galvoju pigiau būtų jei kas pasiimtų 4u.gif
QUOTE(braske24 @ 2013 05 17, 22:55)
man pora kibiru reiketu:) bet del tiek neapsimoka vaziuot:)

Ten mašinom reikia vežti lotuliukas.gif O kur gyvenat? Jei pakeliui važiuojat ir pasisemkit 4u.gif
QUOTE(salamandra07 @ 2013 05 17, 23:46)
Kas per molis? Kam skirtas? Gal man reikia?  g.gif

Prūdą kasėm, galvojom pylimus palikti, bet jo tiek daug, kad pylimai per dideli (virš 2m). Galvojom lyginti, kelti sklypą, bet perkalbėjus su kaimynais tokių planų nieks neturi. Tai mes negalim išsiskirti... Mūsų nedaug, reik draugauti tongue.gif

Galvoju, kad geriausiai jį panaudoti kas darosi pylimus nuo pagrindinio kelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rbkl: 18 gegužės 2013 - 09:36