Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

user posted image

Grubavota, sporta ssportas ir dar karta sportas, pratimai ne kitaip, pamatytum as kokia istizus esu sad.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 06 08, 12:03-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 06 08, 12:03)
Grubavota, sporta ssportas ir dar karta sportas, pratimai ne kitaip, pamatytum as kokia istizus esu sad.gif

Nu tai va pas mane tas pilvas ir slaunys tokios drebata doh.gif
Pilvas tai po gimdymo baisus, svoris pakrenta ir pasikabina tokios skuros doh.gif o dar ir lasiako yra doh.gif baisu sakiau reik ziuret maudoma bendra, bet kada ir slaunys drebata tai reikia isvis iki kulniuku koki kostiuma ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grubavota @ 2013 06 08, 14:09)
Nu tai va pas mane tas pilvas ir slaunys tokios drebata  doh.gif
Pilvas tai po gimdymo baisus, svoris pakrenta ir pasikabina tokios skuros  doh.gif  o dar ir lasiako yra  doh.gif  baisu sakiau reik ziuret maudoma bendra, bet kada ir slaunys drebata tai reikia isvis iki kulniuku koki kostiuma ziuret  lotuliukas.gif

man tas pats, strijom sikna isvagota, gerai kad broileris esu tai nesimato, jeigu buciau ruda, tai sakes doh.gif raumenu nerasta tik stambus kaulai ir patizes lasinys karo biggrin.gif Rankos super kudos, o kojos stambios, nu bet as dziaugiuos, kad isvis kojas turiu biggrin.gif ka jau darysi, kad storos biggrin.gif
Atsakyti
Ar tikrai ta blogai viskas, ar tokios savikritoskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 06 08, 12:50)
Ar tikrai ta blogai viskas, ar tokios savikritoskos  biggrin.gif

Su drabuziais gal daugiau savikritiskumas kalba biggrin.gif bet be ju tikrai kad blogai biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 06 08, 12:38-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 06 08, 12:38)
man tas pats, strijom sikna isvagota, gerai kad broileris esu tai nesimato, jeigu buciau ruda, tai sakes  doh.gif  raumenu nerasta tik stambus kaulai ir patizes lasinys karo  biggrin.gif Rankos super kudos, o kojos stambios, nu bet as dziaugiuos, kad isvis kojas turiu biggrin.gif ka jau darysi, kad storos biggrin.gif

O pas mane tai iš vis pečių nėra, rankos stambios, apie kojas net nebekalbu sad.gif strijų po 3 vaikų turiu labai labai daug, bet vis tiek esu labai labai laiminga blush2.gif nes rytoj su vyru švęsime jau 12 metų kaip esame šeima.

O šiandien su panele ne per seniausia iš gimtadienio grįžome, labai šauniai praleidome laiką, o aš pailsėjau ir pabėgau nuo visų darbų, tai dirbau fotografe (tokia iš manęs ten fotografė mokintis ir mokintis biggrin.gif). Parodysiu dovaną kokią nešėme nuostabiai princesei 5 - ojo jubiliejaus proga, vienai iš geriausių darželio draugių

Dovana

Barbė
user posted image

Iškeliavo kartu su šiuo albumu

user posted image

Dar knygelė ir balionas

Mūsų panelė Rusnė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 06 08, 14:50)
Ar tikrai ta blogai viskas, ar tokios savikritoskos  biggrin.gif

as perfekcioniste smile.gif visada rasiu prie ko prikibt smile.gif

Laurencija as irgi darau panasius velnius visokius biggrin.gif saldainiu butelkas ir t.t. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gabriela, tai saunu atrasiu ir cia bendraminciu smile.gif o mes einame pirtukes kurti ir siandien mums su vyru 12 metu kaip vede, kaip seima wub.gif tai vakarop su broliais ir teveliais pasedesime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija81 @ 2013 06 09, 10:34)
Gabriela, tai saunu atrasiu ir cia bendraminciu smile.gif o mes einame pirtukes kurti ir siandien mums su vyru 12 metu kaip vede, kaip seima  wub.gif tai vakarop su broliais ir teveliais pasedesime  smile.gif

Sveikinimai su sia grazia proga wub.gif 4u.gif Smagiai pasisedeti pasvesti ir pamineti sia diena wub.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 06 08, 13:03-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 06 08, 13:03)
user posted image

as duomens issiunciau jau penkt.ir manes ner lentoj g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

oi savaitgalis turiningas ir maistu turtingas biggrin.gif siaubelis, apsirijimas biggrin.gif
Saulyte kaip dieva myliu nu nera tavo duomenu pas mane blink.gif
Atsakyti
As taip pat duomenis issiunciau penktadieni, po to dar kazkuri rase, kad nebeissisiuncia zinute, dar pagalvojau kaip gerai, kad as spejau...
Atsakyti